Yonjadaki Embesil .Gif Mesajları....By Fenerist07
-
pavyon style on numara,gözlerine zarar vermek için düşmana yollamalık :D
-
hayatta hiçbirşeyin seni üzmesine izin verme xD erman yazışa bittim
-
Ya bunlar çok acayipler. Bi aralar burda şey muhabbeti vardı, listesinde en çok arkadaşı olan çok popülerdi, şimdilerde de "Yalnızca Dostlarım" wow! Hepsinde aynı laflar "Kimse umrumda değil, bundan sonra bakarım kendi dalgama, sende kahpe çıktın, sizin etiket olduğunuz yerde fiyatları ben belirlerim, herkes artist olmuş ama kimse bilmiyo ki yönetmen benim! istediğime rol istediğime yol veriririm! götüme güvenmesem arkamda taşımazdım, hoşşttttt pis köpekler vs" :D Karının biri vardı sürekli onu takipteydik biz arkadaşlarla :D 18-19 yaşlarında ama görseniz 25 gösteriyo o makyajla amk! her hafta birinin altına yatıyo ve kendine bikini aldırıyo. her bikiniyi alanla fotolarını koyuyo "berkimmmmmmmm ölürüm saaaaaaaaa" bi hafta sonra "hüseyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ölürüm lan saaaaaaaaaaa" bi hafta sonra "mertttttt bebüşümmmmmmmmmmm" bunlar sadece fotolarında bide kişisel ileti tarzı yerde de sürekli değişen yazılar "x&y kıskananlar çatlasın" bir hafta sonra "x&z hayatımın en kıymetlisi, arkamızdan konuşan önünden yesin" girin takip edin çok acayipler yani :D çok marjinaller ya insanı korkutuyolar :D
Ahanda bi kaç örnek yazı şimdi gördüklerim
"Kafanın Basmadıqı G€rç€kl€rd€ Ya$ıyorum,Gördüqüm H€r güzele sahip olmaya çalı$mıyorum,iSt€diğim $€yi Zat€n €ld€ €diyorum.B€ni Fark €Tm€n İçin Gözl€rinin için€ Bakmıyorum,Zat€n fark€d€bil€nl€rin içind€ yaşıyorum."
" En sekilim diyene sekil koyarım..
Saygılar..""MUTLU EDEMİYOSAN MESGUL DE ETME
Benimle Birlikte Olmak Cok Zor Değil
Zor olan BENİ UNUTMAK
Cesaretin yoksa YAKLASMA"Ahanda buda bana denk gelen bi yonja amelesi kızın anketi :D
En sevdiği ülkeler arasında londra! vay be
Nese bunlar konuşmakla bitmez :D