Yunanistan Alarma Geçti!
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------
nightprince44 bunu yazdı:
-----------------------------haklısın ama Dusene Tekme vurmak Ne bir TÜRK'E yakısır Nede TüRK evladına yakısır...!
-----------------------------gec bunlari hoca.. bi tekmede ben atardim anasını satayım.. düssünler bi daha kalkamasınlar.. hatta muhtac olsunlar a.q bize.. beter olsunlar.
-----------------------------nie osmanlı zamanında osmanlı dusen devletlere tekme vuruptamı buyudu yoksa cağın gereklerine uyarak ve kullanarak onları alt etti sence ..?? ;) BİZ OSMANLI'nın torunlarıyız biz dusene tekmeyle vurarak lider olamayız kafayı kullanarak lider olabilirz..;) ( tabi bu bastakilerle olması mumkun dil oda ayrı bi mesele :):)
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------haklısın ama Dusene Tekme vurmak Ne bir TÜRK'E yakısır Nede TüRK evladına yakısır...!
-----------------------------gec bunlari hoca.. bi tekmede ben atardim anasını satayım.. düssünler bi daha kalkamasınlar.. hatta muhtac olsunlar a.q bize.. beter olsunlar.
-----------------------------nie osmanlı zamanında osmanlı dusen devletlere tekme vuruptamı buyudu yoksa cağın gereklerine uyarak ve kullanarak onları alt etti sence ..?? ;) BİZ OSMANLI'nın torunlarıyız biz dusene tekmeyle vurarak lider olamayız kafayı kullanarak lider olabilirz..;) ( tabi bu bastakilerle olması mumkun dil oda ayrı bi mesele :):)
-----------------------------osmanlı zamanında savasla yendi her yeri, halkına iyi davrandi. ama su anda durum farklı.. bi tekmede sen atmazsan.. sonucunu..
-
düşmana düşmanca yanıt verilir...yunan gavuruna küfredeceğim ama hoşgörü hoşgörü diye dalkavuklar çıkar ondan sonra uğraş.
Bir hatır, iki hatır, üçüncüde vur yatır.
-
İyi davrandığı adamın hain olduğunu anlayan torun bidaha haine insan gibi değil köpek gibi davranır.
-
Hava kuvvetleri ege de, kara kuvvetleri güneydoğu da tecrube kazanıyor. Deniz kuvvetlerine de bi yer bulmak lazım. Somali pek etkili değil.
-
HolygaN bunu yazdı:
Hava kuvvetleri ege de, kara kuvvetleri güneydoğu da tecrube kazanıyor. Deniz kuvvetlerine de bi yer bulmak lazım. Somali pek etkili değil.
-----------------------------kibris rum kesimi :)
-
yunana en iyi tekme onlara olan ihracatımızı sağlam bir şekilde artırmak ve diğer şeylerde de kendimize muhtaç bırakmak olmalı hazıra dağ dayanmaz
-
yawuz bunu yazdı:
yunana en iyi tekme onlara olan ihracatımızı sağlam bir şekilde artırmak ve diğer şeylerde de kendimize muhtaç bırakmak olmalı hazıra dağ dayanmaz
-----------------------------askeri yönden Dil askeri safna dısında her yönden cökertirsek dusmanı ( pskolojikmenede dahil buna ) bisle urasmaya 500 yıl ant icerler ;);)
-
Yılanın başını küçükken ezmek gerek
-
Osmanlıdan biliyoruz bu köpeklerin her fırsatta kargaşa çıkarttıklarını, artık bunların hakkı kötektir ezmek gerek kafalarını...