Yurt Başvuru Sonucu: Uygun Yurt Yok.
-
Meslek lisesini bitirmiş bi akrabam, METEB dışı tercih yaptı, iki yıllık meslek yüksek okulunu kazandı ama uygun yurt yok diye yazıyor, sebebi nedir bile var mı?
-
bende kredi başvurusu yaptım ama bişi anlamadım :(
Durumu: Yurt İsteği Yok Bölge Adı: Genel Yurt Adı: Adres: Genel Yurt Yedek Sırası: 0 Özel Yurt Adı: Özel Yurt Yedek Sırası: 0 Öğrenim ve Katkı Kredileri İstek Durumu : Öğrenim ve Katkı Kredisi İsteği Var Burs İstek Durumu: Burs İsteği Var bu ne ya ne dimeh istiyo amcamız kredi alcam mı :|
-
Olm isteği var diyo tamam başvurmuşsun sen, okula kayıt yaptırdıktan sonra, istenilen belgeleri tamamlayıp noterde onaylatıp, herhangi bir devlet yurduna ayda bağlı bulunduğu müdürlüğe teslim edeceksin.
-
hımm anladm sağol
-
ya ben bakamadım hala açılmıyo sayfa.sinir oldum aq.
-
banada çıkmadı.genel yurtlarda 216, yedeğim.naapıcam ben aq
-
Profesor bunu yazdı:
-----------------------------
banada çıkmadı.genel yurtlarda 216, yedeğim.naapıcam ben aq
-----------------------------
en geç bi iki hafta sonra keisn çıkar takma kafana, benim yazdığımda hiç uygun yurt diyo... -
Tarikat bilen yok mu bu olayı sebebi nedir?
-
bi programdan mezun olduğundan olabilir.maddi durumu iyiyse ondanda olabilir.ama bende tam bilmiyorum.kesin bişe söyleyemem.
-
Lise mezunu, maaşda öyle çok falan değil, olsa bile bi yurt gösterir kaçıncı yedek olduğunu yazardı, uygun yurt yok diyor sadece, neyse yarın arayıp sorarız.
-
yurtsuz kaldınız demektir. anladığım kadarıyla. gideceğiniz okulda.
okula yakın bi yerde ev tutmak zorundasınız. eğer akrabanız yoksa yakınlarda. para alabilirsiniz belki :)