folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Youtubede Ses Sorunu

Youtubede Ses Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

kenankonak bunu yazdı:
    -----------------------------

pit10din bunu yazdı:
    kolonu taktığın jakı ses girişlerine sırayla dene bitanesi videoları online izlerken ses çıkartmıyo üst ortadaki düzgün çalışıyo genelde ;)
    hocam mynetten online ses geliyor youtubede gelmiyor sorun sadece youtube de  bi yardımcı olun kafayı yemek üzereyim :)

valla bi ara pardusta başıma glmişti,bütün ses donanımını çözmüştüm o ara,her boku karıştırdım sonra bozdum.codec vs yükledim sonra güncelleme oldu flan derken düzeldi.ama senn sorunun biraz garip codec ya da flash kaynaklıya benzemıyor

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Başlat/Çalıştır/Regedit---> 

Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 

Açılan Sağ Sekmede Boşlukta Sağ Tuşa Basarak Yeni\Dize Değeri\ yapıyoruz ve bu değere wavemapper adını veriyoruz.... 

Sonra Bu değer üzerinde sağ tuş yaparak DEĞİŞTİR diyoruz ve Değer Verisi Yerine msacm32.drv yazıyoruz....sonra çıkıyoruz ayarlardan....yeniden başlatmaya gerek yokkk...

denedinmi bunu? 

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:

Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 

Açılan Sağ Sekmede Boşlukta Sağ Tuşa Basarak Yeni\Dize Değeri\ yapıyoruz ve bu değere wavemapper adını veriyoruz.... 

Sonra Bu değer üzerinde sağ tuş yaparak DEĞİŞTİR diyoruz ve Değer Verisi Yerine msacm32.drv yazıyoruz....sonra çıkıyoruz ayarlardan....yeniden başlatmaya gerek yokkk...

denedinmi bunu? 

hocam allah razı olsun allah ne muradın varsa versin kafayı yemek üzereyken kurtardın beni sorun çözüldü çok teşekkürler sağol sağol sağol.....

misafirdir ne kafirdir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    kenankonak bunu yazdı:
    nights_judge bunu yazdı:

denedinmi bunu? 

hocam allah razı olsun allah ne muradın varsa versin kafayı yemek üzereyken kurtardın beni sorun çözüldü çok teşekkürler sağol sağol sağol.....

Rica ederiz dostum ne mutlu yardım edebildiysek. yalnız o yazdgım "alıntı" yazıydı yazmıstım alıntı diye cıkmamıs.Özür.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 1441 Toplam Mesaj: 15