Yunanistan Olaylari Ve Turkiye Uzerindeki Etkisi
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
büyük çogunluk geri zekalı popüler kültür meraklısı olan gençlere sahip bi milletiz maalesef...
-----------------------------bütün herşeyi sonradan görme bir toplum olunca malesef.
-
Antikky bunu yazdı:
Türk gençliği sinmiş durumda,kimsenin karakollarda işkencelerde ölmeye nieti yok artık.Eğitim sistemi ile,televizyon ile beynimizi çürüttüler,farkında oldunu sanan bir gurup gençlik bile en pislik biçimde kapitalizm ve pis oyunlarının içinde.
sende onlardanmısın? yani o geçliktenmisin?edito;senden cevap bekleyecektim ama beklemesemde olur, senin gibi o gençliği kınayan nice gençler var bunu bilmeni isterim.
patlarsam tam patlarım niyetinde milyonlarca genç var.
-
Merak etme ben süper bi adamım,saydıklarım gibi olmamam normal.
Benim kadar mükkemmel bir adam görmüş olamayacağın için,seni alttan alıyorum.
Tepkin normal. -
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Merak etme ben süper bi adamım,saydıklarım gibi olmamam normal.
Tepkin normal.
:)
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Merak etme ben süper bi adamım,saydıklarım gibi olmamam normal.
Tepkin normal.
-----------------------------çok mutevazisin .... :W
-
Antikky bunu yazdı:
Tepkin normal.
:)ne demek istediğimi anlamadığın için benim seni alttan almam gerekir ama sorun değil.kısacası senin gibi düşünen milyonlarca genç var. ama bi bok olduğu yok...
tepkimin ne olduğunu bile anlamamışsınki sana ne anlatabilirim.
-
bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesi war herkesde.. çoğu insan sorunun ne oldugunu biliyor.. sonumuzun nereye gittiğini biliyor.. ama kimse kılını kıpırdatmıyor.. (ben dahil)..
aziz nesin : sen yanmazsan.. ben yanmazsam.. nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?
hep demişimdir yav bu osmanlı zamanının son zamanlarındaki bu bariz hataları kimsemi görmüyordu? kimsemi ya kardeşim siz nabıonuz demiyodu die.. şimdi o insanları anlıyabiliyorum.. görmesine görüyoruz ama bir şey yapamıyoruz..
atatürk tüm bunları nasıl becermiş yav.. hayret edilesi şey vallahi.. :P