folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yüksek Lisans YÖK Diploma Denkligi Hakkinda



Yüksek Lisans YÖK Diploma Denkligi Hakkinda

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    Hocam senin lisans Türkiye, yüksek isviçreydi değil mi?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2011
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

    tesekkurler arkadaslar cevaplar icin :) @Absolut madde madde acikladigin icin tesekkurler simdi her sey tam rayina oturdu.. Bu kadar seyle ugrasacagimi sanmiyorum en azindan yakin zamanda :) Aslinda buradaki elciligin egitim musavirligi bolumune her somester okul kayit kagidini yolluyordum. Onlarin yapmasi gereken sadece diplomanin dogrulugunu onaylatmak bu da cok zor is degil ama artik kim bilir neler neler gerekecek. Bu elcilik ve konsolosluklarda calisanlari sanirim secmece koyuyorlar. :) 

    Benim hayalimde ülkemizin savunma sanayisi icin calismak vardi. Onun disinda türkiye'ye dönmek gibi bir planim yok. Bir gün ilerde savunma sanayisi ile ilgili yol acilirsa geri dönmeyi düsünürüm :) Ozellikle IHA lar ilgimi cekiyor :)

    Ben teşekkür ederim hocam yardımım dokunduysa ne ala. O o.c görevlilere güvenme bu devlete hele hiç güvenme. Şayet bende hazırlıktan itibaren ögrenci dosyasına sınav notlarıma kadar tercüme ettirip her sene kayıt evrağımı bile götürdüm. Ama bu ak evlatları konsoloslukta bu adam dosyası var lan her evragıda vermiş bizde onaylamışız bu adam harbi okumuş deme kapasitesine bile sahip değiller. Yıllardır denklik bekliyoruz inceleme kisvesi altında. 

    Hocam bırak askeri falan milliyetçi damarın kabarmasın otur oturduğun yerde kıymet mi bilecekler sanıyorsun. ilk başarında kafana sıkacaklar haberler de genç mühendis şıpagat atarken boynunu kırdı diye yer alıcaksın. İşinde iyiysen hiç kımıldama rahatının kıymetini bil.


    Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    @Esconda,  sanirim sen estonya'da falan okuyordun hocam :) dönmen pek iyi olmamis. Ben daha önce aci bir tecrübe yasadim bu is konusunda. O yüzden türkiye'ye bu amacla asla dönmem. Benim dönecegim tek alan savunma sanayisinde calisabilecegim (devlet icin) bir pozisyon olmali. Tabi bu da yakin bir zaman icinde degil. Cünkü suanki iktidara güvenmiyorum. Yillarca fetullah'la koyun koyuna girip, ondan sonra kandirildik diyerek milleti aptal yerine koyan insanlara güvenilmez. Her delikten fetöcü bulanlar kendi iclerinde bir seyler cikarmiyorsa bu insanlarin hic bir seyine güvenilmez. Bu ülkeden bunlarin kurdugu sistem yüzünden ayrildim ve öyle kolay kolay dönmeye de niyetim yok. Cünkü ne samimiler, ne güvenilirler ne iyi insanlar.. Cogu da dönme dolap gibi.. Neyse cok da konusmak istemiyorum bu konu hakkinda.

     

    @Kaan, evet hocam aynen öyle.  Bu arada seni bir kitaptaki roman karakterine benzetiyorum nedense ki seni cok da tanimiyorum. Neden öyle bir his olustu bende bilmiyorum ama öyle. Karakter de biraz negatif (kitabin henüz 4 de 1 ini okudum belki yaniliyor da olabilirim) :) senin öyle olmadigini biliyorum az cok ama nedense senin nickini görünce hep roman karakteri aklima geliyor. Cok da önemli degil :)

     

    @Absolut, üstte yazdigim gibi hocam güvenmiyorum kesinlikle. Ama ülkem icin bir seyler yapmak istiyorum. Allah'a sükür öyle büyük bir problemim yok ve burada mutluyum. Ama ben vatanima olan borcumu da ödemek istiyorum. Askerlik ile falan degil de bilgimle tecrübelerimle vs ile ödemek istiyorum. Ancak bilen adamdan cok, tanidiga kolaylik saglandigi icin hatta bizden ve onlardan kavrami yerlestigi icin bana göre bir ortam olmadigini dusunuyorum. Cünkü ben bir cok seye muhalif bir insanim. Haksizliga tahammül edemiyorum ve bu yüzden de pek ic acici olmaz benim icin :) Yarin öbür gün fetöcü bilmem neci diye tutuklanabilinecek bir ülkede yasiyorsunuz.. 

    Diploma denkliginden vazgectim zaten coktan.. hem sizin yazdiklarinizdan hem de buradaki elciligi biraz hayal ettigim icin. Gecen hafta elcilikteydim, 50 kere kimlik fotokopimi vermisimdir belki (abartiyorum), o gün kimlik yerine pasaportum vardi, adam az daha kabul etmiyordu basvurumu. Istedigi sey de fotokopisi. Dedim ben okurken yolladim bir sürü, vardir dosyalarda :) Adam ezberemis artik cevap olarak diyor ki "öyle olmaz, bize fotokopisi lazim". Zaten fotokopisi var onlar da ama iste.. Telefona cekmistim resmi onu gösterdim. Biri tamam dedi sonra posta ile fotokopisini yollarsin dedi de halloldu. Mümkün mertebe türklerle is yapmak istemiyorum.. Acayip bir düzeni (düzensizligi) var. Cok sikayet ettim farkindayim..  

     


    Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2011
    Erkek

    @unbalanced mantıklı karar vermissiniz hocam. Vatana karşı kendinizi sorumlu hissediyorsanız bunu oralarda bizleri en iyi şekilde temsil ederek yapabilirsiniz ki buna daha fazla ihtiyacımız var.

    Burda 12 ay askerlik yapmış devletden vergi kaçıran tipler ben askere gitmedim diye sen vatan hainisin kafasına giren tiplerle dolu. Burda vatan sevgisi çok farklı kafalarda hocam :)

    İzmirde sahte ayakkabı sattı diye ceza kesilen esnafın ama biz 15 temmuzda tankların önüne atladık vatanımızı seviyoruz diye bagrışlarını gördü bu gözler :D burda kafalar çok ucuk hocam mutlu mesut yaşayın oralarda dünyanın her köşesi bizim topragımız nerde mutluysanız orada kalın :)


    Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2007
    Erkek

    Polonya`da okudum.Ne o, kucumsuyor musun? Gel kapisalim, sikiyosa gel , gel hadi gelsene :)

     

    Esconda tarafından 14/Tem/17 00:30 tarihinde düzenlenmiştir

    https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    @Absolut, öyle hocam maalesef. Vatan icin bir dikili agaci olmayanlar vatansever, domuz eti yemeyen ama haram yiyen dindar insanlar doldu.. 

    @Esconda, yok hocam kücümsemek icin demedim. Eski mesajlarini hatirliyorum da iyi seyler yapiyordun. 


    Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 2372 Toplam Mesaj: 17
yüksek lisans yök