folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yoklama Kaçağı Olmuşum

Yoklama Kaçağı Olmuşum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

bi gün hiç beklemediğim bi zamanda telefonum çaldı şubeden elaman aradı yarın askere gitmen gerekiyo falan diye telefonu kapayıp şubeye gittim sülüsü aldım ordan otogara geçtim bileti aldım ertesi gün otobüse binip gittim, geldim 1,5 sene geçmiş,herşey bi anda olmuştu noluyo amk bile diyemedim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geri dönüşü var kendimden biliyorum önemli olan en son care sube komutanını ikna etmek. Ayrıca kaçak durumuna düştüğün icin 100 Tl gibi bi ceza yazmışlardır. Kazandı belgeni götür panpalar ben okula baslıcam fln de işte bi şekilde sallarlar.

Konya mı ? ahah işte bende o meram yeniyoldaki askerlik şubesine gittim. Oda kütüğünüzün bağlı bulunduğu şubeye gidin orasıyla görüşün dediler hemen seydişehir askerlik şubesine akmıştım zar zor ikna ettim komutanı :Q

rhodostethia tarafından 04/Eyl/13 02:21 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

106 tl kargo şeysiyle bana kitlemişler.

gecmis olsun reyiz.

2016 aralık sondu tecil nasıl oldu anlamadım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Beyler üniversite okuyan birisi, tecili kendisi mi yapmalı, üniversite Eylül'de başlıyor, 20 yaşını Kasımda dolduruyorsa kişi mesela, bilen var mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    rhodostethia bunu yazdı

Geri dönüşü var kendimden biliyorum önemli olan en son care sube komutanını ikna etmek. Ayrıca kaçak durumuna düştüğün icin 100 Tl gibi bi ceza yazmışlardır. Kazandı belgeni götür panpalar ben okula baslıcam fln de işte bi şekilde sallarlar.

Konya mı ? ahah işte bende o meram yeniyoldaki askerlik şubesine gittim. Oda kütüğünüzün bağlı bulunduğu şubeye gidin orasıyla görüşün dediler hemen seydişehir askerlik şubesine akmıştım zar zor ikna ettim komutanı :Q

Bugün askerlik belgesi olmaksızın okula kaydımı yaptırdım sağolsun anlayışlılar bu konuda, öğrenci belgemi de aldım onunla tekrar gitcem artık inş olur. senin durum nasıldı?

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı

Beyler üniversite okuyan birisi, tecili kendisi mi yapmalı, üniversite Eylül'de başlıyor, 20 yaşını Kasımda dolduruyorsa kişi mesela, bilen var mı?

Vay arkadas 20 yasina daha yeni giriyorsun askerlik tecilini mi dusunuyorsun ?
    hic bi sey olmaz hocam. Istersen hic gitme tecil islemlerine.
    Bak ben 25e kadar ugramadim. Bi sorun da olmadi.
    20 yasinda bu kadar da kasmayin bence :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

askerliğin hacılar kırına çıkacak şimdiden söyliyim :D

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Gidin lan askere tecil ettirip durmayın sonra 30 yaşında geliyonuz bizim başımıza iş çıkıyo amk :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

askerliğin hacılar kırına çıkacak şimdiden söyliyim :D

aynen topçu taburu :)

Gel bili bili gates
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

beyler nette de araştırdım benim durumda olan 1 veya belki iki kişi var o da tam benim durumumda değiller. Şimdi ben 4 yıllık fakülteye kayıt yaptırdım öğrenci durum belgemi de aldım, yarın tekrar şubeye gideceğim şimdi ocak 2013 ten beri yoklama kaçağıymışım, bilgisi olan biri var mı ne olur ne biter 3 günde 3 sene yaşlandım ya bu askerlik şube üni arasında gidip gelmekten. Çok zor iş allah düşmanımın başına vermsin.

Hoop.
Toplam Hit: 4924 Toplam Mesaj: 33