Yüksekova‘Da Polisi Öldü Diye Bıraktılar
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
Bırakın bu boş Ağızları, Bu devletten önce varmıydı böyle saçma şeyler? Seni hangi it kuyruğuna basmadan ısırdı? Ne kadar cahilsiniz,
Birileri bu itlerin kuyruğuna basıyor ki bazı eylemler yapıyorlar. Bunların hepsi kürt açılımının sonucudur, Kürtler akıllanmaya başladı pkklı itler de akıllanmayan kürtleri hala kandırılan kürtleri ileri sürüyorlar. bunu düşünemeyecek kadar cahil olamazsınız. bu adamlar neden on sene önce bu kadar aktif değillerdi? Neden birileri kuyruklarına basmaya başladığında bu şekilde eylemlere başladılar? Neden sonuç ilişkisi kuramıyorsunuz kursanız soruların cevabı çıkacak.
-----------------------------hacı Allah aşkına doğruyu söyle senin tahsil seviyen ne?
cidden merak etiiğimden soruyorum konuyla ilgisi falan yok açılım iyi mi köyü mü tartışılır benim ki sadece merak
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
Bırakın bu boş Ağızları, Bu devletten önce varmıydı böyle saçma şeyler? Seni hangi it kuyruğuna basmadan ısırdı? Ne kadar cahilsiniz,
Birileri bu itlerin kuyruğuna basıyor ki bazı eylemler yapıyorlar. Bunların hepsi kürt açılımının sonucudur, Kürtler akıllanmaya başladı pkklı itler de akıllanmayan kürtleri hala kandırılan kürtleri ileri sürüyorlar. bunu düşünemeyecek kadar cahil olamazsınız. bu adamlar neden on sene önce bu kadar aktif değillerdi? Neden birileri kuyruklarına basmaya başladığında bu şekilde eylemlere başladılar? Neden sonuç ilişkisi kuramıyorsunuz kursanız soruların cevabı çıkacak.
-----------------------------hacı Allah aşkına doğruyu söyle senin tahsil seviyen ne?
cidden merak etiiğimden soruyorum konuyla ilgisi falan yok açılım iyi mi köyü mü tartışılır benim ki sadece merak
-----------------------------onun adına ben cevap veriyorum : .
ama Stanford'da burslu okuyup derece ile bitirse de zaman kaybından fazlasını ifade etmez. Altın semer meselesi.
Ben yoruldum artık şu BosphorusPasha ile uğraşmaktan lan bu forumda yıllardır tartışırım dilim sivridir lafımı esirgemem bilgim ve fikrim olan her konuda tartışırım yeri gelir olayı ateşlerim provake dahi ederim gerekirse:) ama gerçekten okkalı bir cavap aldığımda eyvallah deyip susmasını bilirim ama bu "çocuk" beni ilkokul yıllarıma götürüyor hep.
-
Nitrous bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
ama Stanford'da burslu okuyup derece ile bitirse de zaman kaybından fazlasını ifade etmez. Altın semer meselesi.
Ben yoruldum artık şu BosphorusPasha ile uğraşmaktan lan bu forumda yıllardır tartışırım dilim sivridir lafımı esirgemem bilgim ve fikrim olan her konuda tartışırım yeri gelir olayı ateşlerim provake dahi ederim gerekirse:) ama gerçekten okkalı bir cavap aldığımda eyvallah deyip susmasını bilirim ama bu "çocuk" beni ilkokul yıllarıma götürüyor hep.
