folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yunanistan Alarma Geçti!

Yunanistan Alarma Geçti!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------

nightprince44 bunu yazdı:

haklısın ama Dusene Tekme vurmak Ne bir TÜRK'E yakısır Nede TüRK evladına yakısır...!

gec bunlari hoca.. bi tekmede ben atardim anasını satayım.. düssünler bi daha kalkamasınlar.. hatta muhtac olsunlar a.q bize.. beter olsunlar.

nie osmanlı zamanında osmanlı dusen devletlere tekme vuruptamı buyudu yoksa cağın gereklerine  uyarak ve kullanarak onları alt etti sence ..?? ;) BİZ OSMANLI'nın torunlarıyız biz dusene tekmeyle vurarak lider olamayız kafayı kullanarak lider olabilirz..;) ( tabi bu bastakilerle olması mumkun dil oda ayrı bi mesele :):)

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:

haklısın ama Dusene Tekme vurmak Ne bir TÜRK'E yakısır Nede TüRK evladına yakısır...!

gec bunlari hoca.. bi tekmede ben atardim anasını satayım.. düssünler bi daha kalkamasınlar.. hatta muhtac olsunlar a.q bize.. beter olsunlar.

nie osmanlı zamanında osmanlı dusen devletlere tekme vuruptamı buyudu yoksa cağın gereklerine  uyarak ve kullanarak onları alt etti sence ..?? ;) BİZ OSMANLI'nın torunlarıyız biz dusene tekmeyle vurarak lider olamayız kafayı kullanarak lider olabilirz..;) ( tabi bu bastakilerle olması mumkun dil oda ayrı bi mesele :):)

osmanlı zamanında savasla yendi her yeri, halkına iyi davrandi. ama su anda durum farklı.. bi tekmede sen atmazsan.. sonucunu..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

düşmana düşmanca yanıt verilir...yunan gavuruna küfredeceğim ama hoşgörü hoşgörü diye dalkavuklar çıkar ondan sonra uğraş.

Bir hatır, iki hatır, üçüncüde vur yatır.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

İyi davrandığı adamın hain olduğunu anlayan torun bidaha haine insan gibi değil köpek gibi davranır.

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Hava kuvvetleri ege de, kara kuvvetleri güneydoğu da tecrube kazanıyor. Deniz kuvvetlerine de bi yer bulmak lazım. Somali pek etkili değil.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:

Hava kuvvetleri ege de, kara kuvvetleri güneydoğu da tecrube kazanıyor. Deniz kuvvetlerine de bi yer bulmak lazım. Somali pek etkili değil.

kibris rum kesimi :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

yunana en iyi tekme onlara olan ihracatımızı sağlam bir şekilde artırmak ve diğer şeylerde de kendimize muhtaç bırakmak olmalı hazıra dağ dayanmaz

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

yunana en iyi tekme onlara olan ihracatımızı sağlam bir şekilde artırmak ve diğer şeylerde de kendimize muhtaç bırakmak olmalı hazıra dağ dayanmaz

askeri yönden Dil askeri safna dısında her yönden cökertirsek dusmanı ( pskolojikmenede dahil buna ) bisle urasmaya 500 yıl ant icerler ;);)

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Yılanın başını küçükken ezmek gerek

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UnutkanKronik
    kronik
    kronik's avatar
    Erkek

Osmanlıdan biliyoruz bu köpeklerin her fırsatta kargaşa çıkarttıklarını, artık bunların hakkı kötektir ezmek gerek kafalarını...

Tanrı bizim yanımızdaysa, onların yanındaki kim?
Toplam Hit: 3518 Toplam Mesaj: 28