Youtube MP3 Çevirici
-
MeTiN_7 bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdı
http://www.youtube-mp3.org/tr
+10000
Kraldır :)
-
zaten bu web sitesini kullanıyorum. bahsedilen site google sıralamsında 1. sırada çıkıyor hazine bulmuş gibi mesaj atıyorsunuz :)
-
Hocam sesi bozuyor gibi geldi?
-
kuytul bunu yazdı
1-sağlam işe yarar bi program yap
2-adsense kodu veya başka tık başı veren yerlerden kod eklediğin sayfan olsun.
3-reklamı koyduğun sayfayı programın içine altına,üstüne veya benim gibi istekli-zaman ayarlı-zorunlu tıklama yaptır :)
4-tamindir,gezginler,inndir gibi program sitelerine mail çakıyorsun.
5-günde ortalama 100 defa indirlse bile işe yarar gelir elde edersin.
6-zorunlu tıklatma olursa günde 100 kişi indirdi diyelim 30 tanesi falan tıklar program gerçekten vazgeçilmezse 90 kişi bile tıklar.(tabi sayfa görüntüeme/tık oranı yükselmemesi için meta refresh kodu da eklemek lazım reklam sayfasına ki sayfa görüntüleme artsın.)
7-İstekli tıklamada günde 100 kişi indirse 4-5 tıklama olur. vazgeçilmez bi şeyse program 10u bulur.
8-Adsense tık başı tl veriyor ve 3 krş ile 2 tl arası değişiyor tıklama fiyatları.
9-reklamlı olarak 4 tane program var ben de hepsi de aynı oranda kazandırmasa da web sayfasına göre çok daha fazla kazandırıyor. aylık 200 tl üzeri olunca ödeme geliyor. ben her ay 200ü geçiriyorum. bi aralar geçemedim ama a sms patlamıştı ondan :)
aslında döküman yazsam çok şey var bu işte :) ben çok amatör işler yapıyorum ama ücretsiz reklam olanaklarıyla biraz kasınca programı yayabiliyorsun. sen programı yap reklam yerleştir. ben her türlü yardımcı olurum. yeter ki yazılım iş görsün kullanıcı sevsin orda burda paylaşacak kadar.
Peki tıklama işi ban yedirtmiyormu? Otomatik mi tıklatıyorsun yoksa kullanıcı mı tıklıyor zorunlu olarak nasıl oluyor hocam? a-sms'te arkaplanda öyle bekliyorduk onun gibi bişey muhtemelen?
-
JiggSaw bunu yazdıMeTiN_7 bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdı
http://www.youtube-mp3.org/tr
+10000
Kraldır :)
Tamam da kalitesiz ses elde ediyorsun. Oradan indirdiğin müzik dosyası ile .flac uzantılı bir müzik dosyasını karşılaştır.
-
hocam eline sağlık, alternatif olarak da şu linki vermekte yarar olacağını düşünüyorum.
-
h2so4 bunu yazdı
m.tamindir.com/youtube-download/ bu yapar hocam o işi mp3 olarak indir dersin Video yu indirip mp3 é dönüştürür hemde orijinal Video kalır. Kanalın linkini kopyalamayarqk yaparsınşu mantığı bulanın götünü sikiyim bu nedir arkadaş ya. 26 mblik programı indirmek için önce 24 mblik program indiriciyi indiriyorsun. homepage.com.tr denlen sikimsonik virüsvari reklam piçi de cabası.
bu mantığı bulanın götüne koyayım bu nedir arkadaş ya.
hacım yanlış anlama sana gram bişey dediğim yok :)
"edit: ayrıca pro bi boka yaramıyo. pkaylist yapıştırdım indirmiyo. tek tek indirmek için de offliberty.com dan daha iyi site bilmiyorum. mk 10 saniye oldu kaldırcsm geri. 50 mb kota yedik bi de. mk koyim
joe_black tarafından 13/Ağu/14 23:16 tarihinde düzenlenmiştir -
bi ara müsait olunca şu kanaldaki bütün videoları mp3'e çevirme toolunu yazıyım :)
-
mp3 için: http://www.youtube-mp3.org/tr
video için: başına ss yazıyorsun url nin yada ff -
http://www.clipconverter.cc/tr/ bu siteyide deneyin isterseniz
