folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Youtube: Tekrarlanmayacak Söz

Youtube: Tekrarlanmayacak Söz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Girilir girilmesinede yan şeylerlemi uğraşacağız her seferinde :) Bir süreden sonra bayacak çakarım proxysinede sitesinede falan denilip unutulup gidecek :) Fakat bence kalkar o yasak zamanında ekşisözlüğede yaptılar aynısını.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    programın mantığı bildiğim kadarıyla url yi ip ye dönüştürüp çözüyo :) yada öyle sikim bişe (anlamıyorum ben doğukan kadar süper zeka değilim :P)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Url yi ip yemi dönüştürüyor :)
    Dns proxy hoca ttnetin dns lerini deilde başka bir yerinkini kullanıp dalıosun

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    hoca dedim ben size doğukan kadar zeki biri değilim öyle yazıyordu indirdiğim yerde mantığını çözmek için doğukan apime soracaktımda hompeyçteki maili kullanmıyormuş :D:D:D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yaz bakaim şunu explorerına :)
    http://75.126.94.7/g/o.web/010010A/http/www.youtube.com/

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Stifler hoca açıklama yapayım derken zçmışsın :)

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    www.gizliweb.com
    çatır çatır giriyo

punto cero
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yaz bakaim şunu explorerına :)
    http://75.126.94.7/g/o.web/010010A/http/www.youtube.com/
    -----------------------------------------------------------------------
    Hoca youtube zaten yavaştı bu dandik netlerle proxy üstünden bir bka yaramaz artık.Neyse kalkar diye ümit ediyorum.O zamana kadar youtube olmadan yaşayacaz :) vidivodo vb kolpa sitelere yaradı bu olay.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Son zamanlarda Turk Telekom"un bazı sitelere** girişi engellediği biliniyor. (bkz. 1 2 3) Bu engellenen sitelere girebilmek için girmek istediğiniz sitenin adresi yerine ip numarasından siteye ulaşmanız gerekiyor. Bunun için de ya herhangi bir dns rapor* sitesinden ya da command komut satırından "ping siteadı.com" şeklinde komut vererek girmek istediğiniz sitenin ip numarasını almak gerekiyor. İşte TreeWalk isimli ücretsiz bu program sizin için dns name-caching işlemi ile girdiğiniz adresin ip numarasını bulup ulaşmak istediğiniz siteye ip numarası üzerinden girmenizi sağlıyor. Ip numarasından giriş yapıldığı için Turk Telekom"un uygulamış olduğu sansür pek bir işe yaramıyor.

biyerde okudum öğrendim lütfen benide doğukan apim gibi ezmeyin :PPPPP + olaraktan program youtubeyi eski hızında açmakta

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ben örnek olsun diye hazdım daha hızlı dns proxy kullanabilirsin. Web üzerinden biraz daha yawaş olacağı aşikar.

Toplam Hit: 3892 Toplam Mesaj: 35