folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yunan Ordusunun Sloganı Şok Etti

Yunan Ordusunun Sloganı Şok Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

kaygusuz bunu yazdı:

vay takiyyeci vay. sen hala yunanlılarla dostuz diyenleri savun.

azınlık azınlık diye diye başımıza bela tohumları ektiklerini düşünme.

vay teslimiyetçi vay..işte sizin vatanı sevdiğiniz bu kadar..ruhban okulu açılsın he ekumenlikte verilsin he...işiniz gücünüz oy olmuş sizin..ülke işgal edildiğinde senin o vahdettin padişahında hilafetimiz önemlidir vatandan banane dermiş ya hani işte bu kadarsınız...

kıbrısta emperyalizme hizmet eden bir c.baskanının neye hizmet ettiğini anlamayacak kadar körsünki kıbrıs halkı ubp yi başa getirdide vatanına kastedenlere tokatı vurdu...kıbrıstan ab emriyle gerekirse askeri çekeriz diyen.kıbrısta aihm saçmalığıyla türk topraklarına el konulmaları görmezsinizki...  he o kiliseyi devlet yaptırsın milletin vergisiyle ekonomik darda olan vatandaşın parasıyla kilise yapılsın he..sonra ermeni tohumları soykırım desin soykırım desin takiyyecilerde he abi soykırım desin kilise yaptırsın.artık neyi savunacağı şaşırır olmuş bi çare olmuşsunuz yazık size.

* yunan gavurunu avrupalı abileri kollar sırf Türk ve müslüman devletlerin aleyhinde davransın yeterki. şamaroğlan yunan gavuru akıllanmaz.

: ))

yine konu saptırmalar.yine alakasız cevaplar.
    yahu bir dön bak benim yazdıklarıma birader.senin şu yazdıklarınla ne ilgisi var ?

şimdi sana yazdıklarımı anlamamanı örneklerle anlatacağım.

bana yunanlılarla dostuz diyenleri savun demişsin.bende bir önceki mesajımda demişimki yunanlıları bir çok vatandaş sevmez.emin ol Abdullah Gül'de sevmez.ama koskoca cumhurbaşkanı, yanıbaşındaki komşusuna Allah belanızı versin, beter olun diyecek değil sanırım.sizin zihniyetiniz ortaçağda kaldı.artık sizde kurtulun bundan.

ruhban okulu açılsın evet.ben sana soru soruyorum.yine konu saptırıyorsun.bana söyle kardeşim.ruhban okulunun açılmasının, sümela'da adamların yılda birkere ayin yapmasının, van'da mı nerdeyse, devletin kiliseye yardım etmesinin sana ne zararı var ? bunu bana bi söyle ya.

sen şunu anlayamıyorsun.orda devletin yardım ettiği ermeniler var ya.onların türkiye vatandaşlığında, senden benden hiç bir farkı yoktur.sen nasıl yarın cami yaptırmak için, gidip devletten yardım istersen, uygun görürse o da sana yardım ederse, bu da öyle bir mevzudur.konuyu hemen fakirliğe, vatandaşın parasına falan getirmene gerek yok, zira yardım edilen insanlar zaten dediğim gibi bu ülkenin özbeöz vatandaşıdır.

dediğim gibi cevap veriyosan yazdıklarıma cevap ver.saçma sapan sloganvari yaklaşımınla gelme bana.takiyecci falan.bu popüler kültürün sizlere dayattığı saçma söylemlerle biryere varamazsın.

geçmişte bu ada’da ve kilisede Türk Milletine karşı yapılanları unutmak mümkünmü! Unutanlar veya unutturmak isteyenler  varsa, Müslüman Türk kimliğini sorgulamak gerekir…

Bu ada, “Tecavüz ve Katliam” adasıdır…

Bu kilise, “Suç” kilisesidir…

1-    Van Valisi, Ali Paşa’yı Ermeniler katletmiştir.

2-    Kilise’nin gizli yerlerinde müslümanların katledilmesinde kullanılan silahlar depolanmıştır.

3-    Van Halkının katliam planları kilise de yapılmıştır.

