folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube Tüm Kanallarımı Ve Hesaplarımı Askıya Aldı



Youtube Tüm Kanallarımı Ve Hesaplarımı Askıya Aldı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı

    Bence toplu flag olayi bizim uydurdugumuz birsey. Psikolojik acidan kendimizi rahatlatiyoruz. Kanallarin gercekten spam oldugu icin kapandigini kabullenemiyoruz cunku kapanan kanallardan kucuk veya buyuk beklentilerimiz var.

    Youtube spam isini sevmiyor, bu isin ekmegini yiyenlerin oldugunu pek sanmiyorum. Arada birkac kisi orumceklerin gozunden kaciyor buyuk miktarlar kazaniyor iste ama birkac kisi 2 haneyi gecmez onlarin sayisi.

    Benim 1 yil emek verip cok guzel rakamlari gordugum ozgun kanalimin para kazanmasini kapatti google. Gecmisimin kirli oldugunu anladiklari an kestiler para akisini. Cunku ilk kanalin kapandiktan sonra ikinciyi ucuncuyu falan acmak ve onlardan para kazanmak katiyen yasak. Bu yasagi delersin elbette ama illa ki bir gun farkedilir. Dunyanin en ozgun kanali bile olsa gecmiste yapilan hatalarin acisini cikariyor google.

    Simdiki aklim olsa asla ama asla spama bulasmazdim ki nereden baksan 3 yillik spam gecmisim var. 3 yil boyunca herhangi bir ozgun fikri hayata gecirsem hem simdi saglam bir gelir kapisina sahip olacaktim hem de spam yaparken yasadigin stresi yasamayacaktim.

    Varsa spamdan para kazanmaya merakli muridler bir murid tavsiyesi olarak kesinlikle bulasmamalarini oneriyorum. Ozgun olsun az izlensin ama ozgun olsun. Hicbir ekipmaniniz imkaniniz yoksa bile top10 bilgiler tarzi bir kanal acin. Kaliteli videolar yapip farkinizi ortaya koyun birkac ay sonra kazanmaya baslarsiniz zaten.

    Benim para kazanmasi kapanan kanalimin ismi Yeni Jenerasyon idi. Ozgun top10 dusunenler boyle birsey yapmali. Ozgun kazandirir ama resmin ustune yazi yazim slayt yapip atim kafasiyla da kazanamazsiniz. En azindan after effectsi temel anlamda ogrenin. Kendi tarzinizi olusturun. Bilgiler zaten biryerlerden c/p olacak onun ozgunu olmaz bilgi paylasiyorsun sonucta bilgiyi biryerden uydurcak degilsiniz.

    Eyyorlamam bu kadar. Umarim spam dusunen temiz muridler bu ise bulasip gelecekteki google kariyerini yakmaz.

    dostum ben kanal ımı paylaştığımda sne linkini atmıştın. ordan beri takip ediyorum kanalını. geçenlerde yine aktif olacağını duyumuştun. dediğin gibi kanalının belli bir tarzı var ve gayet başarılı videolar edit açısından. merak ettiğim şey neden kamera karşısına geçmiyorsun. sanki geçsen dahada iyi olacakmış gibime geliyor


    https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 2096 Toplam Mesaj: 12
youtube youtube kanal flag