Yorumsuz (Pkk)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Kiretsah bunu yazdı:
    -----------------------------
    Chaoser bunu yazdı:

ya küfür etmeyin şuna da kendini bir bok sanmasın konu saptı iyice zaten a.q çocukları yüzünden

Edit:Size dedim kendimi tutamadım özür dilerim.

burda kimse kendini bişey sanmıyor merak etme sen kendin olda o sanada bizede yeter  
    hoja savaş deil barış yanlısıyım diyosun basit bi konu için küfür-hakaret ediyosun herkese, nası olcak?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kiretsah
    Kiretsah's avatar
    Erkek

ne kadar susarsan o kadar üstüne gelirler

pardon orda kendin ol demicektim insan ol dicektim

insan olan 2,3 sayfa önceki cvplardaki gibi olmaz 

sövmek yakışmaz bir insana

SONUINA KADAR BARIŞ YANLISIYIM , AMA YERİ GELİRSE SAVSAŞTAN'da KAVGADAN da HİÇ ÇEKİNMEM

anaya küfür ü hiç sevmem!!!

İnsan bilmediğinin düşmanıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Kiretsah bunu yazdı:
    Chaoser bunu yazdı:

ya küfür etmeyin şuna da kendini bir bok sanmasın konu saptı iyice zaten a.q çocukları yüzünden

Edit:Size dedim kendimi tutamadım özür dilerim.

burda kimse kendini bişey sanmıyor merak etme sen kendin olda o sanada bizede yeter

illa bir şekilde saldırıp kavgaya çekmeye çalışyosun sonra da laf soktuğunu sanıp egonu tatmin ediyorsun sen git kendin gibi bir fake bul

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Kiretsah bunu yazdı:

ne kadar susarsan o kadar üstüne gelirler

pardon orda kendin ol demicektim insan ol dicektim

insan olan 2,3 sayfa önceki cvplardaki gibi olmaz 

sövmek yakışmaz bir insana

SONUINA KADAR BARIŞ YANLISIYIM , AMA YERİ GELİRSE SAVSAŞTAN'da KAVGADAN da HİÇ ÇEKİNMEM

anaya küfür ü hiç sevmem!!!
    hoca kes traşı özün sözün bir değil anaya küfürden rahatsız olan insan şahsa küfürdende rahatsız olur; bitti!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdix
    ferdix's avatar
    Erkek
    biz burdan kaybediyoz işte birbirimizi yerken a.q ç malı götürüyor.3 ay öncede kenan evren kişlasına kardeşimi ziyarete gittim.2 tane mal sıra yüzünden şehitlik önünde birbirine girdiler.2 sininde evladı aske aileleri yanında.Rütbeli bi komt.tesadüfen gçiyodun wala 2 sininde kafasına sıkıcaktı siz napıyosunuz şehitlik önünde saygınızdamı yok dedi.yapmayalımya.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek

İnsanca Yaşamak varken nedne bunları böyle farklı konulara getiriyorsunuz ? emin olun ki bu sitede bulunupda cevap yazmayan arkadaşlarla size küfür ediyorlardır, küfür sadece klavyedne olmaz belki buraya yazmiyorlar ama ediyorlar. ben de kürtlere yani faşiste  yorum yazanlara sizlere ediyorum ama buraya yazmiyorum çünkü bu kadar şerefisz hasiyetsiz ve namussuz değilim, onlarda insan onlarında annesi babası var ? onlar kendi sitelerinde bunları yazsa siz ne derdiniz ? o yorumuzu yaznalara küfür ederdiniz değil mi ? onlarda size edeceğindn emin olun, kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarınada yapmayın, Atatürk dememiş miydi yurtta sulh cihanda sulh diye ? sorsak hepiniz atatürkü severiz derdiniz ama hiç birinizde sevmiyorsunuz, seven insan böyle yapmaz bu kadar alçak bir insanlar görmedim ben hayatımda,nasıl bu kadar kansız ola bilirsiniz ? neyse morallerim bozuldu. Lütfen Küfür Etmeden Konuşalım arkadaşlar

Kiretsah Emin oL Heykeli Dikilecek Adamsın Karde$ . .

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdix
    ferdix's avatar
    Erkek
    o orospu çocuklarının pçlerinin analarıın bin kere sikeyiö zaten bu topraklarda dogup bu topraklara ihanet ediyo orospu çocukları kullanılıyo yarrrak kurarlar kürdistan bütün dünya analarını sikerde yine türkiye topraklarına kaçar piçler.vatan altına yaşayan bu bayrak altında nefes alan herkes türktür.herkes eşittir.Hayal kuranlar analarının amın görecekler yakında.O orospuçocuklarına şehit diyenlerin de anasıın sikmek lasım.a.q piçleri.ulan adını bile yazmama gerek duymadıgım pkk yanlıları tek bir taraf tekbir vatan vardır oda türkiye cumhuriyeti dir biz bütün dünyaya kafatutmuş kurtuluş savaşında can vermiş dedelermiizin torunlarıyız .A.q ermeni dölleri sizi.A.stimi çocukları dagdaki orospu çocukları orospular.bir birini düzüyo.Türk askeri de hepsini işte.Ah bu memlektin ekmeğini yeyip 3 kuruşa vatanı sanat orospuçocukları namluma bi denkgel seniz 1 sn bile düşünmücem ama.inş oda olacak
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek

ferdix bunu yazdı:
    o orospu çocuklarının pçlerinin analarıın bin kere sikeyiö zaten bu topraklarda dogup bu topraklara ihanet ediyo orospu çocukları kullanılıyo yarrrak kurarlar kürdistan bütün dünya analarını sikerde yine türkiye topraklarına kaçar piçler.vatan altına yaşayan bu bayrak altında nefes alan herkes türktür.herkes eşittir.Hayal kuranlar analarının amın görecekler yakında.O orospuçocuklarına şehit diyenlerin de anasıın sikmek lasım.a.q piçleri.ulan adını bile yazmama gerek duymadıgım pkk yanlıları tek bir taraf tekbir vatan vardır oda türkiye cumhuriyeti dir biz bütün dünyaya kafatutmuş kurtuluş savaşında can vermiş dedelermiizin torunlarıyız .A.q ermeni dölleri sizi.A.stimi çocukları dagdaki orospu çocukları orospular.bir birini düzüyo.Türk askeri de hepsini işte.Ah bu memlektin ekmeğini yeyip 3 kuruşa vatanı sanat orospuçocukları namluma bi denkgel seniz 1 sn bile düşünmücem ama.inş oda olacak

Senin gibi İnsan, Senin Gbi Türke Lanet Olsun, Sorsak Eminim ki Savaş olmasın dersin, çünkü Sadece Klavye başinda konuşur Sen ve senin gibiler, Sana Tek Kelimem ALLAHINDAN Bul, ALLAH Senin Gibi Düşünenlerin Belasını Tez Zamanda versin, Amin Yarrabbim.

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    amına koysunlar hepsinin acayip güzel resimler:D
    a.q şerefsizilerinin kökü kazanır inşallah

sırıtma la.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    kafamızı attırmasınlar bu iş amerikada biter inş.

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
Toplam Hit: 16964 Toplam Mesaj: 141