folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yunanistanin Yarisi Yandi!..Waşşş

Yunanistanin Yarisi Yandi!..Waşşş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

Bir türlü söndürülemeyen ve 51 kişinin ölümüne neden olan yangın, birçok köyü haritadan sildi.

Yunanistan'ın Mora Yarımadası'nda yer alan Zaharo ve Areopoli bölgeleri başta olmak üzere pek çok yerinde çıkan ve 51 kişinin ölümüne yol açan orman yangınlarının kontrol altına alınması çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Yunan basın-yayın organları, cepheleri yer yer 60 kilometreye yayılan yangınların, birçok köyün haritadan silenmesine yol açtığını duyurdular.

Basın organları, onlarca kişinin hala kayıp olmasının ise ölü sayısının artırması endişesine yol açtığını kaydettiler. Bu arada Eğriboz (Evia) Adası'nda çıkan yangında, onlarca evin kül olduğunu ve 1 kişinin yaşamını yitirdiğini belirten basın, ülke genelinde onlarca kişinin yanık ve solunum sorunları nedeniyle hastanelere sevkedildiklerini kaydettiler.

Yunanistan'ın neredeyse yarısının alevlere teslim olduğunu belirten basın organları, onlarca köyün halen boşaltılmakta olduğunu duyurdular. Atina ile Pire kentlerinin de içinde yer aldığı Atika bölgesinde de orman ve çalı yangınları çıktığını belirten televizyonlar, Atina'nın kuzeydoğusundaki Imitos dağında öğle saatlerinde çıkan yangının kısmen kontrol altına alındığını açıkladılar.

Öte yandan yangınların çıkış sıklıkları ve birbirleriyle mesafelerini değerlendiren Başbakan Kostas Karamanlis, yangınların tesadüfi olmadığını ve suçluların yakalanacağını söylediği konuşmasında ülkede olağanüstü hal ilan etti.

Bu arada Yunanistan Sivil Savunma Genel Müdürlüğü, tüm Mora Yarımadası, Atika bölgesi, kuzey Yunanistan, orta Ege adaları, Girit, Sisam (Samos) adaları ile İyon Denizi'ndeki Kefalonya, Zakinthos ve Ithaki adalarının yangın telikesi yüksek bölgeler olduklarını duyurdu.

Basın-yayın orğanlarında çıkan haberlerde, sabotajda bulundukları gerekçesiyle 2 kişinin gözaltına alındığı da belirtildi. Yunanistan'da son 48 saat içinde 150'ye yakın orman ve çalı yangını çıktı.

( hani bu habere üzülsem mi sevinsem mi anlamadım )... ee atamıza yapılanları bizde unutmadık . o yüzden :=)

sizin düşünceniz nedir mesela :)

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberJihad
    CyberJihad's avatar
    Erkek
    Yanan ormana sevinilir mi hoca?

Bana kefendir yatak,sana tabuttur havuz//Sen kıvrıl ben gideyim son Peygamber kılavuz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    şu anda bizimde farkımız yok yunanistandan neredeyse 10 farklı yerde orman yangınları devam ediyor Allah herkezi doğal felaketlerden korusun Türkü Yunanı fark etmez...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    Neresi Olursa Olsun YAnan Bir Ağaç Yazık Bir Ağaç Kaç Ayda Büyüyor Ama Kaç SAniyede Kül Oluyor Yazık Çok Yazık Arkadaşlar Dikkatli Olalım Bu Agaçlar Olmadan Yaşayamayız Onlar Bizim Yaşam Kaynağımız Onlara Sahip Çıkalım...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    ya hocalar niye öyle diyorsunuzki yanalar ağaç dünyanın ciğerleri yanıyor çok yanlış düşünüüyorsunuz.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    oradaki bir bitki tüm yunan halkına bedel a.k. Yunan halkı yansın ama o bitkiler ağaçlar yanmasın ..... :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    hocam yunanistanı bi yana bırakın şimdi bugün edirne/meriç te tatbikat amaçlı yangın çıkarıldı ve başarılı olunamayınca yangın büyüdü ve yemyeşil 30 hektarlık orman resmen cayır cayır yandı ayrıntılı haberi yarın gazetelerde okursunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hoca biden 300-400 km ötede yanan yunan değil ağac a.k. ağaç..

Nası bi zihniyete sahipsin anlamadımki?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

Atamiza yapilan saygizlik tüm yunan halkına mal edilemz  O yapan zatların kendi terbiyesizligidigir. Bizdede yok mu  o tarz elemanlar kati yunan düsmanligi yapan. benim online oyunlar sayesinde pekcok iyi yunan arkdsm oldu ve onlarda bu tarz asiri yunan milletciliginin yaptigi türkleer karşı yapılanlara sövüyorlar.Her millet iyisini kötüsünü icinde barindirir . Hatalar kislere aitdir baska milletlere dğsmanlik onlarin basina felaket gelmesi atatürkün barisci felsefiyle ztn uyusmaz. Konumuza gelirsek yanan ormanlar sade belli milletin ormanlari olmasından ziyade dünyamızın ormanları bügün arjantinde bi yangin ciksa  bizm yüregimizn sizlamasi gerekir , zaten insanoglu olarak cevreyi mahvediyoruz ,ozon deldik dünya kac kusak daha devam etcek böle giderse...

Nullum crimen sine lege
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gavur işte amk, Türk'e özenip ormanda mangal yakmaya kalkışmış birisinin beceriksizliği yüzünden çıkmıştır bu koca yangın, yazık valla,

burdan tüm gavurlara sesleniyom, Mangal yakma dersi verilir. :D

Not: Mangal olayını g.tümden uydurdum :)) 

Bu Arada: bulutbey banlanış sebebini yiyim :D

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    "Bu Agaçlar Olmadan Yaşayamayız Onlar Bizim Yaşam Kaynağımız " aynen öyle hacı hani şaka maka hani bu ağaçlar olmadan harbiden yaşanmaz!.. o yüzden bu konuda inş herkez çok duyarlı olur.bu konuda ki temennim de budur.

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
Toplam Hit: 3335 Toplam Mesaj: 36