4-    Rus destekli, Ermeni Komitecileri Van’da genç kızlarımızı toplayarak ada’ya getirmişler ve tecavüze yeltenmişlerdir. Namusuna leke getirtmek istemeyen müslüman kızlarımız kendilerini göle atarak intihar etmiştir…

Ada’ya getirilen müslüman erkeklerine ise vahşice işkenceler yapılmış ve katledilmiştir.

sen eğer ruhban okuluna açılsın diyorsan yazıklar olsun sana.

sana azınlıkların bir ulke için ne tür tehlike olduğunu yazarım ama gerek yok takiyyeci kafa yerleşmiş beyine..takiyye haberleri takiyye gündemiyle devam et anca.en iyi şu videoyu izlemen.

http://www.facebook.com/posted.php?id=648324309#!/video/video.php?v=1107616627423&ref=share

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

habib_mx_tr bunu yazdı:

Razorback bunu yazdı:

habib_mx_tr bunu yazdı:

TSK envanterindeki silahlar hakkından nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? Bu kadar net konuşmanızı hangi kaynak sağlıyor?

Subay akrabalarımız var bundan başka kaynak ne olabilir ki.Envanterde aşşağı yukarı neler olduğunu biliyoruz.İnsansız uçak alındı israilden katma değerini onlar yiyo.Leopar tankları alındı 100 150 tane onlarda alman eskileri.Diğer tankları sorma bile bizim ege ordu komutanlığında hala m60 pattonlar yürüyor en az 50 senelik makinalar..Olum hala f4 fantomlar uçuruyoruz vietnamdan kalan tenekelerle.40 senelik uçaklarla mı güçlü olunuyor.Bir f35 ihalesine girmişiz kaymağını başkası yiyo.Sen süper güç müsün süper ekonomi misin ona bak.Kendi teknolojisiyle mekaniğiyle direnen güç güçtür

Sadece bu kadar net bilgiyi nerden aldığınızı sordum, neyle güçlü neyle güçsüz olunduğunu sormadım. İlk cümlen benim için yeterli. Hem durum bahsettiğin kadar vahim olsaydı 1995-1996'da oluk oluk Türk kanı akıtırlardı ama derslerini çok iyi aldılar.

http://img253.imageshack.us/img253/4122/dscn0265ni7.jpg
    F-600T envantere 2001'de girmiş mesela ama tanıdığım bir subayın 2007'de haberi olmuş. Yıl 2010 durumun bahsettiğin kadar vahim olduğunu sanmıyorum.

Doğru haklısın herifler dağlarda 20şer 30ar asker öldürüyolardı 90larda.Çok iyi ders almışlar eminim.Hala cebelleşiyoruz tom ve jerry gibi.Bu kadar net bilgiyi yurtdışına eğitimlere giden yabancı memleketlerin ordularını gören genç ve gözlemci bir subaydan daha iyi ne görebilir ki.Senin subjektif pembe gözlüklerin mi görür?50 yıllık çürük makinalarla sefere mi çıkılır?

@gfb_soldier

Hocam çok etkilendim vallaha aman tanrım bu kadar çok özelliklerde bi teknolojimizin olduğunu bilmiyodum irkildim vallaha.Sen bir Amerikayı Rusyayı Avrupayı Çini gör.Obüsler paletli top atarlar 2. dünya savaşlarında kaldı artık millet güdümlü füzelerle vuruyor sağı solu.Peki sen onu söyle nükleer gücün var mı?Hiç uzaya insan gönderdin mi? YOKSA BİRİLERİ Mİ İZİN VERMİYOR? =) bu gösterdiğin makinaların üretildikleri tarihleri biliyorz aşağı yukarı.Birde helikopterlerimize bak cobradan başka taaruz helikopteri yok .İtalyanın 2. el makinalarını alıp dururuz bide modernize ederiz.Böylece ruhumuz tatmin olur çok güçlü oluruz.Gfb biz yıpratmak yerine eksikleri tespit ederiz ve bunlarla yüzleşiriz neden daha iyi olmadığını sorgularız sonra vatan haini oluruz.Bende ülkemin iyi bir yerlerde olmasını istiyorum bende güçlü bir memleket hayal ediyorum ama sizin geleneksel yöntemlerinizle olmadı olmayacak duygularınızı yıllarca sömürdüler yalancı zenginliklerle sizi boyadılar hepte izin verdiniz bunlara.Sevgili kardeşim son olarak üretemeyen ülke acizdir yani bundan kastım hurda makinalara akü üretmek güç değildir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

Pembe gözlüklerimden bildiriyorum, askerlerimiz mızraklarıyla az önce Yunan TA-7 Cosair uçağını düşürdü...

