Youtubeden İzlediğimiz Her Video Download Yerine Geçer Mi ?
-
arkadaşlar ben internetten fazla download yapan biri değilim sadece şarkı indiririm bir ay içinde indirdiğim şarkı sayısı da 30 u geçmez inanın ki şarkıdan başka çok az şey indiririm örn. program filan tt sitesine adsl kotaya bakmak için giriyorum şok oluyorum 8 gb yazıyo yaw ne zaman indirmişim ben o kadar youtubeye biraz takılırım ama 8 gb olacağını hiç sanmam bu youtubede izlediğimiz videoların kotayı yediğini biliyorum ama mesela 5 dakikalık bir video izledik şarkı indirmişiz gibi kota yazıyor mu ? şarkı indirmekle youtubeden aynı mb boyunda video izlemek aynı şeymi ? 8 gb veri indirmem imkansız acaba türk telekomda mı sorun var arıyorum tel ile siz indirmişinizdir dio siz bu işe bi el atsanız ?
-
eeeeeeeeeeet indirmi$ sayılıosun
-
muhakkak....
-
Geçer ve video suna göre değişir ortalama 7-10MB video başına
-
jaws067 bunu yazdı:
-----------------------------
Geçer ve video suna göre değişir ortalama 7-10MB video başına
o kadar varmı yav? -
Senin derdin ne? Biraz forumda araştırma yapsan iyi olacak. 1.000.000 kere bu konuyu açmaya gerek yok.
-
a.. koyar :D
-
geçmez indirmiş gibide olmazsın yani youtube kota yemez ve kuruluş amacıda zaten kota yemek degildir senin kablolar eskidir ondan olur bide telefonu meşgule alıp nete girersen daha hızlı girer az kota gider
-
watem bunu yazdı:
geçmez indirmiş gibide olmazsın yani youtube kota yemez ve kuruluş amacıda zaten kota yemek degildir senin kablolar eskidir ondan olur bide telefonu meşgule alıp nete girersen daha hızlı girer az kota gider
-----------------------------zuhahhahsduasgav koptum laaa bune zuhuaa
-
downlad yerine de geçer kotaya da geçer sana da geçer.
watem kenar mahalle bilgisayarcıları gibisin adamım koptum sana şahsen :D
-
watem bunu yazdı:
-----------------------------sen ciddimisin yoksa şakamı yapıyorsun sen şimdi msn kota yemez internette gezmek kota yemez vsvsvs de dersin