Youtube Premium Hesabımızda Boş Yer Oluştu. Katılmak İsteyen Var Mı?
-
Selamlar.
2022 yılından beri buradaki arkadaşlarla devam ettiğimiz youtube premium hesabımız var. 2 kişilik boş yer açıldı. Katılmak isteyen olursa benimle iletişime geçsin.
(Aylık ücret kişi başı şu an 27 lira. Her ay uğraşmamak için yıllık ödeme yapıyoruz. 320 tl. Eğer yıl içinde zam filan gelirse üstünü tekrar hesaplaşırız)
Edit: Yerler doldu arkadaşlar.
shia tarafından 20/Oca/26 23:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Herkes birbirini görüyormu. Yoksa bağımsız mı?
-
siberturq bunu yazdı
Herkes birbirini görüyormu. Yoksa bağımsız mı?
Herkes kendi hesabını kullanıyor. Kimse kimsenin hesabında ne izlediğini göremez.
-
Bizde buradan arkadaşlarla öyle kullanıyoruz. Memnunuz.
-
1 kişilik yer kaldı.
-
1 kişi daha geldi. Yerimiz doldu.
-
google aile olarak tanımlıyorsunuz dimi hocam? ben bu işi pek akıl karı gormuyorum eğer öyleyse.
-
ben her ay ödeme yapıyorum keşke yer olsaydı da bende katılabilseydim
-
@dbcooper Yok hocam. Youtube hesabını açınca premium bölümünde aile üyesi ekleme bölümü var. Premium olmasını istediğin maili oraya yazıyorsun. Karşı tarafa davetiye gidiyor. Onaylayınca premium hesaba geçiş yapıyor. Kimsenin hesabı diğerinden etkilenmiyor. Herkes kendi hesabını kullanıyor.
@afacan35 Maalesef bizde yer kalmadı. Bir kaç arkadaş birleşip sizde aile üyeliği satın alabilirsiniz.
-
shia bunu yazdı
@dbcooper Yok hocam. Youtube hesabını açınca premium bölümünde aile üyesi ekleme bölümü var. Premium olmasını istediğin maili oraya yazıyorsun. Karşı tarafa davetiye gidiyor. Onaylayınca premium hesaba geçiş yapıyor. Kimsenin hesabı diğerinden etkilenmiyor. Herkes kendi hesabını kullanıyor.
@afacan35 Maalesef bizde yer kalmadı. Bir kaç arkadaş birleşip sizde aile üyeliği satın alabilirsiniz.
hocam evet ama aileye dahil etmis oluyorsun. ornegin google keepte olusturdugun notu, aileyle paylasma seçenegi var onu o adreslerle kullanmak zorundasın. Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor. kendine ayrı bir aile daha olusturamıyorsun.
-
dbcooper bunu yazdıshia bunu yazdı
hocam evet ama aileye dahil etmis oluyorsun. ornegin google keepte olusturdugun notu, aileyle paylasma seçenegi var onu o adreslerle kullanmak zorundasın. Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor. kendine ayrı bir aile daha olusturamıyorsun.
Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor.
Bundan emin misin?