folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yurdum İnsanından Hayret Verici Manzaralar.

Yurdum İnsanından Hayret Verici Manzaralar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

2si mezara diğer hapise. bir hiç uğruna aq.

biz bir cinnet toplumuyuz.

DadasAdam tarafından 15/Tem/15 11:36 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bence çok erken davranmış. Önce bi dağ evine kaldırıp güzelce yalvarttırmak vardı. Sonra zorla arkasından becermek vardı güzelce bi erkekliğini alıp ibine yapacaktın. Sonra etek giydirip birde öyle tecavüz edecektin ve videoya alacaktın ibreti alem için. Sonra yavaş yavaş işkence ama öyle hemen ölmeyecek haa erken ölürse ona ödül olur. Kendisi yalvaracak. Nasıl çölde 2 gün susuzluktan dili damayğına yapışır insanın suuuu suuuuu diye yalvarır ayaklarına kapanır , buda beni öldür nolursun yeter diye yalvaracak ayaklarının altını öpecek o derecede işkence çektireceksin. Herzaman derim ; Canımdaki canlar için can yakarım. 

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vuran adamın oğluda mı ölmüş ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    rhodostethia bunu yazdı

evet oğlumu vurdu die vurmus

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    rhodostethia bunu yazdı

evet oğlumu vurdu die vurmus

Tm onu biliyorum ama oğlu yaralıydı olay sırasında sonradan öldü mü onu sormustum ama öldüyse hepten yazık olmuş. Öldürülen şahsın resimlerinin olduğu video paylasmıs arkadas, kesinlikle haketmiş fln demiyorum ama beline silah takıp rambo gibi pozlar vermek nedir kardesim. Ağır abi mi olmak amaç nedir yani.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Benimde oglum var. Allah kimseye boyle acilar gostermesin. Bende aynisini yapardim. Elin oglu benim oglumu vuracak bende onu sag koyacam... Yok oyle bir dunya...

dhmm tarafından 15/Tem/15 17:02 tarihinde düzenlenmiştir

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Yaşlı adamı oğlu vurulmuş beyler. Siz aynı durumda olsanız ne yapardınız bilemezdiniz. Kimse burada "ben olsam polisi çağırırdım" gibi durum içinde olmadan saçma sapan yorumlar yapmasın. Ben olsam ne yapardım bilemiyorum. Belki eline sıkardım belki kafasına belkide orada döve döve öldürürdüm. Aslında kurşun birazda hızlı ölüm, kolay ölüm olmuş. @Tariqat_Sapii fantazi yapmış ama haklı bir fantazi.

O yaşlı amca o adamı vurmasa en fazla 4-5 yıl yatıp çıkacak belkide başka bir aileyi öldürecekti. Kimsenin öldürülmesinden yana değilim ama böyle sokak magandalarının eksilmesi vatana millete hizmettir beyler.

Yaşlı amcada umarım en yakın zamanda tahliye olur. Gördüğüm kadarıyla zaten silah kullanmayı bile pek bilmiyor. 20-30 yıl insan yetiştir. Kendinden fazla değer ver sonra elin magandası gelsin oğlunu vursun sonra sende baba olarka izle. Kimse yapamaz böyle birşey. Ölen adamada pek birşey diyemeyeceğim ama habere göre ve internette yayınlanan fotoğraflara göre muhtemel bir parar babacı tetikçilerinden. Göz dağı veren adamlardan. Böyle insanlardan hayatım boyu tiksindim.

Ayrıca şuradaki vidyoda adam öldükten sonra kolpa arkadaşının bağırmalarını iyi dinleyin. Gözlüğünün derdinde ve adamı soyma derdinde.......

http://www.iha.com.tr/video-cinayeti-isledi-dakikalarca-oglunun-kurtarilmasini-bekledi-62867/

HABER MİLLİYETTEN:

Akılalmaz! Oğlunu yaralayanı herkesin önünde vurdu

Bursa'da bir müteahhit ile mobilyacı arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan çatışma cinayetle bitti. Kentin en işlek meydanlarından Tophane Meydanı'ndaki akılalmaz cinayet anı ise bir amatör tarafından görüntülendi.

Ancak katil zanlısı herkesi gördüğü videoya rağmen "Ben vurmadım" dedi...

