folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yumruklardaki Kalsiyum Birikmesi

Yumruklardaki Kalsiyum Birikmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

Kemik eğitimi denir buna; kemiğe ve tendonlara zarar vermeden baskı uyguladıkça o bölüm sertleşir, boksörlerden çok tayland kral boksu yapanlar, karete do çalışanlar ve wing tsun öğrencileri kemik eğitimine başvurur; ön kol ve kaval kemiklerinin eğitimi yumruktan daha önemlidir. Yumruklarının üzerinde şınav çekerek ve üç ay sonra çıplak elle kum torbası çalışmaya başlayarak da bir sene içinde aynı mukavemeti yakalayabilirsin, kemiğe zararı yoktur fakat tendon ve bilekleri iyi muhafaza etmezsen kalıcı sakatlıklara yol açabilir.

istedigim cevap buydu, teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla bu sertleşme bilekte oluyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

İnsan vücüduyla ilgili bir  belgeselde görmüştüm bu kollarıyla mermer kırabilmenin mantığıda bu "Kemik Sertleşmesi". Kemik yapısı  itibariyle boşlukluymuş, gelen baskılarda zorlamalarda bu boşluklar kırılarak hem küçülüyor hemde güçleniyormuş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek

Weldox bunu yazdı:

husnuweb bunu yazdı:

forumda sıkıntı var.

sergen yalçınmısın abi :D

ne alaka ??????

İmza mı? O da ne demek?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

kalsiyum kemikleri sertleştirir. keimik yapısı itaberi ile esnek bir maddedir. çok sertleşen kemikler zamanla esnekliğini yitirerek cam gibi dağılabilir hocam.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

dayanikliliklastigi dogrudur. ben orta okul yillarrinda hep duvarlara yumruk atardim ama acimazdi hic

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

IRET açıklamış zaten. ben de faydası var diye tekrarlamak istiyorum.

o tuğla kiremit kıranlar var ya işte onlar bu yöntemle zaman içinde kemiklerini sertleştirir. bu sayede kırıyorlar o kadar kiremiti.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

kalsiyum kemikleri sertleştirir. keimik yapısı itaberi ile esnek bir maddedir. çok sertleşen kemikler zamanla esnekliğini yitirerek cam gibi dağılabilir hocam.

şimdiye kadar kemik eğitiminin böyle bir zararını gören yok.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek
    kemikler sert darbelerde yüzey catlaması yasar ama insan bunun farkına varamaz. bu darbeye dayalı ufak kılcal catlakların üstü vucut tarafından hemen kalsiyim vb kemik maddeleri ile kaplanıp iyilestiriliyor. sürekli kaval kemigini agaca vuran bir kisinin kaval kemiginde olusan catlaklar kaplana kaplana kemik capı büyüyor ve sertlik/mukavemet oranı artıyor.. ilk baslarda citayı zor kıran biri 1 yıllık calısmadan sonra saglam bir agacı cok rahat kırabilir duruma geliyor. aslında bedenin adaptasyon ve kendini koruma sistemi uzak dogu sporlarından bir avantaj olarak kullanılıyor. kısaca öldürmeyen her darbe aslında bedeni daha da güclendiren bir etkiye sahiptir. kemikleri vura vura kalınlastırabilir ve kuvvetlendirebilirsiniz bu bilimsel bir gercektir.

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

meco bunu yazdı:
    kemikler sert darbelerde yüzey catlaması yasar ama insan bunun farkına varamaz. bu darbeye dayalı ufak kılcal catlakların üstü vucut tarafından hemen kalsiyim vb kemik maddeleri ile kaplanıp iyilestiriliyor. sürekli kaval kemigini agaca vuran bir kisinin kaval kemiginde olusan catlaklar kaplana kaplana kemik capı büyüyor ve sertlik/mukavemet oranı artıyor.. ilk baslarda citayı zor kıran biri 1 yıllık calısmadan sonra saglam bir agacı cok rahat kırabilir duruma geliyor. aslında bedenin adaptasyon ve kendini koruma sistemi uzak dogu sporlarından bir avantaj olarak kullanılıyor. kısaca öldürmeyen her darbe aslında bedeni daha da güclendiren bir etkiye sahiptir. kemikleri vura vura kalınlastırabilir ve kuvvetlendirebilirsiniz bu bilimsel bir gercektir.
    Evet ama kalınlaşsın diye hayvan gibide asılmamak lazım.
    Bilir kişiler kontrolünde yapmak daha faydalıdır.

Şimdi biri gider duvara yumruk atar. Ama yumruk attığında bilekleri incilme olasılığı yüksektir. Çünkü onu düşünemez. Ben yumruk atayım sertleşsin diye düşünür.

Bilinçsiz atılan her yumruk kişinin kendisine zarar vermesine sebep olur.

İRET'te demiş zaten bilek olayını falan..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 3578 Toplam Mesaj: 22