Youtube MP3 Çevirici

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı

http://www.youtube-mp3.org/tr

+10000

Kraldır :)

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

zaten bu web sitesini kullanıyorum. bahsedilen site google sıralamsında 1. sırada çıkıyor hazine bulmuş gibi mesaj atıyorsunuz :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Hocam sesi bozuyor gibi geldi?

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

1-sağlam işe yarar bi program yap

2-adsense kodu veya başka tık başı veren yerlerden kod eklediğin sayfan olsun.

3-reklamı koyduğun sayfayı programın içine altına,üstüne veya benim gibi istekli-zaman ayarlı-zorunlu tıklama yaptır :)

4-tamindir,gezginler,inndir gibi program sitelerine mail çakıyorsun.

5-günde ortalama 100 defa indirlse bile işe yarar gelir elde edersin.

6-zorunlu tıklatma olursa günde 100 kişi indirdi diyelim 30 tanesi falan tıklar program gerçekten vazgeçilmezse 90 kişi bile tıklar.(tabi sayfa görüntüeme/tık oranı yükselmemesi için meta refresh kodu da eklemek lazım reklam sayfasına ki sayfa görüntüleme artsın.)

7-İstekli tıklamada günde 100 kişi indirse 4-5 tıklama olur. vazgeçilmez bi şeyse program 10u bulur.

8-Adsense tık başı tl veriyor ve 3 krş ile 2 tl arası değişiyor tıklama fiyatları.

9-reklamlı olarak 4 tane program var ben de hepsi de aynı oranda kazandırmasa da web sayfasına göre çok daha fazla kazandırıyor. aylık 200 tl üzeri olunca ödeme geliyor. ben her ay 200ü geçiriyorum. bi aralar geçemedim ama a sms patlamıştı ondan :)

aslında döküman yazsam çok şey var bu işte :) ben çok amatör işler yapıyorum ama ücretsiz reklam olanaklarıyla biraz kasınca programı yayabiliyorsun. sen programı yap reklam yerleştir. ben her türlü yardımcı olurum. yeter ki yazılım iş görsün kullanıcı sevsin orda burda paylaşacak kadar.

Peki tıklama işi ban yedirtmiyormu? Otomatik mi tıklatıyorsun yoksa kullanıcı mı tıklıyor zorunlu olarak nasıl oluyor hocam? a-sms'te arkaplanda öyle bekliyorduk onun gibi bişey muhtemelen?

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    MeTiN_7 bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı

+10000

Kraldır :)

Tamam da kalitesiz ses elde ediyorsun. Oradan indirdiğin müzik dosyası ile .flac uzantılı bir müzik dosyasını karşılaştır.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam eline sağlık, alternatif olarak da şu linki vermekte yarar olacağını düşünüyorum.

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    h2so4 bunu yazdı

m.tamindir.com/youtube-download/ bu yapar hocam o işi mp3 olarak indir dersin Video yu indirip mp3 é dönüştürür hemde orijinal Video kalır. Kanalın linkini kopyalamayarqk yaparsın

şu mantığı bulanın götünü sikiyim bu nedir arkadaş ya. 26 mblik programı indirmek için önce 24 mblik program indiriciyi indiriyorsun. homepage.com.tr denlen sikimsonik virüsvari reklam piçi de cabası.

bu mantığı bulanın götüne koyayım bu nedir arkadaş ya.

hacım yanlış anlama sana gram bişey dediğim yok :)

"edit: ayrıca pro bi boka yaramıyo. pkaylist yapıştırdım indirmiyo. tek tek indirmek için de offliberty.com dan daha iyi site bilmiyorum. mk 10 saniye oldu kaldırcsm geri. 50 mb kota yedik bi de. mk koyim

joe_black tarafından 13/Ağu/14 23:16 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

bi ara müsait olunca şu kanaldaki bütün videoları mp3'e çevirme toolunu yazıyım :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    farisenki
    farisenki's avatar
    Erkek

mp3 için: http://www.youtube-mp3.org/tr
    v
    ideo için: başına ss yazıyorsun url nin yada ff

Kaçak Marlboro
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plusmira
    plusmira's avatar
    Erkek