Yök Protestosu Adı Altında Bölücülük...!
-
Ege Universitesine gelin orospu evlatlari neler neler yapiyor Apo picinin resimleri mi dersiniz kurtce yazilar mi dersiniz !
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------işte açtıkları pankart : http://img266.imageshack.us/img266/884/mersinuniversitesiyokpr.jpg
-----------------------------Arkadaşlar bu pankarttaki yanlışlık ne ben anlayamadım. Bizim anadilimiz Türkçe değil mi? Yani bu pankart eğitim dilinin %100 Türkçe olmasını savunmuyor mu ?
-
2arti8 bunu yazdı:
-----------------------------
4eye bunu yazdı:
-----------------------------işte açtıkları pankart : http://img266.imageshack.us/img266/884/mersinuniversitesiyokpr.jpg
-----------------------------Arkadaşlar bu pankarttaki yanlışlık ne ben anlayamadım. Bizim anadilimiz Türkçe değil mi? Yani bu pankart eğitim dilinin %100 Türkçe olmasını savunmuyor mu ?
-----------------------------yok arkadaşım onlar anadil derken kürtçe dil istiyorlar yunanca lazca çerkesce gürcüce diyerek bölücülük yapıyorlar.
bugün dil isteyip yarın toprak isteyecek kadar şerefsiz namussuz avrupa köpekleridir...vatansız mahluklar.
-
komonistlerle tanışmamış olduğun için heralde bu kadar şaşırdın bu saçmalığı görünce. bu iki yüzlü gavur uşaklarının ne Türkiye ne Türkler ne yök ne işçi ne köylü , öğrenci fln fln .. ne başka bişi zerre kadar umurlarındadır, içinde yaşadıkları millete ülkeye saldırmak için hertürlü düzensiz durum - protesto çatışma vb - sadece birer vesiledir . sırf milleti bölmek huzursuzluk çıkarmak için başörtüsünü desteklerler , etnik döküntülerin menfaatini milletin menfaatinden üstte tutarlar, ülkeye millete saldıran&saldıracak herkim varsa gönüllü olarak yanında yeralırlar. Entel kuntel geçinselerde ne dediklerini kendileri bile anlamazlar çoğu zaman ...
komonistle mücadelede en etkili silah odundur , netekim başka bir dilden anlamadıkları , kalın kafalarına bişey sokulamadığı da deneylerle kanıtlanmıştır. karşısındakini sinir etmek için açık sinir ucu neyse oraya saldırırlar - şu aralar kürt açılımı moda ya ; sırf birilerini tahrik edip kendilerini geberttirmek için yapıyorlar bunları . O durumda yanınızda odun olmayabilir , bu yüzden he deyip geçmek en iyisidir.