Yorumsuz ( Kendıne Hacker Koca Arıyor )
-
hiii bana diicekti
:D
-
allah gonlune gore versin genc bayanin )))
-
Sacma tartismalara giren zihniyetimin ....
-
Removed...
-
Musket bunu yazdı:
ya deli manyak, bi de get, yasinim nerdesin yazmissin, varsa sevgilin ne isin var siberalemde soyler misin ? yok netten sevgili bulucak kadar dustuysen, zaten abazaligin son boyutlari... o yuzden lafimin arkasindayim...
musket banabak agzını topla ben buraya koca bulmaya gelmedım evet oyle zamanında bır forum açtım ama gırgırına açtıgım çok bellıydı zaten okeymı kendıne ıyı bak cnm hadi sana lüle lüle -
Musket ona bak, ağzını topla, yoksa carrrt diye ayırır..
Allahım yaa Nefs-i Müdafaaya bak :D:D:D:D:D:D
Bu kızlar harbi değişik varlıklar... Aciz insan
Sözüm meclisten dışarı... -
dEli_Manyak bunu yazdı:
Musket bunu yazdı:
lol siberaleme uye olan kizdan hayir gelmez bu 1.... hack cart curt lafindan anlayan kizdan hayir gelmez bu 2... birak bu 2 si birlessin o kizdan bi sikim olmaz..
------------------------şerefsizliğin lüzümü yok !!!!Musket bunu yazdı:
ya deli manyak, bi de get, yasinim nerdesin yazmissin, varsa sevgilin ne isin var siberalemde soyler misin ? yok netten sevgili bulucak kadar dustuysen, zaten abazaligin son boyutlari... o yuzden lafimin arkasindayim...
musket banabak agzını topla ben buraya koca bulmaya gelmedım evet oyle zamanında bır forum açtım ama gırgırına açtıgım çok bellıydı zaten okeymı kendıne ıyı bak cnm hadi sana lüle lüle
puhahahah olm musket hatundanda fırca yedın ya
-
Sacma tartismalara giren zihniyetimin ....
-
Memleket ne hallere düştü yaws.. Kıslar heykır koca arıo hea.. Ben yarın bi kampüse çıkam, şu kampüs televizyon yayınına adımı madımı sınıfımı numaramı yazam telefonumu da yazam bakem gerçekten kıslar heykır arıo mu :D
-
Bu "genç bayan" ın bir derdi var anLaşıLan.HAcker a bi işLer yaptırmaya çaLışıcak.Tuzak mış gibime geLiyo.Gerçi bizim abazaLar si*meden pek bir işini yapmaz kızın ama ii ce abazaLar si*kcem die yapmıcakları kalmaz :D
Toplam Hit: 5933 Toplam Mesaj: 36