Yorumsuz (Pkk)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdix
    ferdix's avatar
    Erkek
    kevis görüyorumki ya aklın karışık yada bişeyleri söylemeye cesaret edemiyosun bu vatanın her karışı kolay kazanılmadı birisi senin evine girse bu oda benim dese sen naparsın anasıın sikmezmisin.Bırak sağdan soldan duyduğun lafları bu ülke bu vatan tek bir bütünden oluşur içinde kürdü alevisi .türkü.hristiyanı ermenisi ermiler bile bu vatana sahip çıkmışlardır.Biz türkkiye cumhuriyeti altında bir bütünüz demişlerdir.Ya seveceksin ya terkedeceksin.Benim vatanıma ufak bi tehditte ben canımı seve seve veririm.Burası kahramanların harman oldugu bir ülkedir.Aklını başına devşir.Seni ayıran yok it soylarını söz konusu bile etme onlar yok yok sayılıyolar.Matematikteki etkisiz eleman gibi sadece dış güçler tarafından kullanılırlar.Tammmı sende onlardan olmassın umarım.Ben bu vatan için ölmeye gönüllüyüm.Bunu bizzat kendim onayladım seve seve.Umarım bir gün sende karşımda kalleşçe değil yanımda kahramanca yer alırsın.it soylarından olma .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    yav su mitinglerde filan apo bayragıyla gezenler dtp ye oy verenler filan onların hepsi pkk militanı işte onları öldürsek bunların hepsinden çok başarı elde etmiş oluruz ama salak gibi bakıyos işte

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdix
    ferdix's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek
    ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN DİYORUM BAŞKADA BİR ŞEY DEMİYORUM. BU KADAR YETER CEVAP ARTIK GERİSİ BOIŞ ANLAYAN ALNADI. BUNDAN SONRA Kİ KÜRDLERE BİLMEM NEYLERE ANA AVRAT KÜFÜR EDENLERE TEK DİYECEĞİM SÖZ ODUR. ALLAH İNANCI VARSA ETMEZSİNİZ. ŞAHSEN KÜFÜR EDİN AMA ANNESİNE BABALARINA KÜFÜR EYMEYİN. HER NE OLURSAN OLSUN ÖLÜNÜN ARKASINDAN KÜFÜR EDİLMEZ DİYE BİR KURAN-I KERİM DE GEÇEM BİR KELİM VAR DİYECEM AMA SİZ ONADA İNANMAZSINIZ Kİ . . NEYSE YETER BU KADAR HEPİNİZE İYİ GECELER MORALİM BOZULDU ZATEN . .

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek

KevinS bunu yazdı:
    -----------------------------
    ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN DİYORUM BAŞKADA BİR ŞEY DEMİYORUM. BU KADAR YETER CEVAP ARTIK GERİSİ BOIŞ ANLAYAN ALNADI. BUNDAN SONRA Kİ KÜRDLERE BİLMEM NEYLERE ANA AVRAT KÜFÜR EDENLERE TEK DİYECEĞİM SÖZ ODUR. ALLAH İNANCI VARSA ETMEZSİNİZ. ŞAHSEN KÜFÜR EDİN AMA ANNESİNE BABALARINA KÜFÜR EYMEYİN. HER NE OLURSAN OLSUN ÖLÜNÜN ARKASINDAN KÜFÜR EDİLMEZ DİYE BİR KURAN-I KERİM DE GEÇEM BİR KELİM VAR DİYECEM AMA SİZ ONADA İNANMAZSINIZ Kİ . . NEYSE YETER BU KADAR HEPİNİZE İYİ GECELER MORALİM BOZULDU ZATEN . .

onların ölüsüne de dirisine de, onu doğurtan babaya da onu doğuran anaya da söverim kardeşim. senin hiç akraban falan şehit olmadı galiba, inş olmaz ama bu duyguyu bilemezsin.  

