Youtube Kaynıyor!
-
way anasını bilseydim soy sop tartışmasına dönecek açmazdım.
Olm ermenilerin yazdıklarını girinde okuyun aq -
aq hepsinin herifler bi bırakmıolar pesimizi aq kıskancclıktan ölcekler kendi yaptıklarına bakmadan bize laf atıolar
-
A.q bizim hükümet adam olmadıktan ağırlığını koymadıktan sonra ne yapsak boş.Bu p*çler bütün cihana reklam yaptılar.
-
olm bu adamlar cok kindar yaa. Taaa cocukluktan yetistiriyorlar ne yaptiysak zamaninda hala buram buram kin besliyorlar.
Bu arada bir suru ermeniden dinlemisimdir, soykarim geyigini, her nekadar soykirim olmasa da bir suru oldurme olmus, birebir yasayanlarla konustum, ama hepsinin kabul ettigi bu olaylar savas sirasinda oldu ve hakli taraf yoookkkk -
kaynasin bosver. valla bukonuda yapilabilecek en guzel sey butun ermenilerin soyunu koreltmek. ondan sonra soykirimi diye birsey cikar ve haklida olurlar ondan sonra ne olursa olur en azindan gercek olur.
-
Biz ermenilere soykırım uygulamadıkki. Biz sadece tek milleti kırdık. Onlarda İngilizlerdir. Çanakkalede soylarını kırdık bol bol. Bu ermeni götleklerine ne olmuşta götleri yanmış gibi bas bas bağırıyor.
Ermenileri tüm dünyadan banlamak lazım ya :D:D -
bu youtube denen olaya yorum yazıyorum post diyorum maile send mail denilen biyere yolluyo doğal olarak bende sinir oluyorum :) ama hala bi yorum yapamadım e postaya en az 30 mail yollattım :)
Toplam Hit: 2385 Toplam Mesaj: 18