Yorumum Gözüksün Diye 1 Yıldız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek
    Ömer SSenel 24 Kasım 2013

Güzel Olaallaaaa. 1 verdim cunku yukarida gozuksun
    ESET 28 Kasım 2013
    Hello Ömer, thank you for your rating, but why only 1 star? Is there anything you are not satisfied with? Send us an e-mail to play@eset.com. Don't forget that you can change your rating at any time! Thank you!

adamlar da sormuş neden bir yıldız :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    h2so4 bunu yazdı
    Ömer SSenel 24 Kasım 2013

Güzel Olaallaaaa. 1 verdim cunku yukarida gozuksun
    ESET 28 Kasım 2013
    Hello Ömer, thank you for your rating, but why only 1 star? Is there anything you are not satisfied with? Send us an e-mail to play@eset.com. Don't forget that you can change your rating at any time! Thank you!

adamlar da sormuş neden bir yıldız :D

Ömer de demesin mi bende ingilizce bitti diye :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

trend olan programlara bakın nekadar mal vargörürsünüz. trend olan uygulamalardan bazı aklımda kalanlar; çıplak gösteren kamera, sexy hatunlar, namaz duaları, kuranı kerim, parmak izi, yalan makinası vs. yani bunları trend yapacak kadar indiren mal var hepside türklerin yaptığı uygulamalar ve virüslü

aslında google da da var mallık her gelen boku koyuyo store a, bi bak içine aq nasıl bişe ne boka yarıyo

metalkolik tarafından 03/Şub/14 15:15 tarihinde düzenlenmiştir

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

şu lavuklara nasıl ayar oluyorum varya anlamam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

WP Store'da Bill Gates'e sesini söverek duyurmaya çalışanları görseniz öper başınıza koyarsınız bunları. Bi de ' ne işe yarıyor çözemedim ama güzele benziyor ' olayı var ki düşman başına zaten, ona hiç girmiyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bolu_beyi
    bolu_beyi's avatar
    Erkek

Google zaten Türk'lerin yaptığı 2 şey'e anlam veremiyormuş.

1) google içinde tekrar googleyi aratmak.

2) begendiği uygulamaya 1 yıldız vermesi.

by : bolu beyi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyax_gokhan
    manyax_gokhan's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

beyler itiraf ediyorum youtube'da sevmediğim kişilerin videolarının altına;

beyefendi çok çirkinsiniz allah sizi niye yaratmış anlamak zor

Veya, mısırdaki olaylardan için;

General EL SISI HZ.ALLAH'ın dünyaya zuhur etmiş halidir, bunu reddeden mürteddir ve katli vaciptir.

Yazıyorum, sonra kahve eşliğinde küfür yiyorum =D

Değişik bi fantezi..:))

Kasabın mesleğini bilmezsen, beslediği kuzuya şefkatini sevgisinden zannedersin. Her başını okşayanı dost her başını ağrıtanı düşman bilme...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    tagext bunu yazdı

Bizim memleket insaninin sigirligindan baska bisey degil. O kadar sigirimiz var ki. Ona ragmen angus ithal ediyoruz.

ZalımMadam.10.07.24
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

2000 lerin başını hatırlarım da, ICQ listeme rastgele aldığım adamların bile hepsi belli vasıflara sahipti.

Şimdi Internet, Turk hanzolarıyla tanışalı birkaç sene oluyor fakat bu tabletler ele düşünce iyice boku çıktı.

Artık insanlar klavye kablosunun ucunu doğru deliğe takacak IQ ya bile ihtiyaç duymuyorlar internete erişmek için.

XP zamanı biraz bilgisayardan anlamiosanız bilgisayarınıza virus bulaşırdı, o zamanları özlüyorum. böle kazmalar internette uzun süre gezemezdi o zamanlar. Şimdi bu tabletler yüzünden hanzolar eline alır almaz biz internet kullanıcılarının arasına insanmış gibi dahil olabiliyorlar.

Söylemedi demeyin yakında apple, application puan verme algoritmasını değiştirir, Ben olsam şöyle yapardım.

( 5 * toplam verilen yildiz /(Toplam oy sayisi - ( TurklerinVerdigiOySayisi * 0.8)))

Şeyh buglu kod yazmaz diye biliyoz ama sanki formülde bug var :)

Adam yerine koymadığın * 0.8 ile çarpılan kitlenin verdiği yıldızlar sol taraftaki toplam verilen yıldız sayısını gereksiz arttırıyor sanki. Oraya da ayrı bir algoritma koyman gerek.

Türkleri anlamak zor :)

İyi ki varsınız arkadaşlar :P

adam yine insaflı %20 insani değer vermiş 1 kişiye. :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hocam :) sınıfta kalma falan kalktı eğitim seviyesi iice düştü :S yemin ediyorum bir çoğumuz okumuş cahilizdir. özürlülük var eleştiri meleştiri kabul etmiyoruz birde üstüne üstlük ulan bişi anlamadın madem ne bok yemeye girip yorum yazıp yıldız verirsin. yok olmaz HER ŞEYİ BİZ BİLİRİZ :< 

Living Death
Toplam Hit: 6933 Toplam Mesaj: 52