!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

geçmişte bu ada’da ve kilisede Türk Milletine karşı yapılanları unutmak mümkünmü! Unutanlar veya unutturmak isteyenler  varsa, Müslüman Türk kimliğini sorgulamak gerekir…

2-    Kilise’nin gizli yerlerinde müslümanların katledilmesinde kullanılan silahlar depolanmıştır.

4-    Rus destekli, Ermeni Komitecileri Van’da genç kızlarımızı toplayarak ada’ya getirmişler ve tecavüze yeltenmişlerdir. Namusuna leke getirtmek istemeyen müslüman kızlarımız kendilerini göle atarak intihar etmiştir…

Ada’ya getirilen müslüman erkeklerine ise vahşice işkenceler yapılmış ve katledilmiştir.

sana azınlıkların bir ulke için ne tür tehlike olduğunu yazarım ama gerek yok takiyyeci kafa yerleşmiş beyine..takiyye haberleri takiyye gündemiyle devam et anca.en iyi şu videoyu izlemen.

http://www.facebook.com/posted.php?id=648324309#!/video/video.php?v=1107616627423&ref=share

yahu ne alakası var kardeşim.bi kaç ermeni çetesinin veya sadece ermenileri geçtim tüm milletlerin bazı kesimlerinin yaptığı şeyleri, o milletin tümüne mi yoracağız ? eğer öyleyse, bazı başı bozuk yeniçerilerin osmanlı hakimiyeti altındaki topraklarda yaptığı keyfi uygulamalara ne demeli.o bölgelerin bizden kopmasında bu olayların da payı var.şimdi bunlara bakıp bütün Türklerin böyle gösterilmesi senin hoşuna gider mi ?

boş konuşuyorsun.yer yüzünde sanıyorum ki senden daha sabit fikirli birisi daha yoktur.önceden de söyledim.yine söylüyorum.senin ve senin gibilerin taşıdığı zihniyet sanıyorum ki ortaçağda bile günyüzüne çıksa dışlanırdı.birtek siz.gerisi yok.böyle koca bir ömür sürer mi arkadaş.ermeniden uzak dur.yunandan uzak dur.amerikalısına küfret.ingilizle işin olmasın.değişik bir yaşam tarzı vesselam.

hayır avatarındaki fatih sultan mehmet'in, daha kısa bir süre önce kendisine karşı savaşan bizans halkına gösterdiği hoşgörüden de mi bihabersin anlamadım ki...

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

yahu ne alakası var kardeşim.bi kaç ermeni çetesinin veya sadece ermenileri geçtim tüm milletlerin bazı kesimlerinin yaptığı şeyleri, o milletin tümüne mi yoracağız ? eğer öyleyse, bazı başı bozuk yeniçerilerin osmanlı hakimiyeti altındaki topraklarda yaptığı keyfi uygulamalara ne demeli.o bölgelerin bizden kopmasında bu olayların da payı var.şimdi bunlara bakıp bütün Türklerin böyle gösterilmesi senin hoşuna gider mi ?

boş konuşuyorsun.yer yüzünde sanıyorum ki senden daha sabit fikirli birisi daha yoktur.önceden de söyledim.yine söylüyorum.senin ve senin gibilerin taşıdığı zihniyet sanıyorum ki ortaçağda bile günyüzüne çıksa dışlanırdı.birtek siz.gerisi yok.böyle koca bir ömür sürer mi arkadaş.ermeniden uzak dur.yunandan uzak dur.amerikalısına küfret.ingilizle işin olmasın.değişik bir yaşam tarzı vesselam.

hayır avatarındaki fatih sultan mehmet'in, daha kısa bir süre önce kendisine karşı savaşan bizans halkına gösterdiği hoşgörüden de mi bihabersin anlamadım ki...

"Şaşarım akl-ı perişanına, ahmak !"

