Youtube MP3 Çevirici
-
Konuyu baltalamak gibi olmasında, Mobile oneriniz var mı ?
Tubemate var onu kullaniyodum, sapitti bu ara indirmiyo cogu sarkiyi.
-
mp3 download manager
bu program ile saniyeler içinde müzikleri arayabilir ve listelenen mp3 leri tek tuş ile istediğiniz kalitede anında indirebilirsiniz.
listelenen mp3 leri tek tuş ile otomatik olarak toplu bir şekilde sınırsız indirebilirsiniz.
müdür senin programda bir harika. ellerine sağlık . yukarıdaki program gibi çoklu indirme eklersen daha çok kişi kullanır.
zalimadam tarafından 05/Ağu/14 23:15 tarihinde düzenlenmiştir -
"Youtube'den videoda indiririm ben, ihtiyacım olduğunda videoyu mp3'e çeviririm" diyenler için de Citrio isimli Chromium tabanlı çalışan tarayıcıyı öneririm. Videoyu izlerken anında indirme kutucuğu beliriyor. Torrent'i denemedim ama ek bir yazılıma gerek duymadan torrent de indirebiliyormuş.
-
farklı yazılımları tercih edebilirsiniz. ancak kendi yazılımım amatörce hazırlıyorum. destek olsanız memnun olurum. çoklu mp3 indirme playlist indirme konusunda programı geliştimeye çalışacağım fikirleriniz için teşekkürler :)
-
kuytul bunu yazdı
farklı yazılımları tercih edebilirsiniz. ancak kendi yazılımım amatörce hazırlıyorum. destek olsanız memnun olurum. çoklu mp3 indirme playlist indirme konusunda programı geliştimeye çalışacağım fikirleriniz için teşekkürler :)
Yanlış anlama hocam, bunu kullanmayın onu kullanın demek amacıyla söylemedim ben. Bu mp3 olarak indiriyor, video olarak indirmek isteyenler için alternatif sundum.
-
Youtube MP3 Çevirici 1.1
Yeni çıkan sürümüyle artık youtube videolarını arayıp istediğiniz şarkının başlığını seçerek mp3 çevirme işleminiz daha da kolaylaşacak.
http://www.kuytul.com/program/ytmp3.zip
Ekran Görüntüleri: -
abi affına sığınarak soruyorum.
bu uygulamalardan 3-5 bişi kazanıyor musun ?
gerçekten ufakta olsa geliri oluyor mu a-sms deki reklam gibi misal.
idm konusunu koşturuyorum 2 seneyi aşkındır sanırım.
bugunde yenisini hazırlıyorum. bırak reklamı desteği , adımı bile yazmıyorum pek :)
varsa bi getirisi bende şey edeyim
-
1-sağlam işe yarar bi program yap
2-adsense kodu veya başka tık başı veren yerlerden kod eklediğin sayfan olsun.
3-reklamı koyduğun sayfayı programın içine altına,üstüne veya benim gibi istekli-zaman ayarlı-zorunlu tıklama yaptır :)
4-tamindir,gezginler,inndir gibi program sitelerine mail çakıyorsun.
5-günde ortalama 100 defa indirlse bile işe yarar gelir elde edersin.
6-zorunlu tıklatma olursa günde 100 kişi indirdi diyelim 30 tanesi falan tıklar program gerçekten vazgeçilmezse 90 kişi bile tıklar.(tabi sayfa görüntüeme/tık oranı yükselmemesi için meta refresh kodu da eklemek lazım reklam sayfasına ki sayfa görüntüleme artsın.)
7-İstekli tıklamada günde 100 kişi indirse 4-5 tıklama olur. vazgeçilmez bi şeyse program 10u bulur.
8-Adsense tık başı tl veriyor ve 3 krş ile 2 tl arası değişiyor tıklama fiyatları.
9-reklamlı olarak 4 tane program var ben de hepsi de aynı oranda kazandırmasa da web sayfasına göre çok daha fazla kazandırıyor. aylık 200 tl üzeri olunca ödeme geliyor. ben her ay 200ü geçiriyorum. bi aralar geçemedim ama a sms patlamıştı ondan :)
aslında döküman yazsam çok şey var bu işte :) ben çok amatör işler yapıyorum ama ücretsiz reklam olanaklarıyla biraz kasınca programı yayabiliyorsun. sen programı yap reklam yerleştir. ben her türlü yardımcı olurum. yeter ki yazılım iş görsün kullanıcı sevsin orda burda paylaşacak kadar.
-
şunu da ekleyim. dezavantaj olarak reklamdan dolayı kullanıcı program çok basite alabiliyor bu da yayılmasını engelliyor. piyasada yayılıp daha sonra versiyon güncellemelerinde reklam işine de girebilirsin.
-
BaD_BoYs bunu yazdı
http://www.youtube-mp3.org/tr
+10000