Yüce Şeyhimizin Utkusen İle Gerçekleştirdiği İlham Verici Sohbet
-
HolyOne bunu yazdı
Röportajı verirken rabıta haline geçtiğim için çok sallanmışım ve hızlı konuşmuşum.
2005 öncesinden bahsettim çok fazla kanuna kurala takılmasın :)
Hit çekerse https://www.youtube.com/aytekustundag altında da cybersecurity içeriği yaparım pek teknik kısma girmeden.
Can değer(lunizz) öyle yapıyor. Hacking security hakkında konuşuyor.Attack kısmını gelince detaya girmiyo ya da goygoya sarıyor.Üstü kapalı konuşuyor .
-
hacı sen ne ara bu akadar kilo aldın ya |:|
-
şeyhim youtube kanalın da baya iyiymiş. sualtında çalışan hoparlör, dolby ev sinema sistemi kurmanın incelikleri, akıllı ev kurmanın teferruatı ve maneviyatı bizi feyzlendirdi. bu tarz videoların devamını bekleriz.
-
videoda bir süre ingilterede yasadım dedin türkiyeye dönmedin değil mi
-
Hakkinen bunu yazdı
Arkadaşlar bizim şeyh biraz garip. Şu tarih mapine ayırdığı enerjiyle belki turkish reddit yapabilirdi ama adam bunlardan keyif alıyor. yapacak bişey yok.
Pis bir nerd işte
-
Allah şeyhimize uzun ömürler nasip eylesin, diğer şeyhlerin ömürlerinden alıp ona versin.
amin -
kelebeksim bunu yazdı
Allah şeyhimize uzun ömürler nasip eylesin, diğer şeyhlerin ömürlerinden alıp ona versin.
aminHocam nasıl bir dua ettiysen Fetullah'ı öldürdün. Aman dualarını eksik etme
-
HolyOne bunu yazdıkelebeksim bunu yazdı
Huhahahha 🤣
Allah uzun ömürler versin şeyh. ateistlerin duası daha çok kabul oluyor. Başka operatörden gelenlere uygun tarife verilmesi gibi düşün 🤣
-
Ben keyifle dinledim daha çok video çek şeyh
-
HolyOne bunu yazdıkelebeksim bunu yazdı
Gümledim amk sjsjsjsjsjsjsjs Kriz