Y.T.Ü. Bilgisayar Mühendisliği
-
muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam diploma para etmez iş sende biter kendini geliştirisen hakkaridede okusn en kral iş snn olur herhalde soruna cevap aldın
-----------------------------ya nasıl diploma para etmez mühendislikte de diploma para etmeyecekse nerede edecek ki :s ama geliştirme olayına katılıyorum tabi.
arkadaşımın abisi odtü bilgisayar müh. mezunu.vodafone shopta çalışıyor 1 milyara :) o onun mallığı gerçi.dedikleri gibi diploma herşey değil. -
şimdi sen kazandığın zaman bir çok şey edineceksin... belirli bir takım alanlara yönlendirilebileceksin belkide çevrendekiler tarafından...
burda önemli olan bu alanlardan her birini tanıyıp kendine uygun olanı seçmen yani bilgisayar mühendisliği deyince aslında çok fazla farklı alanı bir araya getiriyorsun ve işler karışabiliyor uzmanlaşmak istediğin alanı seçmen lazım onun için hangi alanın neler yaptığını falan iyice araştırmanı öneririm sonrasında hangisini daha çok seveceğine daha iyi başarı yakalayabileceğine bak... Ona göre uzmanlaşmak istediğin alanı seç... yoksa kendini geliştirirken çok zorlanabilirsin...
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------iki kere söylediğin için sağol :D
peki öğretim kalitesi nedir ytü nün ? programı eski dediler sonra yenilenmiş falan bir de lab larını bilen var mı ne durumda gitsem pişman olur muyum :D
-----------------------------Kuzenim İtü'de okuyor.
Bunların yaz okulu sınavları Ytü ile beraber yapılabiliyormuş.
Yani İtü'de ki adam Ytü'ye gidip ders alabiliyor, geçemediği dersi geçebiliyor.
Ders zorluğu bakımından Ytü ilkokul gibiymiş İtü'nün yanında. :)
-----------------------------lan :S yuh küllien yalan
edüt ericcson laboratuarı da var yalnız pc mühendisliğine çalışıyo mu bilmiyorum
artı bölüm bikaç sene içinde taşınacak beşiktaşta okuyacağını düşünüyorsan yanılıyorsun
elektronik ve haberleşme bölümüne de bak derim ben
daha iyi laboratuarlar açılır yeni fakülteye çünkü yeni yapılan metalurji malzeme bölümündekipcler ble fıstık gibiymiş
-
b1nary'de mezunlar biz geldiğimizde de taşınacak deniliyordu halen daha taşınacak diyorlar :D
-
bilgisayarda iş yok ya makine müh ol ya da DENİZCİ
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
bilgisayarda iş yok ya makine müh ol ya da DENİZCİ
-----------------------------Allah razı olsun :D
-
konuyu açarken tercihlerim arasına koymayı planlıyordum ytü bilg müh ama artık ytü deyim :D.
-
ee hocam?
bunun için mi hortlattın 6 ay önceki konuyu
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------ee hocam?
bunun için mi hortlattın 6 ay önceki konuyu
-----------------------------evet.
-
muhammedonur bunu yazdı:
azizsenel55 bunu yazdı:
hocam diploma para etmez iş sende biter kendini geliştirisen hakkaridede okusn en kral iş snn olur herhalde soruna cevap aldın
-----------------------------ya nasıl diploma para etmez mühendislikte de diploma para etmeyecekse nerede edecek ki :s ama geliştirme olayına katılıyorum tabi.
bi adam tanıyorum adam 2 yıllık inşaat mezunu ama adam kanlizasyon atık su işinde uzman adam 8 milyar maaş alıyor odtü mezunu biri anca avrupada çalışırsa alır bu parayı :)