folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Youtubeden İzlediğimiz Her Video Download Yerine Geçer Mi ?

Youtubeden İzlediğimiz Her Video Download Yerine Geçer Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    watem bunu yazdı:
    -----------------------------
    geçmez indirmiş gibide olmazsın yani youtube kota yemez ve kuruluş amacıda zaten kota yemek degildir senin kablolar eskidir ondan olur bide telefonu meşgule alıp nete girersen daha hızlı girer az kota gider

İlgi ve Uzmanlık Alanları

sosyal mühendislik 

------- - - - - - - - - - - - - - -

hocam bu ilgi alanımı yoksa uzmanlıkmı merak etdim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

watem bunu yazdı:
    geçmez indirmiş gibide olmazsın yani youtube kota yemez ve kuruluş amacıda zaten kota yemek degildir senin kablolar eskidir ondan olur bide telefonu meşgule alıp nete girersen daha hızlı girer az kota gider
    dOSTUM  YAZININ  SONUNA " :D "    tırnak  içindeki kodu kopyala  ve  bulunduğun durumdan kurtul

lanet olsun adamım  bunları nasıl söylersin 

(çok amerikan filmi islıom dilim bozuldu kusura bakmayın bu arada)

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    watem bunu yazdı:

İlgi ve Uzmanlık Alanları

sosyal mühendislik 

------- - - - - - - - - - - - - - -

hocam bu ilgi alanımı yoksa uzmanlıkmı merak etdim...

ben uzmanlık olarak görmüyorum uzmanlık tabiri bence o işte 0 hata demektir yani kusursuzluktur ve buda hiçbir zaman mümkün degildir uzman degilim o yüzden ama kendini uzman olarak tanımlayan kişilerden iyiyim diyebilirim

ama yazdıklarım gerçekten insanların inandıgı şeylerdir ve çözümdür bir nevi ne yapalım kader utansın interneti bile sınırsız kullanamıyoruz bu hayatın acı gerçegi

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    zuhahha :D öldüm gülmekten

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

İnternette tıkladığınız her sayfa,

actığınız her web sitesi,

googleda yaptığınız her arama,

youtubede izlediğiniz her video,

msnde yazdığınız her kelime,

a dan z ye herşey kotadan yer... Çünkü veri alışverişi ile yapılır bu iş...

Bilgisayarınıza netlimiter programını kurarak görebilirsiniz ne kadar bağlantıyı kullandığınızı...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rene kardeş evet ben de biliyorum web de gezindiğim her sayfanın kotayı yediğini de acaba türk telekomda sorun olabilirmi diyorum indirdiğim veriyi sitesinde bu şekilde gösteriyor

8.555.134.192
     (7,968 GB)

bu kadar veriyi indirmiş olmam imkansız ben hakkımı nasıl savunurum bu durumda geçen ay da 7 gb lık indirmişim göründü ve fatura da yüksek geldi bu kadar indirmediğimi bildiğim halde tıkır tıkır ödüyorum parayı o işe canım sıkılıyo benim kullanmadığım şeyin parasını ödemek bir aylık olsa tamam dicem her ay ben böyle yüksek fatura mı ödücem yaw :(

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    bence watem adamla dalga geçmek için yazmış bunları, ciddi olabileceğine ihtimal vermiyorum, eğer ciddiyse de 10 yaşındaki hackerlarımızdan biri olabilir :/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

okulda bi arkadas vardı bedava download yazan şeyler kotadan yemiyo sanıyodu watemmi neydi su 1. sayfadaki arkadas o getirdi aklıma onu tabi bide "hoca kotam dolu sunu indirip msnden yollasana kotayı aşmiyim" diyen arkadaşlarımızda yok değil ... fakat dalga gecince sonuna bi smili koymalıydı bu arkadasımız koysaydı eminim banlanmazdı ... rene bu kotdan yeme olayını anlattığı icin ben daha değinmiyorum hakkını arama olayına gelincede o uzun iş fatura 20 milyon fazla geldiyse 200 milyonluk uğrasman gerekir bosver sadaka falan say...

saygılarımla ... :Ç 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    watem, 27/10/2007 2:32:00 AM tarihinde renegadealien tarafindan sınırsız banlandı. Banlanış Sebebi: Youtubenin kota yemediğini, kabloların eski olduğundan dolayı kotanın kaybolduğunu savunacak kadar cahil bir arkadaş olduğundan, sitenin selameti ve hal-ve-gidişatının kötü etkilenmemesi amacı ile siteye erişim engellenmiştir...

:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    ewt abi dowland sayılıo yalnış bilmiosam uzantısını deiştirmene gerek bile kalmıo

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
Toplam Hit: 5546 Toplam Mesaj: 35