Yolda Bulduğu 1 Milyonu Sahibine Teslim Etti
-
ONEMINUTE bunu yazdı
Verilirmi lan:S yururken bile kaldirim kenarlarina bakiyorum üj bej biseyler bulurum belki diye:S
ulan sansima s-km ya moralim bozuldu:SBenim de en büyük hayalimdir böyle bir poşet dolusu para bulmak ama denk gele gele böylelerine denk geliyor. Nasıl bir iş anlamadım gitti.
-
ben olsam sikseler vermezdim amk o yüzden bi bokbulamıyorum ayrıca o paranın sahibininde ben dübürüne koyayım amk 100 lira bahşiş vermiş al o yülirayı kıvır götüne sok yavşak adam sana getirmiş 1m para vermiş 100 lira nedir
-
yalan yok vermezdim
-
1milyon için 100 lira nedir amk ya.
yanlız ağır bi sınav olur. bana çıksa verirmiyim hiç bilmiyorum o anki psikolojime bağlı heralde :D
hani 300-500 lira olsa hadi 10-20 bin olsa belki bi nebze verilir. emekli maaşıdır, emekli ikramiyesidir, hastane masrafıdır vs kendini avutursunda 1 milyona yalı almaya gidiyordu pezevenk heralde diye siktir edebilirdim. -
Ya amk 100 tl mi düşürecek. Yolda 1 milyon tl nin ne isi var :D
-
s.ktir ya. lan zaten hep işinde gücünde, namazında niyazında adamlara denk gelir böyle şeyler. ah ah...
-
bana bir milyona karşılık 100 tl verse. benzin bidonunu alır paraları sahibiyle birlikte ateşe veririm.! moralim bozuldu şuan amk
-
Walla bende vermezdim ne yalan söyliyim :D
-
Sanalcaptan bunu yazdı
o profil resmi orda ne arıyor orda :D :D
-
c0nverse bunu yazdıSanalcaptan bunu yazdı
o profil resmi orda ne arıyor orda :D :D
hahaha iyi yakalamışsın ha ben o parayı bulsam varya anında harem kurarım amk tam mevsimi zaten paraya tapan kızların sayısıda bayağı çoğaldı bu aralar ne güzel olurdu