folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yunan Arkadaşı Veya Yunanistan Tecrübesi Olan ?

Yunan Arkadaşı Veya Yunanistan Tecrübesi Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    dhmm bunu yazdı

Hacim ben dogma buyume Yuanistanliyim at pm yardimci olayim

Direk isim vermiyim demistim hemso :)

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Palerider bunu yazdı
    Mert_648 bunu yazdı
    Kız arkadaşım var yunanistan kimlikli ama Türk onları mubadelede gondermemisler batı Trakya kısmında soruna gelecek olursak Velhasıl kelam Türklere is yaptirmiyorlarmis oradaki ama sen yatırım yapacan yabancısin diye bişeyler olur is konusunda ama onlar hiç çalışıyormuş 2 de heryer kapaniyormus gündüz is icin değmez sevgilime göre

+1

Bu yüzden çalışmadıkları için battılar zaten aynı olay ispanyada da var onlar da böyle ''Siesta'' denen bu dinlenme olayını her öğlen yapıyorlar çalışmıyorlar sonra da batıyorlar.

Ayrıca ekonomi notu veren kuruluşlar oraya kesinlikle yatırım yapılamaz çöp ülke ünvanı verdi.

Ve bugün gördüm haberlerde ülkenin kendi devlet tv si olan ERT kapandı krizden dolayı sen düşün artık durumu kendine başka bir ülke bul bence yatırım yapacak sitesine bile girmiyor.

http://www.ert.gr/

Kardes Yuaninstan calismamaktad degil. Para kavramaktan batti. 2 yerine 5 kisi ise almaktan batti. 2 kisinin yapamayacagina degil. Maksat diger ucune para yedirmek. Oy almak. v.s. 50 yil duzelmez :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Palerider bunu yazdı
    ülkenin kendi devlet tv si olan ERT kapandı krizden dolayı sen düşün artık durumu kendine başka bir ülke bul bence yatırım yapacak sitesine bile girmiyor.

Hocam ERT tam olarak kapanmadi. Bir oyun. Elemanlarin hepsini kovup daha ucuza isletebilmek icin. Yenilenip tekrar acilacak.

Su an 1000 kisi var. Hepsini sutlayip 500 kisi alicaklar ve yenilenip tekrar start vericekler.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Ben su anda TR ye sirket acip buraya pazarlamayi dusunuyorum TR vurada yari fiyat hocalar.

Maaslar... TR de developer 1000TL Burada junior developer 800-1000 euro... Cevirin TL ye

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

@dhmm

tabi sizin dedikleriniz daha doğrudur orada yaşadığınız için. Sonradan nasıl geri mi açılır ne olur bilmiyorum. Bizde basının yalancısıyız basında çok yalancı olduğuna göre bizde bayağı bir yalancıyız. :)

Fakat çalışma saatlerinin az olmasının da bu konuyla ilgisi yok mu hocam?

Eskisi gibi değildir belki!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı

:) ver be hocam farketmez. Arkadaslara yardimci olmaya calisirim. Lakin bu Yunanistandan bir cacik olmaz demiyeyim... Bozulmus bu mide bulandirir zehirler.

Arada mail at :) Hal hatir sor unutma bizi rakkoc...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Palerider bunu yazdı

@dhmm

tabi sizin dedikleriniz daha doğrudur orada yaşadığınız için. Sonradan nasıl geri mi açılır ne olur bilmiyorum. Bizde basının yalancısıyız basında çok yalancı olduğuna göre bizde bayağı bir yalancıyız. :)

Hocam bizim sirketin calisma satleri gunde 8 saat. Sabah 8 aksam 4.

Tr de nasildir bilmiyorum ...

Ayrica bizim fabrikada TURK'ler cogunlukta isliyorlar... Hepsi caki gibi... 

Ha birde aslinda tum Yunanlilar TURK'lere karsi tavir takinmiyor. Oyleleri var ki kardesin gibi davranir. Ayrimcilik daha cok Bati Trakya da oluyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Bir süredir kafamda bazı planlar projeler var , bunların bazıları yunanistanı da içeriyor. 

Gerek iş gerek gezi olarak sormak istediğim sorular var , işte buyüzden yunanistan konusunda

tecrübeli veya yunanistanda arkadaşları olan (yunan türk fark etmez ) kişilerden yardım istiyorum.

Örnek verecek olursak sorularıma

1. Yunanistanda organik tarım projeme ilişkin faliyet yürütüp yürütemeyeceğim.

2. Yunanistanda bir otel pansiyon kurmak veya işletmek için gerekli (Yabancılara) belgeler vb. Nedir.

3. Ekonomik olarak şuan kriz içinde olan yunanistanda yatırım yapacak olursak nereler uygun 

gibisinden arkadaşlar aracılık ederseniz sevinirim.

Eger yatirim yapicak paran varsa, gidip arastirma yapicak paranda vardir. En mantilkisi 3-5 birsey harca ve git gor neresi iyiyimis. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı

Γεια σου φίλε

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    Palerider bunu yazdı

@dhmm

Hocam bizim sirketin calisma satleri gunde 8 saat. Sabah 8 aksam 4.

Tr de nasildir bilmiyorum ...

Ayrica bizim fabrikada TURK'ler cogunlukta isliyorlar... Hepsi caki gibi... 

Ha birde aslinda tum Yunanlilar TURK'lere karsi tavir takinmiyor. Oyleleri var ki kardesin gibi davranir. Ayrimcilik daha cok Bati Trakya da oluyor.

Benide işe alın kanka ırgat gibi çalışırım maaş istemem

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
Toplam Hit: 3308 Toplam Mesaj: 25