Yorulmadınız Mı ? (Deneme)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Samimi buldum yapmacık değil. İyimiş. Edebiyatçı müridimiz.. :) Acaba profilimi imzalar mısınız????

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

Ar0fer bunu yazdı:
    -----------------------------

helal olsun

Profesyonel Öküz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

gay mı olak hoca ? insanlığın doğallığı bu ..herşey sex üstüne kurulmadı mı :/

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

media_center bunu yazdı:

gay mı olak hoca ? insanlığın doğallığı bu ..herşey sex üstüne kurulmadı mı :/

Sex, doğasında çiftsel bütünlük gerektirir. İçerisinde ahenk barındıran herşey, bana göre sanattır. Hayvansal içgüdülerle yorumlanmış şekli ise bir haftalık ekmek kadar bayattır. Dediğin doğru olabilir, sana göre. Dünya bir basket topudur. Orta parmağının üzerinde dönüyordur. Fakat bu senin düşücendir. Ben yanlış olduğunu, dolaylı bir dille anlatmaya çabaladım. Gay ol demek isteseydim, gay ol derdim. Selametle :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

Üstad çok gzl olmuş :D

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

gerekirse yazarsın yani

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Karovale
    Karovale's avatar
    Erkek

Tek kelimyeyle harika, devamını bekliyoruz.

Ben ol ki bilesin.. Mevlana
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Karovale     Teşekkürler. Devamı gelecek tabiki.

omerelili     Saadetinizin yeşermesinde gübre görevi görecekse, yani gerekirse evet, yazarım :)

rockes     Teşekkürler üstadım.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 4264 Toplam Mesaj: 29