-----------------------------bosporus paşa belli ki kendini "akıllanan ve cahil olmayan" kürtlerden görüyor, içlerinden bazılarının da akıllı(!) olduğunun bu kuyruklu yabanilerden biri olmadığının görülmesini en azından farklı olduğunun idrak edilmesini istiyor, bunu görmeyenleri artık cahillikten kurtulmuş(!) bir kürt olarak cahillikle suçluyor ayrıca muhtemelen akp hükümetininde açılım dediği şeyin , kendine insan menşeyine sahip Türk milletinin bir ferdi olabilmesi için verilmiş bir fırsat olabileceğini düşünüyor. Cahil olmadığını iddia eden bu kürt, bu devletten önce böyle şeyler varmıydı diyor ki, asıl cahillik daha 20-30 yıl öncesine kadar kro-magnon düzeyinde mağarasında dışkısında boncuk arayan bir kabile ferdinin "bu devletin evveliyatı" hakkında bilgi sahibi olmasını beklemek olur - en azından bu konuda farkında olmadan olsa da haklı. Evveliyatı konusunda aynı fikirde olmasak da bu devletin hükümetinin açılım ile özetlediği, bu mağara adamlarına verdiği "insan olma" fırsatını ciddiye alıp , iyimserlikle başarılı sonuçları olabileceğini düşünenler olabilir ancak bir başka görüş de Nihal Atsız'ın yıllar önce ifade ettiği - bir kürt Türk olduğunu iddia etse dahi, kürt muamelesi görmeyi hakeder görüşüdür, dayanağıda insan evriminin bu kadar kısa sürede primattan insana olgunlaşmayacağı yani daha önce böyle birşey olmamış olduğu, tabiki bunun mümkün olup olmadığı antropoloji bilminin araştıracağı bir konu.
linç edilen polis, açılım uğruna devletin feda ettiği bir memurudur daha bunun gibi çok olay olacak, sivil ya da değil çok insanımız bu yabaniler tarafından katledilecektir. açılımın başarılı olması uğruna elleri tetiklerden çekilmiş askerler, savunmasız bırakılmış siviller hep telef olacaklar zira hükümetin gayesi akan kanın yabani kürtlerden değil, devletine milletine isyan etmeyen masum Türklere ait olması , feda edilen canların kendine kürt diyen yabanileri sakinleştirmesi bu mahlukatı kızdıracak "açılmaktan" caydıracak bir yara almamalarının sağlanması yönündedir.
-
Nitrous bunu yazdı:
yiyin kendi başınızı :D hakkaten hoca, dikkat ederim forumda dilinin sivri olduğuna % 1 milyon kez katılırım (: :D yoldan çıkarmış bu seni desene :D
sakin sakin kavga etmeden abi :W öfke zarar meselesi. -
Gelde böyle girişimi destekleme !! Diyorumplastikmermiyi serbest bıraksınlar diye.Mos mor dolaşsınlar haftalarca...Eğer devletgörevini yapamazsamilletyapar.
20 çocuğun, 20 'şer çocuğu, onlarnda 20 şer çocuğu olsa : 8.000 hadi 2 bini telef olsun doğuda : 6.000
Batıda 2^3 = 8 .. 8 çocuğa , 6.000 gelde ilerde kapışacak gücü bul.Taşaklarını kesiceksin hepsinin tek çzüm.
-
Bunları ardı ardına dizip 50 cal sniper tüfeği ile tek atışta 10 kişi birden geberteceksin . mermiden tasarruf itoğlu itlere :D
-
Arkadaş ben kandırmaya,kandırılmaya ınanmam! Boyle bır sacmalık zaten olamaz!
Ulan ınsanoglu,ALLAH sana akıl vermıs,mantık vermıs,KULLAN...Ne demek kandırılmış ınsan! Ben bolekandırılmışların soyunu sopunu yedı ceddını sıkeyım!
Ulan her zaman dedıgım gıbı kürt deılen varlık bu Dunya'dan sılınmedıkce Turk Mılletımıze rahat yok! Tek tek tutup anasını sıkeceksın!
Bu polısımıze yaptıkları gıbı oldu deyıp bırakmıcaksın! Oldureceksın,Hatta oldugunden emın olmak ıcın dolduresıye dovdukten sonra kafasına bı tane sıkacaksın!
Yazık deıl mı be arkadas bu polısımıze! Ulan eyy akılsız,daha dogrusu aklı olupta aklını kotu ıslerde kullanan kürt piçleri SİZİN SOYUNUZU SOPUNUZU YEDI CEDDINIZI SIKEYIM!
iyi kurtler felan yoktur! kurt denen bır ırk yada herhangı bırsey yoktur! TURKUM dıyen herkesın başımın ustunde yerı vardır! zaten ıyı bır kurt varsa "ben kurdum" dıye haykırmaz!
"BEN TÜRKÜM,Ne MutLu Türk'üm Diyene" diyerek HAYKIRIR!
