Yunan Arkadaşı Veya Yunanistan Tecrübesi Olan ?
-
Zeytun-i bunu yazdıdhmm bunu yazdıPalerider bunu yazdı
@dhmm
tabi sizin dedikleriniz daha doğrudur orada yaşadığınız için. Sonradan nasıl geri mi açılır ne olur bilmiyorum. Bizde basının yalancısıyız basında çok yalancı olduğuna göre bizde bayağı bir yalancıyız. :)
Fakat çalışma saatlerinin az olmasının da bu konuyla ilgisi yok mu hocam?
Hocam bizim sirketin calisma satleri gunde 8 saat. Sabah 8 aksam 4.
Tr de nasildir bilmiyorum ...
Ayrica bizim fabrikada TURK'ler cogunlukta isliyorlar... Hepsi caki gibi...
Ha birde aslinda tum Yunanlilar TURK'lere karsi tavir takinmiyor. Oyleleri var ki kardesin gibi davranir. Ayrimcilik daha cok Bati Trakya da oluyor.
Benide işe alın kanka ırgat gibi çalışırım maaş istemem
Hocam bizim fabrikada islesen. Gece mesaisi fln 900-1000 euro alirsin... yani 2200 TL civarinda...
Ama Yunanca sart ve yakinda 2 makine alicaklar insan gerekebilir :)
-
dhmm bunu yazdıPalerider bunu yazdı
@dhmm
tabi sizin dedikleriniz daha doğrudur orada yaşadığınız için. Sonradan nasıl geri mi açılır ne olur bilmiyorum. Bizde basının yalancısıyız basında çok yalancı olduğuna göre bizde bayağı bir yalancıyız. :)
Fakat çalışma saatlerinin az olmasının da bu konuyla ilgisi yok mu hocam?
Hocam bizim sirketin calisma satleri gunde 8 saat. Sabah 8 aksam 4.
Tr de nasildir bilmiyorum ...
Ayrica bizim fabrikada TURK'ler cogunlukta isliyorlar... Hepsi caki gibi...
Ha birde aslinda tum Yunanlilar TURK'lere karsi tavir takinmiyor. Oyleleri var ki kardesin gibi davranir. Ayrimcilik daha cok Bati Trakya da oluyor.
Burada genelde çalışma saatleri 8 saatle sınırlıdır vardiyalı çalışılan fabrikalarda geçerlidir bu adam sana mesaiye kal der ama kalmak zorunda değilsin bazı yerlerde zorunludur kalırsan paranı da alırsın tabi.
Yunanlıların bize karşı tavırları olmadığını bir çok online oyunda gördüm gerçekten dediğin gibi sana kardeşinmiş gibi davrananlar var her şey politik onu biliyorum millet sadece işinde gücünde aslında.
-
hocalar ban yediğim için anca yorum atabiliyorum konuya
orası pahalı oldugu için yatırım da çok para istiyor arkadaşlarla yaptıgım konuşmalar böyle yani.
kafamdaki olay tam olarak şuydu
kos ta bulabilirsem ucuz bir pansiyon tarzı bir yer devralıp işletmek. Ha ben bodrum da oturuyorum aynı işi niye kendi memleketimde
yapmıyorum ? Çünki terör örgütü bayrağı taşıyıp slogan atmak özgürlük , kendi bayrağını taşımak suç oldu da oyüzden.
-
midilli den gelen misafirlerimizle kriz vs üzerine de konuşmuştuk.. cidden sağlam kriz var yunanistan da ama küçük şehirleri, tüm ülkeyi/ büyük şehirleri vurduğu kadar vurmadığını söylemişti..
başka bi proje ekibinde tanıştığımız yunan arkadaşlarda(Türk dizilerini çok seviyolardı) , dizi çekicek para olmadığından alıp yayınlamak daha ucuza geldiği için Türki dizilerini çok yayınladıklarını söylemişti.