Youtube Premium Hesabımızda Boş Yer Oluştu. Katılmak İsteyen Var Mı?
-
shia bunu yazdıdbcooper bunu yazdıshia bunu yazdı
@dbcooper Yok hocam. Youtube hesabını açınca premium bölümünde aile üyesi ekleme bölümü var. Premium olmasını istediğin maili oraya yazıyorsun. Karşı tarafa davetiye gidiyor. Onaylayınca premium hesaba geçiş yapıyor. Kimsenin hesabı diğerinden etkilenmiyor. Herkes kendi hesabını kullanıyor.
@afacan35 Maalesef bizde yer kalmadı. Bir kaç arkadaş birleşip sizde aile üyeliği satın alabilirsiniz.
hocam evet ama aileye dahil etmis oluyorsun. ornegin google keepte olusturdugun notu, aileyle paylasma seçenegi var onu o adreslerle kullanmak zorundasın. Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor. kendine ayrı bir aile daha olusturamıyorsun.
Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor.
Bundan emin misin?
valla bendeki aile ayarlarında öyle hocam. fakat bunu kapatabiliyorsundur muhtemelen bir yerlerden. Ama bu kez kendi gerçek ailen için bu ayarları uygulayamıyor olacaksın.
-
dbcooper bunu yazdıshia bunu yazdıdbcooper bunu yazdıshia bunu yazdı
@dbcooper Yok hocam. Youtube hesabını açınca premium bölümünde aile üyesi ekleme bölümü var. Premium olmasını istediğin maili oraya yazıyorsun. Karşı tarafa davetiye gidiyor. Onaylayınca premium hesaba geçiş yapıyor. Kimsenin hesabı diğerinden etkilenmiyor. Herkes kendi hesabını kullanıyor.
@afacan35 Maalesef bizde yer kalmadı. Bir kaç arkadaş birleşip sizde aile üyeliği satın alabilirsiniz.
hocam evet ama aileye dahil etmis oluyorsun. ornegin google keepte olusturdugun notu, aileyle paylasma seçenegi var onu o adreslerle kullanmak zorundasın. Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor. kendine ayrı bir aile daha olusturamıyorsun.
Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor.
Bundan emin misin?
valla bendeki aile ayarlarında öyle hocam. fakat bunu kapatabiliyorsundur muhtemelen bir yerlerden. Ama bu kez kendi gerçek ailen için bu ayarları uygulayamıyor olacaksın.
Iphone ve Android. Her ikisinden de kontrol ettik. Kimse kimsenin ödeme yöntemini görmüyor.
-
shia bunu yazdı
Iphone ve Android. Her ikisinden de kontrol ettik. Kimse kimsenin ödeme yöntemini görmüyor.
Ödeme yöntemi görünüyormu bilmiyorumda bazen benim takvimde olmayan özel günlerle ilgili uyarı alıyorum.
-
oliWeR bunu yazdıshia bunu yazdı
Ödeme yöntemi görünüyormu bilmiyorumda bazen benim takvimde olmayan özel günlerle ilgili uyarı alıyorum.
3. yıla girdik gruptaki arkadaşlarla. tahribattaki nickleri dışında sadece ad soyadlarını öğrendim dekont attıkları için. Başka da hiçbir bilgileri benim hesapla karışmadı, görünmedi. Benim de bilgilerimin onlara gitmediğini biliyorum.
-
Aile planının işleyiş şekli
YouTube aile planları, üyeliğinizin avantajlarını aynı adreste yaşayan 5 aile üyesiyle paylaşmanızı sağlar.
- Aile grubu yöneticisi:
- Birincil hesap sahibidir.
- Google aile grubu oluşturup gruba aile üyelerini davet edebilir.
- Aile üyeleri:
- Paylaşılan üyeliğe erişmek için kendi Google Hesaplarını kullanır.
- Aile yöneticisinin satın aldığı Primetime kanalı içeriklerini görüntüleyebilir. Üyeler ayrıca kendi Primetime kanallarını satın alabilir. Bu kanal, aile grubu yöneticisiyle paylaşılmaz.
- Kişisel kitaplıklar, abonelikler ve önerilere sahiptir. İzleme tercihleri veya izleme geçmişi, aile üyelerinin hesapları arasında paylaşılmaz.
- 18 yaşından küçük aile üyelerine yaş kısıtlaması uygulanır.
- Aile grupları şu hizmetlere erişebilir:
- YouTube Premium
- YouTube Music Premium
- YouTube Primetime kanalları (yalnızca ABD, Almanya, Fransa, Avustralya ve Birleşik Krallık)
- ve diğer Google hizmetleri. Google'da aile grupları hakkında daha fazla bilgi edinin.
- Aile grubu yöneticisi:
-
1 kişilik yer var. 6 aylık 160 tl. İlgilenen pm. 3 yıldır filan devam ediyoruz
-
seyhzade bunu yazdı
Hocam, yurt dışında yaşayan bir kişi de gruba katılırsa sorun oluyor mu? Olmuyorsa ben katılmak isterim.
-
Absolut bunu yazdıseyhzade bunu yazdı
Hocam, yurt dışında yaşayan bir kişi de gruba katılırsa sorun oluyor mu? Olmuyorsa ben katılmak isterim.
çok güzel bir soru öyleyse ben de başka bir gruba katılırım :)