folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Youtube: Tekrarlanmayacak Söz

Youtube: Tekrarlanmayacak Söz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Yalan haber bu hani nerede kaynağı... saçma saçma iş yapıyorlar yok tekrarlanmayacak sözmüş hani kaynak yok kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _IsHaCKeR_
    _IsHaCKeR_'s avatar
    Erkek
    EmeGe SAYGıI HaCi

konusmak ihtiyac olabilir ama susmak bir sanattır... By_IsHaCKeR_ EMeGe SaYGı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Ufak çapta bir çözüm üreteceklerine bizim boşvermiş ve cahil yetkililerimiz pire için yorgan yaktı yazıklar olsun,Türk'lüğümden gurur duyuyorum ama bu cahil ve beyni,yönetim stratejisi beş para etmez adamlardan nefret ediyorum 18 yaşındayım ve 2 yıl sonra ne olacağım belli değil, (benim ve bir çok türk gencinin) ülkemde herşey kalitesiz ,yaşam olanağı,ekonomik gelir,trafik,eğitim,sağlık... herşey, umarım ilerde bir kapı açılırda çıkıp giderim başka bi ülkeye aq bizim yaşımızdaki avrupalı ve amerikalı gençler bugün hangi kızla yatsam yarın nası eğlensem hangi içkiyi içsem gibi şeyler düşünürken bizi bu genç yaşta ülke sorunlarını düşündürmek zorunda bırakan ve kaygılanmamıza neden olan iktidar utansınnn ...

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    youtube kapanmadı ben daha demn girdim hemde normal yollarla :) ayrıca bunu koyanı banlamak yetmes gidip adamı bulup çatır çatır **** . [Anlayan anladı]

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
Toplam Hit: 3962 Toplam Mesaj: 35