Yorumum Gözüksün Diye 1 Yıldız
-
unbalanced bunu yazdı
benim android uygulamalara da bi kaç kişi yorumu gözüksün diye 1 veriyor :) bi şey de diyemiyorsun adama yaa.. neyse :)
youtube yorumlarına da bakın, en basit videolarda bile gereksiz yere tarışmalar, küfürleşmeler... tuhaf bir milletiz ve hoş şeyler değil.. daha 10 yaşındaki çocuk ne küfürler yazıyor youtube'da.. bunların ana-babaları nasıl terbiye vermiş ya da çevre ne kadar bozuk tahmin etmekte güçlük çekiyorum
çocuklar farklı o konuda, ana baba yanında çaktırmıyorlar fakat internette feci bir kirlenme ortamı var, o küçük yaş grubunda popüler oyunlarda hele, internetin büyük sıkıntısı bu sanırım bilgiyi saçtığı gibi aptallığı da saçıyor, hiç alakasız çocuklardan ne küfürler ne nerelere saldırmalar gördüm.
-
Ya çok ciddi bir şey sorucam bu konu daha önce açılmamış mıydı? Tarih kısmında 31 ocak 2014 yazıyor ama yanlış hatırlamıyorsam aynı başlık (başlıktan emin değilim) ilk mesajdaki caps... Daha önce açılmıştı sanki bu başlık. Hortlatılmış konu sandım ama tarihi görünce şaşırdım.
-
bi de bunları ingilizceye çevirip cevap vermeye çalışan yabancı programcılar var :D
-
Ücretli uygulamaların sayfalarında göremiyoruz neyse ki bunları, en azından bu kadar çok değiller.
-
Telefon istediği kadar akıllı olsun kullanan gerizekalı olduktan sonra boş :D
-
Prometheus bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Adam Whatsapp'a "internet olmadan çalışmıyor" diye yorum atmış. :D
doğru bizzat gördüm
yok artık yarıldım la :D
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
Gözüksün diye bir yıldız verenler mi kötü yoksa bu mu bilmiyorum :D

kahkaha attım be adam yaratıcı :D
-
sonra diyorsun adam toynağıyla nasıl yazdı
-
asiminnesli bunu yazdı
sonra diyorsun adam toynağıyla nasıl yazdı
veya bunun elinde telefonun ne işi var diyosun
-
Telefon aliminda taksitin daha onceden kaldirilmasi gerekiyordu. Cok gec kaldilar.