folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Youtube Premium Hesabımızda Boş Yer Oluştu. Katılmak İsteyen Var Mı?

Youtube Premium Hesabımızda Boş Yer Oluştu. Katılmak İsteyen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek
    shia bunu yazdı
    dbcooper bunu yazdı
    shia bunu yazdı

@dbcooper Yok hocam. Youtube hesabını açınca premium bölümünde aile üyesi ekleme bölümü var. Premium olmasını istediğin maili oraya yazıyorsun. Karşı tarafa davetiye gidiyor. Onaylayınca premium hesaba geçiş yapıyor. Kimsenin hesabı diğerinden etkilenmiyor. Herkes kendi hesabını kullanıyor.

@afacan35 Maalesef bizde yer kalmadı. Bir kaç arkadaş birleşip sizde aile üyeliği satın alabilirsiniz.

hocam evet ama aileye dahil etmis oluyorsun. ornegin google keepte olusturdugun notu, aileyle paylasma seçenegi var onu o adreslerle kullanmak zorundasın. Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor. kendine ayrı bir aile daha olusturamıyorsun. 

Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor.

Bundan emin misin?

valla bendeki aile ayarlarında öyle hocam. fakat bunu kapatabiliyorsundur muhtemelen bir yerlerden. Ama bu kez kendi gerçek ailen için bu ayarları uygulayamıyor olacaksın.

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    dbcooper bunu yazdı
    shia bunu yazdı
    dbcooper bunu yazdı
    shia bunu yazdı

@dbcooper Yok hocam. Youtube hesabını açınca premium bölümünde aile üyesi ekleme bölümü var. Premium olmasını istediğin maili oraya yazıyorsun. Karşı tarafa davetiye gidiyor. Onaylayınca premium hesaba geçiş yapıyor. Kimsenin hesabı diğerinden etkilenmiyor. Herkes kendi hesabını kullanıyor.

@afacan35 Maalesef bizde yer kalmadı. Bir kaç arkadaş birleşip sizde aile üyeliği satın alabilirsiniz.

hocam evet ama aileye dahil etmis oluyorsun. ornegin google keepte olusturdugun notu, aileyle paylasma seçenegi var onu o adreslerle kullanmak zorundasın. Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor. kendine ayrı bir aile daha olusturamıyorsun. 

Ya da mesela play markette uygulama satın alacak, benim kayıtlı odeme yontemimi kullanabiliyor olacak. boyle durumlar oluyor.

Bundan emin misin?

valla bendeki aile ayarlarında öyle hocam. fakat bunu kapatabiliyorsundur muhtemelen bir yerlerden. Ama bu kez kendi gerçek ailen için bu ayarları uygulayamıyor olacaksın.

Iphone ve Android. Her ikisinden de kontrol ettik. Kimse kimsenin ödeme yöntemini görmüyor.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    shia bunu yazdı

Iphone ve Android. Her ikisinden de kontrol ettik. Kimse kimsenin ödeme yöntemini görmüyor.

Ödeme yöntemi görünüyormu bilmiyorumda bazen benim takvimde olmayan özel günlerle ilgili uyarı alıyorum. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    shia bunu yazdı

Ödeme yöntemi görünüyormu bilmiyorumda bazen benim takvimde olmayan özel günlerle ilgili uyarı alıyorum. 

3. yıla girdik gruptaki arkadaşlarla. tahribattaki nickleri dışında sadece ad soyadlarını öğrendim dekont attıkları için. Başka da hiçbir bilgileri benim hesapla karışmadı, görünmedi. Benim de bilgilerimin onlara gitmediğini biliyorum.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Aile planının işleyiş şekli

YouTube aile planları, üyeliğinizin avantajlarını aynı adreste yaşayan 5 aile üyesiyle paylaşmanızı sağlar.

• Aile grubu yöneticisi:
      • Birincil hesap sahibidir.
      • Google aile grubu oluşturup gruba aile üyelerini davet edebilir.
    • Aile üyeleri:
      • Paylaşılan üyeliğe erişmek için kendi Google Hesaplarını kullanır.
      • Aile yöneticisinin satın aldığı Primetime kanalı içeriklerini görüntüleyebilir. Üyeler ayrıca kendi Primetime kanallarını satın alabilir. Bu kanal, aile grubu yöneticisiyle paylaşılmaz.
      • Kişisel kitaplıklar, abonelikler ve önerilere sahiptir. İzleme tercihleri veya izleme geçmişi, aile üyelerinin hesapları arasında paylaşılmaz.
      • 18 yaşından küçük aile üyelerine yaş kısıtlaması uygulanır.
    • Aile grupları şu hizmetlere erişebilir:

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seyhzade
    seyhzade's avatar
    Erkek

1 kişilik yer var. 6 aylık 160 tl. İlgilenen pm. 3 yıldır filan devam ediyoruz

Önce hayaller ölür sonra insanlar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    seyhzade bunu yazdı

Hocam, yurt dışında yaşayan bir kişi de gruba katılırsa sorun oluyor mu? Olmuyorsa ben katılmak isterim.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    seyhzade bunu yazdı

Hocam, yurt dışında yaşayan bir kişi de gruba katılırsa sorun oluyor mu? Olmuyorsa ben katılmak isterim.

çok güzel bir soru öyleyse ben de başka bir gruba katılırım :)

Toplam Hit: 1283 Toplam Mesaj: 19
youtube youtube aile youtube youtube premium