kenarda köşede takılırım ben
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdix
    ferdix's avatar
    Erkek

bak kevin olay kürt türk alevi sünni ermeni meselesi değil olay.itsoyu meselesi.gel özele anne tabiki üzülür.ulan it bu topraklarda ne analar üzüdü ne çocuklar yetim kaladı.O kahramanlar olmasaydı şimdi sen tam bi orospuçocuğu olacaktın.Aöerikan piçi olacaktın a.q çocuğu vatanı omayanın namusumu olur piçkurusu töbe töbe.Allahtan korkan küçük bi bebeğe kurşun sıkatmı it kimleri savunuyon it soyu.Senini gibi piçlker yüz<ünden bu memleket teki insanların canı sıkılıyo.a.q  ibnesi seni seni doğuran ananın dölleyen babanın a.q

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hiçbi sebep bebek öldürmeyi tecavüzü haklı kılamaz.

Seni besleyen devletin evladına kurşun sıkmayı haklı çıkaramaz. Bunun adı özgürlük mücadelesi değil, kandırılmışlık değil; orospu çoçukluğu, göt verencilik ...

Kürtle şunla bunla  derdimiz yok ama namusumu koruyan vatan evladına kurşun sıkan şerefsizleri ta götten sikeyim. teröristini de onu besleyeleri de...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    onun bunun çocukları!! toprak bile istemiyor ulan sizi!!!!

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NebuLa
    NebuLa's avatar
    Erkek
    kevins sen sanırım pkk olayının farkında değilsin ? profildeki yaşına bakılırsa bu kadar küfürün niye edildigini anlaman gerekirdi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    Kiretsah bunu yazdı:

haklısın insana insan gibi davranmalı

dedimya herkes %100 suçlu deil %100 masum deil

benim içn ha pkk nın yapdıgı kahpelikler

ha türkü sevmeyn kürt

hakürdü sevmeyen türk

ha azılı bi milliyetci şovenist

hepsi aynı bok

işte böylerlerine karşın üstün olarak halletmemiz gereken şeyler var bunu savsaşla halledemeyiz

atatürk ilk partili seçimde kendi partisinin dışında bi parti kurulmasına sevinmişti

nedeni demokrasi olsn fikir alışverişi olsn die

bende bu yıl seçimlerde bagımsızlara verdim çok da ii yapdım aq

hem mhp hem dtp hemde akp

işte sorun yawaş yawaş çözülecek ama kendini oğuz kagan sanan şahıslar

illla kan dökecez diolar....

şu nu iyi bilesin, benim arkadaş cevremin %70 kürt, iş orteğım kürt...vs  saymakla bitmez!!

ama sen nasıl olduysa s'''kni eline tutar gibi dağda elinde silahla dolaşanı. 30000 kişinin (bunların bi kısmı kudaktaki bebekler)katilini, pkksını, bilmemnesini haklı çıkarır gibi garib sözler sarf ettin.(Allah seni affetsin) Benim okuduğum okulda pkk evlerinde kalan arkadaşlarım bile vardi. malum bazı o.çocukları herifin kürt damarından girip ' yok sen bizim hemşeri, yok kirva kirba bilmemne bela'' garip kelimelerle adamın damardan şerbetleyip tuzağa çektiler! geçenlerde  bitanesini aradım ne yapıyo ne ediyo diye adam hala 2. sınıfta (ben mezun olalı 1 yıl oldu). ona daha birinci sınıfta iken o şerefsizlere  takılırsan okulu bitiremezsin dedim ve dediğim çıktı. artık hatasını anlamış nihayet! ama çok geç!artık dağa götürmediklerine şükreder hale  gelmiş falan filan! anlayacağın kansız yöntemlerimizi zaten uyguluyoz. insanlığımız ölmedi korkma! anadolu insanı canından olur ama insanlığından olmaz!!!

şimdi sana sorcam ben:

kim kan dökmeye meraklı acaba?

evinde huzur içinde yaşarken bir baskında ailesini kaybedenler mi?

yoksa sırf kafirlik olsun diye masum insanları(nedense bunların çoğunluğu müslüman) katledenler mi?

tabi cevap vercek yüz kaldıysa!?

bilenle bilmeyen bir olur mu?
Toplam Hit: 16958 Toplam Mesaj: 141