Akılalmaz! Oğlunu yaralayanı herkesin önünde vurdu

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, mobilya imalatçısı Rızayettin Serbest ve oğlu Erkan Serbest ile fabrika binası inşaatı için anlaştıkları müteahhit ve yanındaki arkadaşları arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü.

Müteahhitle birlikte gelen Tacettin Başoral, Erkan Serbest’i göğsünden, Serbest de Başoral’ı bacağından tabancayla vurdu. Oğlunun silahını alan Rızayettin Serbest, yerde yatan Başoral’ın yanına gelerek başına ateş etti. Bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülenen kavgada Tacettin Başoral yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Erkan Serbest hastaneye kaldırıldı.  

İŞTE O ANLAR

Olay, merkez Osmangazi İlçesi’nde Osmanlı padişahları Osman Gazi ve Orhan Gazi’nin türbeleriyle saat kulesinin bulunduğu Tophane Parkı’nda öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, İnegöl İlçesi’nde mobilya imalathanesi bulunan Rızayettin Serbest ve oğlu Erkan Serbest, fabrika binası için anlaştıkları Adapazarı’nda müteahhitlik yapan soyadı belirlenemeyen Engin adlı kişi ve yanındaki Tacettin Başoral ile Tophane’deki parktaki kafeteryada buluştu.

KARŞILIKLI BİRBİRLERİNE ATEŞ ETTİLER

Fabrika binasının gecikmesi yüzünden başlayan tartışmada silahlar çekildi.  Müteahhitle birlikte gelen Tacettin Başoral, Erkan Serbest’i göğsünden; Serbest de Başoral’ı bacağından vurdu. Bu sırada Tacettin Başoral’ın arkadaşları bacağını kemerle bağlamak isterken, oğlunun tabancasını alan Rızayettin Serbest, yerde yatan Başoral’ın yanına gelerek başına ateş etti. Kaçan yaralının arkadaşına da ateş etmek isteyen Rızayettin Serbest, silahın tutukluk yapması üzerine başarılı olamadı.  

Yaralı oğlunun yanına giden Rızayettin Serbest, ambulans gelinceye kadar oğlunun başında elinde tabancayla bekledi. Tophane Parkı’ndaki dehşet anları bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.  

Tacettin Başoral’ın yaşamını yitirdiği olayda yaralanan Erkan Serbest hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, Rızayettin Serbest gözaltına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜLERE RAĞMEN VURMADIĞINI İDDİA ETTİ

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi Tophane Parkı’nda meydana gelen ve bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülenen cinayetle ilgili gözaltına alınan mobilya imalathaneleri bulunan Rızayettin Serbest’in aynı zamanda İnegöl İlçesi’nin Üçevler Mahallesi Muhtarı olduğu da bildirildi.

Gözaltına alındıktan sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen ve olay sırasında görüntülerinin çekildiğini fark etmeyen Rızayettin Serbest, gazetecilere, "Ben vurmadım, ben ateş etmedim" dedi.

Bu arada, polis tarafından olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülürken, silahlı kavga sırasında olay yerinde bulunan ancak daha sonra kaçan müteahhit Engin Hacılar’ın da arandığı bildirildi.

DrKill tarafından 15/Tem/15 15:07 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elmor
    elmor's avatar
    Erkek

Para ugruna iki ailenin hayati kararmis , geride kalanlarin acisini Allah kimseye yasatmasin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

Oğlu vurulmuş.   baba olmayan bunu anlayamaz. (bende değilim)  ama o anki psikojiyle herşey yapılır arkadaşlar. Allah böyle kötülükleri bizden uzak etsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@drkill 

Arkadaşı çantanın kayışını söküyor ki adamın bacağına bağlayıp kanamayı yavaşlatsın. 

Edit : Pardon bu uzun versiyonmuş bunu yeni izledim. 112 acil ekibide ayrı mal. Daima yarası ağır olana öncelik verilir. Bunlar mal gibi kafasına sıkılmış adamın yanına gidiyor. Birde sonrasında kalp masajı yapıyorlar.

mkyb tarafından 15/Tem/15 16:27 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 4064 Toplam Mesaj: 26
muhendis kavgasi