Youtube MP3 Çevirici

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Konuyu baltalamak gibi olmasında, Mobile oneriniz var mı ?

Tubemate var onu kullaniyodum, sapitti bu ara indirmiyo cogu sarkiyi.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

mp3 download manager

bu program ile saniyeler içinde müzikleri arayabilir ve listelenen mp3 leri tek tuş ile  istediğiniz kalitede anında indirebilirsiniz.

listelenen mp3 leri tek tuş ile otomatik olarak toplu bir şekilde sınırsız indirebilirsiniz. 

BURADAN İNDİRİN

müdür senin programda bir harika. ellerine sağlık . yukarıdaki program gibi çoklu indirme eklersen daha çok kişi kullanır.

zalimadam tarafından 05/Ağu/14 23:15 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

"Youtube'den videoda indiririm ben, ihtiyacım olduğunda videoyu mp3'e çeviririm" diyenler için de Citrio isimli Chromium tabanlı çalışan tarayıcıyı öneririm. Videoyu izlerken anında indirme kutucuğu beliriyor. Torrent'i denemedim ama ek bir yazılıma gerek duymadan torrent de indirebiliyormuş. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

farklı yazılımları tercih edebilirsiniz. ancak kendi yazılımım amatörce hazırlıyorum. destek olsanız memnun olurum. çoklu mp3 indirme playlist indirme konusunda programı geliştimeye çalışacağım fikirleriniz için teşekkürler :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

farklı yazılımları tercih edebilirsiniz. ancak kendi yazılımım amatörce hazırlıyorum. destek olsanız memnun olurum. çoklu mp3 indirme playlist indirme konusunda programı geliştimeye çalışacağım fikirleriniz için teşekkürler :)

Yanlış anlama hocam, bunu kullanmayın onu kullanın demek amacıyla söylemedim ben. Bu mp3 olarak indiriyor, video olarak indirmek isteyenler için alternatif sundum. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Youtube MP3 Çevirici 1.1

Yeni çıkan sürümüyle artık youtube videolarını arayıp istediğiniz şarkının başlığını seçerek mp3 çevirme işleminiz daha da kolaylaşacak.

http://www.kuytul.com/program/ytmp3.zip

Ekran Görüntüleri:

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

abi affına sığınarak soruyorum.

bu uygulamalardan 3-5 bişi kazanıyor musun ? 

gerçekten ufakta olsa  geliri oluyor mu a-sms deki reklam gibi misal.

idm konusunu koşturuyorum 2 seneyi aşkındır sanırım. 

bugunde yenisini hazırlıyorum. bırak reklamı desteği , adımı bile yazmıyorum pek :)

varsa bi getirisi bende şey edeyim

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

1-sağlam işe yarar bi program yap

2-adsense kodu veya başka tık başı veren yerlerden kod eklediğin sayfan olsun.

3-reklamı koyduğun sayfayı programın içine altına,üstüne veya benim gibi istekli-zaman ayarlı-zorunlu tıklama yaptır :)

4-tamindir,gezginler,inndir gibi program sitelerine mail çakıyorsun.

5-günde ortalama 100 defa indirlse bile işe yarar gelir elde edersin.

6-zorunlu tıklatma olursa günde 100 kişi indirdi diyelim 30 tanesi falan tıklar program gerçekten vazgeçilmezse 90 kişi bile tıklar.(tabi sayfa görüntüeme/tık oranı yükselmemesi için meta refresh kodu da eklemek lazım reklam sayfasına ki sayfa görüntüleme artsın.)

7-İstekli tıklamada günde 100 kişi indirse 4-5 tıklama olur. vazgeçilmez bi şeyse program 10u bulur.

8-Adsense tık başı tl veriyor ve 3 krş ile 2 tl arası değişiyor tıklama fiyatları.

9-reklamlı olarak 4 tane program var ben de hepsi de aynı oranda kazandırmasa da web sayfasına göre çok daha fazla kazandırıyor. aylık 200 tl üzeri olunca ödeme geliyor. ben her ay 200ü geçiriyorum. bi aralar geçemedim ama a sms patlamıştı ondan :)

aslında döküman yazsam çok şey var bu işte :) ben çok amatör işler yapıyorum ama ücretsiz reklam olanaklarıyla biraz kasınca programı yayabiliyorsun. sen programı yap reklam yerleştir. ben her türlü yardımcı olurum. yeter ki yazılım iş görsün kullanıcı sevsin orda burda paylaşacak kadar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

şunu da ekleyim. dezavantaj olarak reklamdan dolayı kullanıcı program çok basite alabiliyor bu da yayılmasını engelliyor. piyasada yayılıp daha sonra versiyon güncellemelerinde reklam işine de girebilirsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

http://www.youtube-mp3.org/tr

+10000

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 4687 Toplam Mesaj: 31