Yoklama Kaçağı Olmuşum
-
bi gün hiç beklemediğim bi zamanda telefonum çaldı şubeden elaman aradı yarın askere gitmen gerekiyo falan diye telefonu kapayıp şubeye gittim sülüsü aldım ordan otogara geçtim bileti aldım ertesi gün otobüse binip gittim, geldim 1,5 sene geçmiş,herşey bi anda olmuştu noluyo amk bile diyemedim
-
Geri dönüşü var kendimden biliyorum önemli olan en son care sube komutanını ikna etmek. Ayrıca kaçak durumuna düştüğün icin 100 Tl gibi bi ceza yazmışlardır. Kazandı belgeni götür panpalar ben okula baslıcam fln de işte bi şekilde sallarlar.
rhodostethia tarafından 04/Eyl/13 02:21 tarihinde düzenlenmiştir
Konya mı ? ahah işte bende o meram yeniyoldaki askerlik şubesine gittim. Oda kütüğünüzün bağlı bulunduğu şubeye gidin orasıyla görüşün dediler hemen seydişehir askerlik şubesine akmıştım zar zor ikna ettim komutanı :Q -
106 tl kargo şeysiyle bana kitlemişler.
gecmis olsun reyiz.
2016 aralık sondu tecil nasıl oldu anlamadım.
-
Beyler üniversite okuyan birisi, tecili kendisi mi yapmalı, üniversite Eylül'de başlıyor, 20 yaşını Kasımda dolduruyorsa kişi mesela, bilen var mı?
-
rhodostethia bunu yazdı
Geri dönüşü var kendimden biliyorum önemli olan en son care sube komutanını ikna etmek. Ayrıca kaçak durumuna düştüğün icin 100 Tl gibi bi ceza yazmışlardır. Kazandı belgeni götür panpalar ben okula baslıcam fln de işte bi şekilde sallarlar.
Konya mı ? ahah işte bende o meram yeniyoldaki askerlik şubesine gittim. Oda kütüğünüzün bağlı bulunduğu şubeye gidin orasıyla görüşün dediler hemen seydişehir askerlik şubesine akmıştım zar zor ikna ettim komutanı :QBugün askerlik belgesi olmaksızın okula kaydımı yaptırdım sağolsun anlayışlılar bu konuda, öğrenci belgemi de aldım onunla tekrar gitcem artık inş olur. senin durum nasıldı?
-
RootB bunu yazdı
Beyler üniversite okuyan birisi, tecili kendisi mi yapmalı, üniversite Eylül'de başlıyor, 20 yaşını Kasımda dolduruyorsa kişi mesela, bilen var mı?
Vay arkadas 20 yasina daha yeni giriyorsun askerlik tecilini mi dusunuyorsun ?
hic bi sey olmaz hocam. Istersen hic gitme tecil islemlerine.
Bak ben 25e kadar ugramadim. Bi sorun da olmadi.
20 yasinda bu kadar da kasmayin bence :) -
askerliğin hacılar kırına çıkacak şimdiden söyliyim :D
-
Gidin lan askere tecil ettirip durmayın sonra 30 yaşında geliyonuz bizim başımıza iş çıkıyo amk :D
-
Prometheus bunu yazdı
askerliğin hacılar kırına çıkacak şimdiden söyliyim :D
aynen topçu taburu :)
-
beyler nette de araştırdım benim durumda olan 1 veya belki iki kişi var o da tam benim durumumda değiller. Şimdi ben 4 yıllık fakülteye kayıt yaptırdım öğrenci durum belgemi de aldım, yarın tekrar şubeye gideceğim şimdi ocak 2013 ten beri yoklama kaçağıymışım, bilgisi olan biri var mı ne olur ne biter 3 günde 3 sene yaşlandım ya bu askerlik şube üni arasında gidip gelmekten. Çok zor iş allah düşmanımın başına vermsin.