Youtubede Ses Sorunu
-
kenankonak bunu yazdı:
-----------------------------pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
kolonu taktığın jakı ses girişlerine sırayla dene bitanesi videoları online izlerken ses çıkartmıyo üst ortadaki düzgün çalışıyo genelde ;)
hocam mynetten online ses geliyor youtubede gelmiyor sorun sadece youtube de bi yardımcı olun kafayı yemek üzereyim :)
-----------------------------valla bi ara pardusta başıma glmişti,bütün ses donanımını çözmüştüm o ara,her boku karıştırdım sonra bozdum.codec vs yükledim sonra güncelleme oldu flan derken düzeldi.ama senn sorunun biraz garip codec ya da flash kaynaklıya benzemıyor
-
Başlat/Çalıştır/Regedit--->
Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32
Açılan Sağ Sekmede Boşlukta Sağ Tuşa Basarak Yeni\Dize Değeri\ yapıyoruz ve bu değere wavemapper adını veriyoruz....Sonra Bu değer üzerinde sağ tuş yaparak DEĞİŞTİR diyoruz ve Değer Verisi Yerine msacm32.drv yazıyoruz....sonra çıkıyoruz ayarlardan....yeniden başlatmaya gerek yokkk...
denedinmi bunu?
-
nights_judge bunu yazdı:
Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32
Açılan Sağ Sekmede Boşlukta Sağ Tuşa Basarak Yeni\Dize Değeri\ yapıyoruz ve bu değere wavemapper adını veriyoruz....Sonra Bu değer üzerinde sağ tuş yaparak DEĞİŞTİR diyoruz ve Değer Verisi Yerine msacm32.drv yazıyoruz....sonra çıkıyoruz ayarlardan....yeniden başlatmaya gerek yokkk...
denedinmi bunu?
hocam allah razı olsun allah ne muradın varsa versin kafayı yemek üzereyken kurtardın beni sorun çözüldü çok teşekkürler sağol sağol sağol..... -
kenankonak bunu yazdı:
nights_judge bunu yazdı:
denedinmi bunu?
hocam allah razı olsun allah ne muradın varsa versin kafayı yemek üzereyken kurtardın beni sorun çözüldü çok teşekkürler sağol sağol sağol.....
Rica ederiz dostum ne mutlu yardım edebildiysek. yalnız o yazdgım "alıntı" yazıydı yazmıstım alıntı diye cıkmamıs.Özür.