Yök Protestosu Adı Altında Bölücülük...!
-
Elinizdeki kızıl bayrakları sikeyim kodumun çocukları.
Kahrolsun Halkların Kardeşliği!
-
yedikleri kaba pisledikleri yetmiyormuş gibi pisledikleri kapta hala yiyecek istiyorlar. orospuçocuğu senin ana dilin benim sikimde bile değil. yaşadığın ülkenin, Türkiye'nin ana dili Türkçe. sevmesende sike sike bu dilde eğitim alacaksın, zira zorla okutmuyorlar. gerçi yakında bu da olur demedi demeyin. sinirlerim bozuluyor böyle şeyler gördükçe.
-
4eye ile beraber bende oradaydım ilk başta herşey güzeldi. İdeoloji olarak bir birimize ters düştüğümüzü bile bile dinledim onları güzel şeyler söylüyorlardı ve hatta alkışladığım bazı sözleri bile oldu ta ki o söze kadar...
Anadilde eğitim !! dediği anda anasına küfür etmemem için hiç bir sebep kalmayan bu şerefsizlerin asıl amaçlarının ne olduğunu merak ediyorum. Gavurluk şerefsizlikte bir yere kadar değil mi ağa sıkılmıyor mu bunlar :S
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
Elinizdeki kızıl bayrakları sikeyim kodumun çocukları.
Kahrolsun Halkların Kardeşliği!
böyle yaparsan birilerinin oyununa düşersin -
Renato bunu yazdı:
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Bunlar devrimci ise bende ırkçı, faşist, kafatasçıyım!
KİM BUNLAR ? KİM BUNLAR?
Olsa Olsa Piç Bunlar...
Yada
(D)amıtılmış (T)erörist (P)içleri...
-----------------------------Bu arkadasın asırı ırkcı söylemlerinden ve kendini bilmez tavırlarından sıkıldım.Arkadaslar bunun ban yemesini istiyorum.
-----------------------------nesi var anlamadım
-
Bunlar devrimci ise bende ırkçı, faşist, kafatasçıyım! KİM BUNLAR ? KİM BUNLAR? Olsa Olsa Piç Bunlar... Yada (D)amıtılmış (T)erörist (P)içleri... --------------------------------------------- +1 katılıyorum , İtler havlamaya başlamış xD dtp ye (D)amıtılmış (T)erörist (P)içleri demek bazı g.tosların zoruna gitti sanırım..
-
kışkırtma.Kürtçe bu ülkede yaiayan hiç kimsenin ana dili olamaz.Kürtler kendi aralarında konuşsunlar kürtçeyi tamam ama kalkıpta bir devlet makamında konuşamazlar.Çünkü ana dil ülke sınırları içerisindeki bütün yurttaşları bağlar.
Kaldı ki kürtçenin bir tarafında konuşulanı başka bir yerde anlaşılmıyor.Bu yüzden zaten kürt dili ve edebiyatı saçma. Zaten ne edebiyatı aga Allah aşkına bizim o zamanlar aşıklar Türkçe,divan edebiyatındakiler osmanlıca veya farsça kullanmışlar.Ne edebiyatı?Karacaoglanın şiirlerini kürtçeye çevirip kafiye mi arayacaksınz aq larım ne bok yemeye yürüyosunuz?
Gerçekten çok saçma ve yine söylüyorum.Bunlar gibi it oğlu itler ( eğitim sen için söylemiyorum zaten ne işi var orda anlamadım,bu pankart onlara ait değildir sanmıyorum) Deniz Gezmişlerin ardından misyonlarını kaybettiler.Bir zamanlar protesto edip dayak yedikleri,gerektiğinde öldüğü davaları vardı Deniz Gezmişlerin Mustafa Kemal Yürüyüşü düzenleyerek 6. filoya defol demeleri gibi,Kürt-Türk kardeşliği,ülkenin bağımsızlığı demeleri gibi.Ama artık zamanında uğruna öldükleri davalar kayboldu.Deniz Gezmişten arda kalan örgütlenmeler halka,askere,polise pusu kurmaya başladı,lideri avrupada krallar gibi yaşayan örgüt Türkiyedeki üyesine "öl"emri vermeye başladı.
Türkiye'de sosyalizm,komunizm öldü diye boşuna demiyoruz.Artık zamanında eleştirdikleri,savaştıkları,taraflarından öldürüldükleri adamların maşası duruma geldiler.İstisnalar vardır ama o istisnalarda güzelce sindirildi.Dayanamıyorum şöyle şerefsizlerin,dtp lilerin Deniz Gezmişin üstünden prim yapmaya çalışmasına.Deniz Gezmiş hiçbir zaman ayrılıkçı olmadı ki.DTP liler ayrılıkçıdır.Yetti artık bok herifler ya.
ahanda dediğim kürt dili edebiyatı ipneliği
önce bölüm sonra ana dilde eğitim.Resmen kışkırtma ama kapılmamakta elde değil...
-
Zaten bölücülük yapmaya yer arıyorlar.
-
Ben artık hiçbirşey demiyorum. Tüm üniversitelerde ellerine geçmeye başladı zaten. Meclistede onlar. Nereye baksam fakir fukara edebiyarı ama alayı ünv.li. Alayı burs alıyor devletin yurdunda kalıyor. Son Sözüm Allah daimi karşılarına sapık (Engin :F ) gibi bir insan çıkarsın :D
-
resimde parkartların rengi ilgimi çekti