Yüce Şeyhimizin Utkusen İle Gerçekleştirdiği İlham Verici Sohbet
-
Yüce Şeyhimizin UtkuSen ile gerçekleştirdiği bu ulvi sohbet, derin bilgelik ve manevi rehberlikle dolu, ilham verici bir buluşmadır.
Samimi ve aydınlatıcı diyaloglarıyla, bu sohbet ruhani yolculuklara ışık tutmaktadır.
https://www.youtube.com/watch?v=RsBPs8Epya8
wh0 tarafından 19/Eki/24 12:05 tarihinde düzenlenmiştir -
TIKKYHUNTER'i gordum.
-
Röportajı verirken rabıta haline geçtiğim için çok sallanmışım ve hızlı konuşmuşum.
2005 öncesinden bahsettim çok fazla kanuna kurala takılmasın :)
Hit çekerse https://www.youtube.com/aytekustundag altında da cybersecurity içeriği yaparım pek teknik kısma girmeden.
-
Güzeldi eskileri anımsamak emeğinize sağlık
-
edit ya
baristbt tarafından 19/Eki/24 13:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Tekrar bir tshirt baskı işine mi girişşek acaba? Eski tshirtler olmuyor artık :D
-
rahman ve rahim olmayan şeyhim... izlemek keyifliydi..
-
Ne cukume sildiniz la yorumumu, bir daha da davosa gelmem.
-
şeyh bu 2-3 yıldır girdiğin tutmayacak olan amaçsız youtube sevdasından vazgeç, bi arada tiktok düşünüyordun. OLMAZZ :-) Sen bu işe uygun değilsin.
bak gir youtube profiline, tüm videolarının izlenmesini topla benim kediyi çekip atayım daha çok izlenir.
Bak örnk : haydarbi medium bi reddit benzeri adam akıllı yeniklikçi ai vb. extra bir şeyler katılmış düzgün bir proje koy ortaya uğraşalım.
kUz3y tarafından 19/Eki/24 13:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Holi amca sen şimdi arkayı yeşil yapmışsın ya naneyi yediğini düşünüyor musun ?
-
kUz3y bunu yazdı
şeyh bu 2-3 yıldır girdiğin tutmayacak olan amaçsız youtube sevdasından vazgeç, bi arada tiktok düşünüyordun. OLMAZZ :-) Sen bu işe uygun değilsin.
bak gir youtube profiline, tüm videolarının izlenmesini topla benim kediyi çekip atayım daha çok izlenir.
Bak örnk : haydarbi medium bi reddit benzeri adam akıllı yeniklikçi ai vb. extra bir şeyler katılmış düzgün bir proje koy ortaya uğraşalım.
Hocam kedi yükleyip hit almayı ben de biliyorum :)