Ben diğer milletlerden önce kendi milletimin çıkarları düşüncesindeyim.yunanıda ermeniside bu millete düşmandır.  burda sabit fikirli birisi varsa oda sensin. 1919 un bağımsızlık ruhuna aykırı  olan  birisi varsa sensin...

http://www.netgazete.com/News/685126/abd_dizisinde_turklere_agir_itham_.aspx

haberi iyi oku.okuda kafan alsın. amerikan dizisinde türklerin izmiri yakıp yıktığını belirtmişler. izmiri yunan gavuru yakıp yıkmadıda kim yıktı ? adamlar düşman işte düşman...senin zihniyetinde olanlara düşman  suratına tükürse yarabbi  şükür derler.

sanane benim avatarımdan.malmısın nesin.git kardeşim benim yorumlarıma yorum ekleme.sana ayırcak vaktim yok.düşüncene tersse bu beni ilgilendirir maydanoz gibi atlama ikide bir konulara. osmanlının işgali azınlıkların  yönetimi ele geçirip istedikleri gibi ülkeyi yönetme ve  teslimiyetçi bir halde yıkıldığını  anlamamışsan azınlıkların avrupalılarca surekli pohpohlanıp isyan kaos çıkarıldığını anlamamışsan bir daha yorumuma yorum  yazma.zaten senin gibi fetullahın cemaatçisi elemanın bana birşey anlatma gibi derdine niye girmiştir anlamam.bana cemaat fikirleriyle yorum yazma...git dinlerarası diyalog yapan cemaatçilerle hizmet yap. araştırmayı  akıl ve mantığını kullanmayan birisi. 120 filmindeki van halkının isyan eden ermeni çetelerine karşı vatan sevgisini anlayamamışsan yorum yazma.geçmişini unutan geleceğinide unutmuştur derlerdi doğruymuş.Atalarına sadık olamayan bir toplum.

TÜRKİYEYİ TÜRKLERİN YÖNETMEDİĞİNİ ANLAMAMIŞSAN İŞGALE DOĞRU GİDİŞATI GÖREMEMİŞSEN SENİN ZİHNİYETİN MANDACI TAKİYYECİ TESLİMİYETÇİ ADRESE ÇIKTIĞI BELLİDİR.BUDA SIFATININ NE MAL OLDUĞUNUN TESPİTİDİR.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

Ben diğer milletlerden önce kendi milletimin çıkarları düşüncesindeyim.yunanıda ermeniside bu millete düşmandır.  burda sabit fikirli birisi varsa oda sensin. 1919 un bağımsızlık ruhuna aykırı  olan  birisi varsa sensin...

haberi iyi oku.okuda kafan alsın. amerikan dizisinde türklerin izmiri yakıp yıktığını belirtmişler. izmiri yunan gavuru yakıp yıkmadıda kim yıktı ? adamlar düşman işte düşman...senin zihniyetinde olanlara düşman  suratına tükürse yarabbi  şükür derler.

sanane benim avatarımdan.malmısın nesin.git kardeşim benim yorumlarıma yorum ekleme.sana ayırcak vaktim yok.düşüncene tersse bu beni ilgilendirir maydanoz gibi atlama ikide bir konulara. osmanlının işgali azınlıkların  yönetimi ele geçirip istedikleri gibi ülkeyi yönetme ve  teslimiyetçi bir halde yıkıldığını  anlamamışsan azınlıkların avrupalılarca surekli pohpohlanıp isyan kaos çıkarıldığını anlamamışsan bir daha yorumuma yorum  yazma.zaten senin gibi fetullahın cemaatçisi elemanın bana birşey anlatma gibi derdine niye girmiştir anlamam.bana cemaat fikirleriyle yorum yazma...git dinlerarası diyalog yapan cemaatçilerle hizmet yap. araştırmayı  akıl ve mantığını kullanmayan birisi. 120 filmindeki van halkının isyan eden ermeni çetelerine karşı vatan sevgisini anlayamamışsan yorum yazma.geçmişini unutan geleceğinide unutmuştur derlerdi doğruymuş.Atalarına sadık olamayan bir toplum.

