Yurdum İnsanından Hayret Verici Manzaralar.
-
Abi siz nasıl yaşıyorsunuz bazen anlayamıyorum. Bırak oğlumu değer verdiğim bir kardeşime bile yapsa aynısını yapardım. Ne yapıcaktım allahsız polisleri mi çağıracaktım? Olmayan adalete mi güvenecektim.
Burası türkiye. Bunun gibi 10 tane olaya canlı şahit oldum. Bekara karı boşaması kolay geliyor tabi . Bu ülkede hümanistlikle yada adaleti yargı kurumlarından bekleyerek hiçbirşey yapamazsınız.
Gerçi tarikat sapığı doğru söylemiş o anki sinirle değil prof hareket etmek lazım o anda eğileceksin kulağına diyeceksinki seni sikmeye götürüyoruz atacaksın arabaya vs vs. o korkuyla kalacak.
Siktiğimin kolpa mafyacıları.
-
aynısını yapardım bende öyle bir durumda olsam yapmazdım diyenler ailesinden birini böyle bir halde görünce yada daha farklı bir şekilde mantık düşünce bitiyor hiç bişey düşünemiyorsun acı bile hissetmiyorsun o anda
-
mkyb bunu yazdı
@drkill
Arkadaşı çantanın kayışını söküyor ki adamın bacağına bağlayıp kanamayı yavaşlatsın.
Edit : Pardon bu uzun versiyonmuş bunu yeni izledim. 112 acil ekibide ayrı mal. Daima yarası ağır olana öncelik verilir. Bunlar mal gibi kafasına sıkılmış adamın yanına gidiyor. Birde sonrasında kalp masajı yapıyorlar.
Mafyacılık oynayanın arkadaşıda kolpa olur hocam. Bir yandan ağıt yakıyor bir yandan "Şuradan güneş gözlüğümü verir misin?" diyor. Tam kolpa yahu :D
http://www.iha.com.tr/video-cinayeti-isledi-dakikalarca-oglunun-kurtarilmasini-bekledi-62867/
DrKill tarafından 15/Tem/15 17:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Adam dengesiz ya bildiğin sıktı ya la kafasına.
Sıktıda noldu şimdi bi ton hapis cezası alacak
Müstahak ta ona.
-
normal silah çekilince ateş edilmek için çekilir kanda akması normal
şaşırmayın burası türkiye