folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yozlaşan Türkiye..? [Rlkrd]

Yozlaşan Türkiye..? [Rlkrd]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amorf
    amorf's avatar
    Erkek
    bişeyi atlamışsın
    aq-amına koyayım :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    evet iyi hatırlattın bir de orta parmak yapan gerizekalılar var.Adam gibi işaret parmağınla orta parmağın arasına baş parmağını sıkıca yerleştir.Amerikan hareketlerine gerek yok :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeRiLLa_SaGoPa
    GeRiLLa_SaGoPa's avatar
    Erkek
    sonuna kadar haklısın... ulan çevremde bitane doğru dürüst adam yok yaa hepsi ya esrar ya da karı peşinde... yazıklar olsun ne diyelim...amerika bize de saldırsa da a.q. tekrar birlik olsak o Kurtuluş Savaşı ndaki ruhu yaniden yakalasak yakalayalım...yoksa gelecek çok karanlık...

.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    cok uzel bir konuya deginmisin ben sunada rasladim bazen arkadaslarima bu konulardan bahsediyorum bilinclendirmeye calisiyorum ma cogu dinlemiyor bile bosverr diyor bak hayatina bisey olmaz senmi kurtarcan ulkeyi gibi cevaplar olum delimisin busorunlarla ilgilen mek sana mi kaldigibi kelimeler gercekten cok bilincsizlesmis gencler tgecmisine bakmiyorlar bile yazik uzuluyorum

bukonuyu ve yazilarida yaymaya basladim insallah birilerinin gorusu degisir degisirse nemutlu bize

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    İstiklal Mücadelesi'nde bu ülkeyi kurtaranlarda gene genç nesildi. Yaşlı gariban babalarımız ne kadar kuvvetli savaşabilir ki ? Şimdi böyle bir tehlike olsa yurdumuzda silaha sarılacak insanlar hep yetişkinlerden ve bilinçli küçük bir kesimden çıkacaktır. geri kalanının kaçacağından eminim..

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    askim koma ekledim gunluk olarak bakalim neler yazcaklardiye bazen yapip gencligin goruslerini okurum bunuda yazdim biri yazmiski Turkiyenin mali deniz yemeyen keriz birak yolsuzlugu trobzon gomdiya hersey tozpembe demis iste halimiz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    " cok uzel bir konuya deginmisin ben sunada rasladim bazen arkadaslarima bu konulardan bahsediyorum bilinclendirmeye calisiyorum ma cogu dinlemiyor bile bosverr diyor bak hayatina bisey olmaz senmi kurtarcan ulkeyi gibi cevaplar olum delimisin busorunlarla ilgilen mek sana mi kaldigibi kelimeler gercekten cok bilincsizlesmis gencler tgecmisine bakmiyorlar bile yazik uzuluyorum .. "

aynen kardeş ya en yakın arkadaşım biLe "oLum seni kaybediyoruz heralde.. Buyollara bu işelere girme sakat işler bunlar " dedi.. memleket ile ilgili ama boş işler.. nasıl oluyosa..

nese tarikatımızda aynı düşünceye sahip birilerini gördüm ya.. gam yemem artık. :D

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    -- "askim koma ekledim gunluk olarak bakalim neler yazcaklardiye bazen yapip gencligin goruslerini okurum bunuda yazdim biri yazmiski Turkiyenin mali deniz yemeyen keriz birak yolsuzlugu trobzon gomdiya hersey tozpembe demis iste halimiz "

kardeş snn askım komdaki yazıyada ekledim bi yorum :D

biraz içimi döktüm .. ehuehue :D

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    sago bende sagopaciyim demek sagocular hep boyle oluyor :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    ehuehueh olabilir bak abi :D

iyi adamlarız biz ya .. içimiz temiz,vatanseveriz daha ne oLsn eheuhe :p

.
Toplam Hit: 4006 Toplam Mesaj: 31