folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Başvuru Sonucu: Uygun Yurt Yok.

Yurt Başvuru Sonucu: Uygun Yurt Yok.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

pc_worm hocam uygun yurt yok demesi garip en kotu sukadarıncı yedeksin der.Nereyi kazandınki sen arastıralım...

Profesor hocam senin de yedek fazla degil hatta ilk gittiginde bile kalmaya baslayabilirsin

misafir ogrenci olarak alırlar seni en fazla 1 ay kalırsın yedeklere sıra gelince alırlar seni

bu arada misafir ogrenci 2 katı para oder ..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim değil, akrabamın. Manisa(kırkağaç) -  Celal Bayar Üni - bilgisayar teknolojisi ve programlama

Dai bencede hiç olmazsa bi yedek göstermesi lazım.

jack daniels 160 yaşında
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    225. yedeğim benim durum ne olur?

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bulundğun şehire ve yurdun kapasitesine göre değişir ama, ben 2000 küsürüdm istanbulda iki haftada çıktı.

jack daniels 160 yaşında
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

baktım şimdi celal bayarın sitesine

http://www.bayar.edu.tr/~kirkagacmyo/old/index1.html site burda adamlar ogrencilerin

nerde kalabilecekleri hakkında bişey yazmamıs ...

buyuk ihtimalle kırkagacta yurt olmadıgı için sıze yurt cıkmamıs...

sen akrabana soyle şimdiden gidip ev falan bakınsınlar yada ozel yurt falan...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

pc_worm bunu yazdı:
    Chaoser bunu yazdı:
    Bulundğun şehire ve yurdun kapasitesine göre değişir ama, ben 2000 küsürüdm istanbulda iki haftada çıktı.

Uludağ üniversitesi ? 

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

bence de orda devlet yurdu yoktur buyuk bir ihitmalle ayrıca devlet yurtları hem ıyıdır hem kotudur belki bu senın için bir sanstır

olay söyle yurtlarda sıyası oyunlar var ulkuculer genellıkle devlet yurtalrında barınırlar yurtlar onların kaleleridir.benn 3 yıldır devlet yurdun da kalıyorum her haltı bilirim yurtlarda.adamlar sana once ıyı yakalsırlar senı ıclerıne cekmeye calısırlar.eger sen onlara soguk davranırsan sanada soguk olurlar senı bır kara listeye alırlar sen gittikce onların gözlerine batartsın ılk fırsatta comezlere gozdagı vermeye calısırlar yani mutlaka bir kurban secerler umarım o sen olmazsın :) kendılerını bır nok zannederler kurtlar vadısı ozentılerı hat safhadadır polat alemdar idolleridir emin ol kendı dusuncelerı adına bır bok bılmezler ıclerınde ıyılerıde cıkacaktır ama genelı boledır. sana ulku ocakları dergisi satmaya çalısırlar bedava olan dergiyi parayla ve zorla satarlar almazsan döverler . arkan yoksa yada senı kollıcak birilerin yoksa isin zordur. Tabi gücleri yetmedıklerı kişilere saygı duyarlar. her turlu kavga dogus pis işler onlardadır ve genellıkle muhendis degildirler yada iyi bolumlerde okumazlar , unıye okumak ıcın gelmıslerdır ama sonradan okulla alakaları olmaz , sırf kızlara ortam yapmak için kendılerını adamdan saydırmak için ub guruplara girerler. acıkcası kuklaısndır.içlerine girdinmi senı kullanırlar ayak işlerini yaptırılar gere ırı kıyım bır seysen birazda kafan basıyosa ilerde reis bile olabilirsin ama once ayakcı olman lazım.Amacım ulkuculerı asagılamak degıl ama durum bu sen bu akdar seyı nerden biliyorsun diye sorarsanız bu adi sahıslar bir zamanlar benle ugrasmaya kalktılar hatta bıcak sokacaklardı bana ama işin içine asker , alperenler , bulundugum sehrin tanınmıs isimleri , yerel halktan en dassaklı adamlar benım yanımda olunca götleri yemedi bir sey yapmaya dediğim gibi bukemedikleri eli öpmeyı bırak yalarlar herpsi bu   

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hocalar bildiginiz uzere memlekette pichlik yapmadan yaranamazsiniz ,rahat edemezsiniz...simdi yapmaniz gereken ,okulunuzun oldugu ilin buyuk sehir
    belediyesine gitmek :) ne isimiz var demeyin ben sizi ozel yurda sokacam :) ,neyse iste belediyeye gideceksiniz durumunuzu anlatacaksiniz kime anlatacagiz
    derseniz gerekirse belediye baskanina kadar cikacaksiniz ama pich olmak gerek ,kendinizi acindiracaksiniz ,kucuk emrah modu,neyse belediye baskani veya
    ona yakin birileriyle gorusme firsati yakaladiginiz anda baslayacaksiniz kucuk emrah muhabbetlerine ,"abi cok zor geldim buralara kadar ,bes parasiz okudum
    ama yilmadim universiteyi kazandim yurt cikmadi sizden burs-para istemiyorum bana yurt ayarlayabilirmisiniz yoksa eve cikamam ailem karsilayamaz
    durumumuz kotu ayagi cekeceksiniz ,s
    onra eger iyi rol yapmissaniz adam telefona sarilacka ve il sinirlari icerisindeki OZEL yurtlardan birisini arayacak ,zaten ozel yurtlarda belediyenin banko
    kontenjanlari vardir ,sizi oraya yerlestirecek ,herkes aylik 250 oduyorsa yurda siz 100 odeyeceksiniz eger muhabbeti oturtursaniz beles bile kalabilirsiniz...
    iyide compi bunun yasanmis ornegi varmi ? mersinde 1arkadasimi adanada 2arkadasimi bu sekilde ozel yurda aldirdim :) tanidik falan yok agziniz laf yapacak ,karsidakinin zayif noktasini yakalayip vur allah vur taktigini 
    uygulayacaksiniz :)  belediyedeki adamin siyasi gorusunude ogrenin ,sagciysa sagci olun solcuysa solcu olun islamciysa islamci olun...bu isler boyle isler...
    ciddiyim deneyin firsati tepmeyin...

Ha unutmadan ,simdi adamdan yurt isteyeceksinizya adam baktiniz suratini eksitiyor ,abi universiteden sonra calisabilecegim bir is ayarlasanizda olur falan diyin,
    yani baska careniz yokmus gibi gosterin kendinizi... 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

iyi taktik. olmazsa okuldan elemanlarla gruplaşıp ev tutun :)

hala siteye giremedim:( 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2615 Toplam Mesaj: 20