Artık yeter bu kadar yüz vermek! Anlamıyorlar Serefsizler iyilikten hala ne bok yemeye ııylık yaparsın kı bu piçlere! Topuna Benzın dök,YAK amk!
Allah acil şifalar versin Polisimize...
-
Asker gelip sabah beşte hepimizi köyün dışına çıkardı. Bütüne erkekleri çırılçıplak soydu. Yengem herkesin önünde karda erken doğum yaptı. Üç yüz haneli köyü komple yaktılar. O köyden elliden fazla kişi dağa çıktı.
------------------------------------------------------------
bizim köyün tarihinin 250-300 senesini iyi biliyoruz. bu zaman içinde senin dediğin gibi bir olay asla ve asla olmadı. bunu sizin köye neden yapmış olabilirler acaba ?
akla sadece bir şey geliyor: sizin köyün tümü pkk lı hain bir köy imiş. bizim oralarda hangi türlü suç işlenirse işlensin bir köyün topluca cezalandırılması görülmemiş bir uygulamadır. bir köyün topluca cezalandırılması için o köyün topluca devlete isyan etmiş olması gerekir. sadece bu suçtan dolayı köy yakılır, toplu ceza verilir. bu sadece türkiyede olan bir uygulama değildir, geçmişte ve gelecekte her devlette olan bir cezalandırma şeklidir.
kürtler cahil deyip duruyorsunuz. bizim cahil Türk köylülerimiz neden toplu isyana girişmiyorlar ? neden vatanlarına ihanet etmiyorlar ? bizim köyün eğitim ortalaması ilkokul 3. sınıf ortalamasında. rahatça bu insanları kandırabilirsin. ama kimse onları devlete karşı kandıramıyor. çünkü onlar cahil olmasına rağmen ahlaklı kimseler. sizin okumuşunuz bir ayrı hain, cahiliniz de başka bir ayrı hain.
şimdi savunmaya geçip asker suçluydu diyeceksin, bizim köyün suçu yokken böyle cezalandırdılar diyeceksin. Türk askeri kadar namuslu, ahlaklı karakterli ve adil bir asker yoktur. Biz askerimizin sonuna kadar destekçisiyiz. sorun %100 sizde. istilacı, barbar, insanlıktan nasibini almamış bir kavimsiniz. dedelerinizi de iyi tanırım, dedeleriniz de cahildi ama hain değildi. siz yeni nesil kürtler Allahın kahredeceği nesilsiniz. Allah size o kadar büyük belalar verecek ki sürüngenler gibi sürüneceksiniz. o kadar masum insanın ahını aldınız. kürtlerin yeni nesli %98 haindir.
-
:| bi kürt olarak bu ülkede yaşamak ıstemeyenlere ya sev ya terket diyorum :|
he bide kürtler hakkında ileri geri konusanlara Allahınızdan bulun la
-
adamgibi bunu yazdı:
:| bi kürt olarak bu ülkede yaşamak ıstemeyenlere ya sev ya terket diyorum :|
he bide kürtler hakkında ileri geri konusanlara Allahınızdan bulun la
-----------------------------Bu ülkeyi;
TÜRKİYE CUMHURİYETİ adı ile,
ULUS DEVLET Yapısı ile,
TEK DEVLET - TEK MİLLET - TEK BAYRAK gerçekliği ile,
Kabul etmeyen siktir olup gitsin.
Etmeyipde yok isyan çıkarırız, yok bizi durduramazsınız, yok özerklik isteriz, yok götümüze uygun sik isteriz gibi saçma sapan isteklerde bulunursan ananın amını tersten gösterirler.
Burası düzenli ordunun olmadığı libya v.b. muhtelif bir sikindirik ülke değil.
Kürtler madem bu kadar alınıyorlar bu kadar sessiz çığlığa götleri kaşınmasın o zaman, kaşımasını iyi biliriz.
Zamanında antepde bdp li piçlerin nasıl ki il binası yakılıp yıkıldıysa, yeri gelirse fiili sempatizanlarında anası sikilir merak etme.
+
Kürt vardır yemek yapar hastaneye götürür, otogara götürürüm,
Kürt vardır kundakdaki çocuğunu sikerim.