Youtube: Tekrarlanmayacak Söz
-
Yalan haber bu hani nerede kaynağı... saçma saçma iş yapıyorlar yok tekrarlanmayacak sözmüş hani kaynak yok kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar
-
EmeGe SAYGıI HaCi
-
Ufak çapta bir çözüm üreteceklerine bizim boşvermiş ve cahil yetkililerimiz pire için yorgan yaktı yazıklar olsun,Türk'lüğümden gurur duyuyorum ama bu cahil ve beyni,yönetim stratejisi beş para etmez adamlardan nefret ediyorum 18 yaşındayım ve 2 yıl sonra ne olacağım belli değil, (benim ve bir çok türk gencinin) ülkemde herşey kalitesiz ,yaşam olanağı,ekonomik gelir,trafik,eğitim,sağlık... herşey, umarım ilerde bir kapı açılırda çıkıp giderim başka bi ülkeye aq bizim yaşımızdaki avrupalı ve amerikalı gençler bugün hangi kızla yatsam yarın nası eğlensem hangi içkiyi içsem gibi şeyler düşünürken bizi bu genç yaşta ülke sorunlarını düşündürmek zorunda bırakan ve kaygılanmamıza neden olan iktidar utansınnn ...
-
youtube kapanmadı ben daha demn girdim hemde normal yollarla :) ayrıca bunu koyanı banlamak yetmes gidip adamı bulup çatır çatır **** . [Anlayan anladı]
Toplam Hit: 3962 Toplam Mesaj: 35