Youtubede Ses Sorunu
-
arkadaşlar her tarafta müzik dinleyebiliyorum mynette yada winamptan yada başka yerden ama youtubede ses gelmiyor kafayı yiyeceğim birde internet cafe müşteriler gelip oturuyor sorun oluyor tüm pclerimde öyle yardım bekliyorum acil
-
arkadaşlar bekliyorum acil yardımcı olursanız sevinirim
-
megavideo.com dan falan da ses gelmiyor ama değil mi...
bir ara benim ubuntu da olmuştu o, flash yüzündendi ama sorun...
internetteki siteler üzerinden sadece yutub ses vermiyor öyle mi :|
-
megavideo.com dan falan da ses gelmiyor ama değil mi...
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------megavideo.com dan falan da ses gelmiyor ama değil mi...
-----------------------------
evet hocam aynen hocam nasıl çözeriz -
haydi windows kullanıcıları el atsın bakayım ben konu yukarıda kalsın diye uğraşıyorum =))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------haydi windows kullanıcıları el atsın bakayım ben konu yukarıda kalsın diye uğraşıyorum =))
sağol hacı arkadaşlar bi yardımcı olun kafayı yiyeceğim -
arkadaşlar yardımcı olacak hayırsever bir vatandaş yokmu yaw
-
kenankonak bunu yazdı:
arkadaşlar yardımcı olacak hayırsever bir vatandaş yokmu yaw
-----------------------------usta bu sorunu bana bir arkadaşım daha söyledi internetten izlediğin videolardan ses gelmiyo gel bir hallet dedi eğer facebook'a çok takılıyorsan sorunun ordan kaynaklandığını düşünüyorum bilgisayarlara virüs gönderiyorlar! Kanımca virüs taraması yaptır :|
-
kolonu taktığın jakı ses girişlerine sırayla dene bitanesi videoları online izlerken ses çıkartmıyo üst ortadaki düzgün çalışıyo genelde ;)
-
pit10din bunu yazdı:
kolonu taktığın jakı ses girişlerine sırayla dene bitanesi videoları online izlerken ses çıkartmıyo üst ortadaki düzgün çalışıyo genelde ;)
hocam mynetten online ses geliyor youtubede gelmiyor sorun sadece youtube de bi yardımcı olun kafayı yemek üzereyim :)