Yorumsuz ( Kendıne Hacker Koca Arıyor )
-

pinarhack 
Sisteme son giriş tarihi:
Son 1 ayMesajlaşmayı göster Bu profile hayran olan 241 kişi var 
yıldızları gormek için gece olması şarttır Kadın, 21 yaşında Yaşadığı yer Ankara Meslek Bilgisayar - Bilişim Aradığı cinsiyet Erkek Aradığı ilişki türü Arkadaşlık, E-posta arkadaşlığı, Kısa süreli ilişki, Uzun süreli ilişki, Evlilik Doğum tarihi ve burcu 04.06.1984 / İkizler Boy ve Kilo 170 cm / 53 kilo Saç rengi Siyah Göz rengi Elâ kendini nasıl anlatıyor? hmm ben bilgisayar isleriyle ugrasıyorum.ve bundan zevk alıyorum.ama suan amatörüm.artık kısmette kafa dengim olursa beklerim.askımız sonsukadar...umarım aradıgım erkegimi bulurum aradığı arkadaşı nasıl anlatıyor? aradıgım arkadas dedıgım gibi bilgisayardan anlayacak benim gibi hackerler tercihimdir.umarım aradıgım askımı burda bulurum.bekliyorum Fiziksel özellikler Göz rengi Elâ Saç rengi Siyah Vücut yapısı Normal Kilo 53 Boy 170 Vücudunda en beğendiği yerleri Saçlar, Gözler, Dudaklar, Göbek Vücudunda dövme veya
piercing var mı?Hiçbirini aklımdan bile geçirmem En sevdiği kıyafetleri Eşofmanlarım, Işıltılı gece elbisem, Rugan ayakkabılarım Onu en çok
benzettikleri ünlüben kimseye asla benzemem Tarz (Stil) Yaşam aile Medeni durumu Bekar/Hiç evlenmemiş Kültür sanat
parca fena degıl bı bakın ıstersenız :D -
ahh be benim yaş tutmuyor ben büyüyeyim de geleyim
-
töbe töbe allah akıl fikir versin!!
-
Ben ne hackerim nede yaşım tutmuyor(18 yaşındayımda ::) yani bu kız hacker felan ne iş kızlar daha mı ne çok meraklı bu işe biz olamadaık bari kızlar olsun bize de göstersinler yöntemeleri:)
-
Sacma tartismalara giren zihniyetimin ....
-
Musket bunu yazdı:
lol siberaleme uye olan kizdan hayir gelmez bu 1.... hack cart curt lafindan anlayan kizdan hayir gelmez bu 2... birak bu 2 si birlessin o kizdan bi sikim olmaz...
adamım bu sitedede kız arkadaslarımız var seni topa tutucaklar -
la connect pc işlerinden emekli oldunda sanal pezoluk mu yapıyon_? : ))))))))))
-
bunun askida sanaldir a.q guvenilmez
-
bence bu karı evlenmek istediği hacker kocayı kandırıp bişeyler yapacak ama ne karı millertıne güvenilmez
-
Removed...
-
Musket bunu yazdı:
lol siberaleme uye olan kizdan hayir gelmez bu 1.... hack cart curt lafindan anlayan kizdan hayir gelmez bu 2... birak bu 2 si birlessin o kizdan bi sikim olmaz..
------------------------şerefsizliğin lüzümü yok !!!!
Toplam Hit: 5920 Toplam Mesaj: 36