TÜRKİYEYİ TÜRKLERİN YÖNETMEDİĞİNİ ANLAMAMIŞSAN İŞGALE DOĞRU GİDİŞATI GÖREMEMİŞSEN SENİN ZİHNİYETİN MANDACI TAKİYYECİ TESLİMİYETÇİ ADRESE ÇIKTIĞI BELLİDİR.BUDA SIFATININ NE MAL OLDUĞUNUN TESPİTİDİR.

ne oldu ? vericek cevabın olmayınca yine başladın hakarete.fatih'in, azınlıklara gösterdiği hoşgörüyü kabullenemedin mi ? ben diğer milletlere karşı hoşgörülü olduğum için 1919 ruhuna aykırıysam, harpten hemen sonra esir alınan yunan komutana büyük hoşgörü gösteren, cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte komşu devletlerle iyi ilişkiler içinde olmak isteyen, amerika'ya bile görüntülü dostluk mesajı yollayan Atatürk ne oluyor ? o da mı 1919 ruhuna aykırı ? yani kendi ruhuna mı aykırı ?

bana tırı vırı yapma.boş da konuşma.bunların cevabını verebiliyosan ver.veremiyosan kardeş ben cevap veremiyorum, benim tek özelliğim sallamak de bilelim.ben sana somut şeylerle geliyorum.benim yaptığımıp Fatih'in de, Atatürk'ün de yaptığı ortada.ama senin yaptığını kim yapmış merak ediyorum.bunu bi açıkla da bilelim.

not : mal sensin..

not 2 : istediğim konuda istediğim mesaja cevap yazarım.senin gibi yüksek seviyede saçmalayanlara daha bi heyecanla cevap yazarım.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

nightprince44 bunu yazdı:

HolygaN bunu yazdı:

ermenisi bi yandan havlar yunanı bi yandan.

Ama bunlar harbi havlamış. ayasofyaya-mış. e buyrun gelin

Böle org. baskanı basımızda olursa  bunlar normaldir...:S gel buyukanıt devam et isine bee :S

:)

Hocam,

Büyükanıt hallice saçma olmuş :) Gelsin satmaya devam etsin değil mi? Gelsin orduyu bugünkü haline getirmek için attığı temelleri sağlamlaştırsın değil mi? Gelsin kızına cukkadan aldığı yalı dairesine bir kat daha çıksın değil mi?

Lütfen... Yorum yaparken biraz araştırın. Getirisinden çok götürüsü oldu o amcamın. 3 adet yalı dairesini ömr-ü billah aldığı maaşı harcamasa da alamaz..

İpimle kuşağım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

ne oldu ? vericek cevabın olmayınca yine başladın hakarete.fatih'in, azınlıklara gösterdiği hoşgörüyü kabullenemedin mi ? ben diğer milletlere karşı hoşgörülü olduğum için 1919 ruhuna aykırıysam, harpten hemen sonra esir alınan yunan komutana büyük hoşgörü gösteren, cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte komşu devletlerle iyi ilişkiler içinde olmak isteyen, amerika'ya bile görüntülü dostluk mesajı yollayan Atatürk ne oluyor ? o da mı 1919 ruhuna aykırı ? yani kendi ruhuna mı aykırı ?

bana tırı vırı yapma.boş da konuşma.bunların cevabını verebiliyosan ver.veremiyosan kardeş ben cevap veremiyorum, benim tek özelliğim sallamak de bilelim.ben sana somut şeylerle geliyorum.benim yaptığımıp Fatih'in de, Atatürk'ün de yaptığı ortada.ama senin yaptığını kim yapmış merak ediyorum.bunu bi açıkla da bilelim.

not : mal sensin..

İSTANBULDA BİR BİZANS DEVLETİ KURMA PLANLARI YAPILIYOR KAFAN  ALMIYOR. İŞTE BU KADAR BEYİNCİK VAR SENDE.ALMIYOR BASMIYOR. EKÜMENİZMİ HORTLATIYORLAR ANLAMIYORSUN GELMİŞ avatara kafayı takmışsın...Atatürk fatih ülkesine işgal etme planları yapanlara karşı gerekeni yapmıştır ve haçlı ordularını bozguna uğratmıştır.yunan gavurları papazların emirleriyle atalarımızı katletmiş ve işkence ettirmiştir.istiklal harbini kazanmış bir ülke savaş bitmiş daha netsin elin yunan liderini öldürsemiydi.işgal bitmiş topraklar huzura kavuşmuş napsaydı yunan gavurunu ?

adamlar bizans devleti hayali içerisinde ne hoşgörüsü adamlar Türkleri anadoludan atma planlarını hala sürdürüyorlar hoşgörü diyor hala.ermeni piçleri soykırım diyor hala hoşgörü diyor...

