folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Youtube Premium Hesabımızda Boş Yer Oluştu. Katılmak İsteyen Var Mı?

Youtube Premium Hesabımızda Boş Yer Oluştu. Katılmak İsteyen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

Selamlar.

2022 yılından beri buradaki arkadaşlarla devam ettiğimiz youtube premium hesabımız var. 2 kişilik boş yer açıldı. Katılmak isteyen olursa benimle iletişime geçsin.

(Aylık ücret kişi başı şu an 27 lira. Her ay uğraşmamak için yıllık ödeme yapıyoruz. 320 tl. Eğer yıl içinde zam filan gelirse üstünü tekrar hesaplaşırız)

Edit: Yerler doldu arkadaşlar.

shia tarafından 20/Oca/26 23:43 tarihinde düzenlenmiştir

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Herkes birbirini görüyormu. Yoksa bağımsız mı?

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    siberturq bunu yazdı

Herkes birbirini görüyormu. Yoksa bağımsız mı?

Herkes kendi hesabını kullanıyor. Kimse kimsenin hesabında ne izlediğini göremez.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bizde buradan arkadaşlarla öyle kullanıyoruz. Memnunuz. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

1 kişilik yer kaldı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

1 kişi daha geldi. Yerimiz doldu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

google aile olarak tanımlıyorsunuz dimi hocam? ben bu işi pek akıl karı gormuyorum eğer öyleyse.

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afacan35
    afacan35's avatar
    Erkek

ben her ay ödeme yapıyorum keşke yer olsaydı da bende katılabilseydim 

beton
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

@dbcooper Yok hocam. Youtube hesabını açınca premium bölümünde aile üyesi ekleme bölümü var. Premium olmasını istediğin maili oraya yazıyorsun. Karşı tarafa davetiye gidiyor. Onaylayınca premium hesaba geçiş yapıyor. Kimsenin hesabı diğerinden etkilenmiyor. Herkes kendi hesabını kullanıyor.

@afacan35 Maalesef bizde yer kalmadı. Bir kaç arkadaş birleşip sizde aile üyeliği satın alabilirsiniz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek
    shia bunu yazdı

@dbcooper Yok hocam. Youtube hesabını açınca premium bölümünde aile üyesi ekleme bölümü var. Premium olmasını istediğin maili oraya yazıyorsun. Karşı tarafa davetiye gidiyor. Onaylayınca premium hesaba geçiş yapıyor. Kimsenin hesabı diğerinden etkilenmiyor. Herkes kendi hesabını kullanıyor.

@afacan35 Maalesef bizde yer kalmadı. Bir kaç arkadaş birleşip sizde aile üyeliği satın alabilirsiniz.

hocam evet ama aileye dahil etmis oluyorsun. ornegin google keepte olusturdugun notu, aileyle paylasma seçenegi var onu o adreslerle kullanmak zorundasın. Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor. kendine ayrı bir aile daha olusturamıyorsun. 

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    dbcooper bunu yazdı
    shia bunu yazdı

hocam evet ama aileye dahil etmis oluyorsun. ornegin google keepte olusturdugun notu, aileyle paylasma seçenegi var onu o adreslerle kullanmak zorundasın. Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor. kendine ayrı bir aile daha olusturamıyorsun. 

Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor.

Bundan emin misin?

Toplam Hit: 1359 Toplam Mesaj: 19
youtube youtube aile youtube youtube premium