Yolda Bulduğu 1 Milyonu Sahibine Teslim Etti
-
alibaba bunu yazdı
Kaybedilmiş olması nedeniyle malikinin zilyedliğinden çıkmış olan ya da hata sonucu ele geçirilen eşya üzerinde, iade etmeksizin veya yetkili mercileri durumdan haberdar etmeksizin, malik gibi tasarrufta bulunan kişi, şikâyet üzerine, bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
Para cezasına çevirilir. 1 milyon bulan adamın adı da tomas, bu rakam ona komaz. :(
-
71 yaşından sonra 100 milyon tl yi de bulsam heralde iade ederdim. Ama bu yaşlarımda bulsam garanti yerdim o parayı.
İşin diğer boyutu 100 TL veren paranın sahibi. Parayı sahibine iade edecek kadar iyi biri olsaydım eğer, ve paranın sahibi bana 100 TL verseydi (ki para vermemesinden beter birşey) o zaman heralde o adamı oracıkta öldürür o paralarıda götüne sokar benzin döker yakardım orayı.
-
"3 çocuk babası işçi emeklisi Karadağ"
Ahlak çok güzel bir şey, gönlü zenginmiş adamın. Helal olsun.
-
bir bize denk gelmez şu poşet
-
harbi mal.
-
moralim bozuldu yine ben yürüyüşe çıkıyorum.
-
sanırım 200 lük destelerden. etse etse 50 banknot deste yapar, helal olsun adamın dürüstlgüne, haberi okuyunca sevindim açıkçası, 5-6 bin lira için birbirini bogazlayanların bulundugu bi ülke burası tarla vs miras paylaşımında gözünü kan bürüyüp öz kardeşlerini delik deşik etti diye haberleri duya duya, bunlara hasret kalmışız, tekrar helal olsun diyorum
-
Böyle adamlığa 100 lira vermek afedersiniz orospu çocukluğudur..
-
video yu izlerseniz diğer adamda pek zengin görünmüyorr o paraya ev falan yaptıracaktır bankadan borç almıştır falan filan insanları tanımadan hakaret etmek hoş değil.
-
O parayı harbiden alabilecek adam var mı lan.
Dini imanı geçtim insanlığa erkekliğe sığar mı.
Gerçekten yerde bulduğum parayı almak için çok çok ciddi sebeplerim olması lazım. Öbür türlü zerre sallamam. Dilenciye bile vermek yanlış.