cevap yazma mal mal...Atatürk ruhban okuluna karşı gereken cevabı vermiştir. burası musluman bir ulkeyse papaz yetiştirmenin manası yoktur...ülke satılmış soğana çevrilmiş hala hoşgörü diyor..allasen sende hiç akıl  yok vallahi akıl yok...bir daha ne sen benim yorumlarıma cevap yaz ne de ben senin tamam mı ? kafan bunu alırda yazmassın inşallah...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://img413.imageshack.us/img413/4037/25595412276940990655800.jpg

sariyla yazan (sadece boyle onumuzde durabilirsiniz)

la liberte ne meurt jamais.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

İSTANBULDA BİR BİZANS DEVLETİ KURMA PLANLARI YAPILIYOR KAFAN  ALMIYOR. İŞTE BU KADAR BEYİNCİK VAR SENDE.ALMIYOR BASMIYOR. EKÜMENİZMİ HORTLATIYORLAR ANLAMIYORSUN GELMİŞ avatara kafayı takmışsın...Atatürk fatih ülkesine işgal etme planları yapanlara karşı gerekeni yapmıştır ve haçlı ordularını bozguna uğratmıştır.yunan gavurları papazların emirleriyle atalarımızı katletmiş ve işkence ettirmiştir.istiklal harbini kazanmış bir ülke savaş bitmiş daha netsin elin yunan liderini öldürsemiydi.işgal bitmiş topraklar huzura kavuşmuş napsaydı yunan gavurunu ?

adamlar bizans devleti hayali içerisinde ne hoşgörüsü adamlar Türkleri anadoludan atma planlarını hala sürdürüyorlar hoşgörü diyor hala.ermeni piçleri soykırım diyor hala hoşgörü diyor...

cevap yazma mal mal...Atatürk ruhban okuluna karşı gereken cevabı vermiştir. burası musluman bir ulkeyse papaz yetiştirmenin manası yoktur...ülke satılmış soğana çevrilmiş hala hoşgörü diyor..allasen sende hiç akıl  yok vallahi akıl yok...bir daha ne sen benim yorumlarıma cevap yaz ne de ben senin tamam mı ? kafan bunu alırda yazmassın inşallah...

sorularıma cevap ? ben cevap göremiyorum.yazdıklarımın sende yine bir karşılığı yok.
    ben fatih ve atatürk ülkesini işgal etme planları yapanlara gerekeni yapmamıştır demedim ki.evet gerekeni yapmışlardır.ama savaştıkları insanlara, savaş bittikten sonra gereken hoşgörüyü de göstermişlerdir.bunlar örneklerle mevcuttur.

bazı ülkelerin gizli planlar içinde olması, dostane ilişkileri bozmamızı gerektirmez.çünkü bu planlar o ülke halkının tümünü ilgilendirmez.belki haberdar bile değiller.tarihten gelen bazı gizli idealler olabilir.bizim de var sonuçta.misak-ı milli diyoruz.o zaman komşularımızda bizi sevmesin, bizden nefret etsin.bize şimdi durup dururken savaş açsın.misak-ı milliyi sokaktan geçenlere sor.kaç kişi biliyor ?

mal mal, saçma sapan, alakası nedir çözemediğim mesajlar yazan sensin.sığ zekan ve anlama kapasitesine sahip olmayan beynin sayesinde bazı şeyleri 3 defa yazdığım oluyor.çünkü anlamıyorsun.

şimdi senin bilmeden sallamanı gözler önüne seriyorum.

kaygusuz nickli genç.Atatürk'ün ruhban okuluyla ilgili bir cevap verdiğini yazmışsın.ama ruhban okulu Atatürk döneminde açıktır.kapatılması çok daha sonralara dayanır.

bazı şeyleri oku, araştır gel öyle salla.sallarken biraz tarihi gerçeklere dayandırıp salla.yoksa baksana karşıdan çok komik gözüküyosun.eziliyosan.böyle olmana içim elvermiyor.

ayrıca ben senin saçmaladığın her mesaja cevap yazarım.bu seni ilgilendirmez.ayrıyetten bu sana özel bir değer verdiğim anlamıda taşımaz.sadece sallayanlara karşı bi alerjim var.onla alakalı.

Toplam Hit: 10163 Toplam Mesaj: 61