Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumu Hakkında Bilgi (KYK)
-
bu sadece yurtlar iiçin demi
-
Evet bugün açıklanacak olan sadece yurt.
Benim sorumun cevabını bilen yok mu :D -
maxxis39 bunu yazdıEvet bugün açıklanacak olan sadece yurt.
Benim sorumun cevabını bilen yok mu :DTüm yurtlar mı açıklanıo la yoksa gazi yazıodu orda :D
-
dyrnade bunu yazdımaxxis39 bunu yazdıEvet bugün açıklanacak olan sadece yurt.
Benim sorumun cevabını bilen yok mu :DTüm yurtlar mı açıklanıo la yoksa gazi yazıodu orda :D
Tüm yurtlar kardeşim
-
Sezpanhe bunu yazdıdyrnade bunu yazdımaxxis39 bunu yazdıEvet bugün açıklanacak olan sadece yurt.
Tüm yurtlar kardeşim
Süper sağolasın.Peki nerden öğreniyoruz sonuçları ?
-
dyrnade bunu yazdıSezpanhe bunu yazdıdyrnade bunu yazdımaxxis39 bunu yazdıEvet bugün açıklanacak olan sadece yurt.
Tüm yurtlar kardeşim
Süper sağolasın.Peki nerden öğreniyoruz sonuçları ?
kyk.gov.tr :|
site kapalı şu an yine aşırı yüklenme söz konusu ak :W
-
KYK sonuçlar belli oldu ama site açılırsa :D bi tc girdikten sonra çöküyo açılmıyo bilginize.
-
durumunuz gerçekten kötüyse basvurunda eyvallahda , iyi ise bulaşmayın bile:) sonra öderken zor gelir ödemesi bastan söylim. ögrenim kredisinden bahsediyorum. bence hiç almayın. 4 kisi kaldık aynı evde. diğer 3 arkadasım basvurdu ve ögrenim kredisini aldılar. ben istemedim. nasıl olsa ödüeyecegim yani diye. okul bittiğinde ödüyemiyoruz diye 5 yıl boyunca agladılar o 3 arkadasım söylüyeyim. paraları çekerler iken dünyanın havasını atıyorlardı bana:::)
-
Durumu: Yüksek Ücretli Yurt Kazandı Bölge Adı: İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Genel Yurt Adı: Adres: GÜLBAHÇE CAD. NO:3 GÜLBAHÇE MAH. İYTE KAM. Genel Yurt Yedek Sırası: 0 Yüksek Ücretli Yurt Adı: URLA YURDU Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 0 Yüksek ücretli yurt kazandı : bu ne demek oluyor arkadaşlar ?
dyrnade tarafından 02/Eyl/12 18:26 tarihinde düzenlenmiştir -
dyrnade bunu yazdı
Durumu: Yüksek Ücretli Yurt Kazandı Bölge Adı: İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Genel Yurt Adı: Adres: GÜLBAHÇE CAD. NO:3 GÜLBAHÇE MAH. İYTE KAM. Genel Yurt Yedek Sırası: 0 Yüksek Ücretli Yurt Adı: URLA YURDU Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 0 Yüksek ücretli yurt kazandı : bu ne demek oluyor arkadaşlar ?
130 lira aylık 4kişi kalıyorlar odalar geniş :(