Youtube İçin Yeni Bir Çözüm..
-
selam olsun,
sansürlenen sitelere kaçak yollar arayarak girmeye çalışmaktansa, parasını verdiğimiz internetin hakkını istememiz gerektiğini savunmaktayım ,
fakat yine de geçici bir süre için bizi idare edecek çözümleri kullanmaktan başka çaremiz yok gibi görünüyor
www.makat.org
makat sözcüğü yanlış anlaşılabiliyor fakat mahkeme kararı temizleyicidir açılımı.çalışma prensibi sanırım bizim elle kod girdiğimiz system32 deki host dosyasının içeriğini kendi değiştiriyor ve güncel banları da ekliyor olmalı, yine de daha iyi bilenler bakar..
daha önce verilmişse affola, hayırlı kullanımlar... -
youtube jacker2 Yükle pc ye Çözüver Hocam. Direk gir.
Edit... : Buda İyi imiş.
-
internette sansürsüz dolaşmak için
1 dnslerinizi ayarlayın
2 ip i banlanan sitelerin ip lerini host dosyasına ekleyin
(örn google.com a youtube host yazın ayarları görün )
dava açsak olmuyormu internete sansür uygulamak çok yanlış bi davranış,,, özgür bir dünya olmalı
-
hepsi ya proxy yada hosts dosyasi :)
-
gecenlerde YouTube Unblocker die program buldum bunla sorunsuz girdim..
-
tabiki proxy ya da hosts dosyasi olacak, baska bir yolu yok.
youtube ' un ip adreslerinden birine ban koyulmamış. normalde digerleri tamamen banlı, dns server degistirseniz bile giremiyorsunuz hicbir sekilde. biz de o banlanmayan ip adresinin hosts a ekliyoruz, ona bir isim taniyoruz ki rahatlikla girelim diye.
programa gerek yok, artik her yerde hosts dosyasinin nasil düzenlenecegi mevcut.
-
hocam çok güzel bende sadece youtube ekliydi buda iyi olmuş eyw :)
ama bi sakatlık falan çıkmaz dmi ? -
hiç gerek yok ara googleden youtube jacker 2 ne site ne mite direk gir
-
denyoyer bu:D
-
adam liste/program hazırlamış paylaşmış siz diyosununuz youtube jacker kullan :/ ( hoş o sadece youtubeu açar sanırım )
hocam böyle setup yapacağına host dosyasını zipleyip paylaşsan ?
birde bazı arkadaşlar proxy demiş ama ben şuana kadar bikaç kere proxy kullandım
normale göre internette sörf hızım 3-5 kat düştü normal mı bu ? adam akıllı proxy yok mu ?
-
bi gariplik var ya ben opera kullanıyorum youtube ye dırek gıre bılıyorum bılgısayarımada herhangı bı program yuklu degıl ip im otomatık nerden baglansam gırıyorum
ne ayak anlamadım.