Yurt Disi Egitimleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Erkek

bende brighton dayım bi goruselim musait olursan bir ara bişeyler sormam lazım sana da uzun yazmaya useniyorum.

para soran arkadaşlara edit: bende aile yanında kalıyorum kahvaltı artı akşam(belirtince domuz urunleri kullanmıyolar sana baglı) yemeği 540 paund aylık ha yemek kendim yaparım diyosan self catering e gecersin aylık 360 paund sanırım . ben brightondayım 3 aylık otobus dalgası 125 paund ogrenci oldugunu kanıtlaman lazım degilsen 150 falan o civar bişey. başka başka  anasinin amı gibi yagmur yagıyor kafana sıkasın geliyor sevmiyosan. başka bi sıkıntı yok yemek herturlu bulursun turk marketi manavı pastanesi kebapcisi vs vs vs dolu heryerde amk.

Flagellumdei tarafından 04/Oca/14 17:37 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

İyi ozaman yav,herkes domuz ürünlerinden kaçınamassın felandiyoduda aklıma takılıyodu,yav gerçi hani bayağı bayağı domuz eti yedirtmeye çalışmadıkları sürece sıkıntı yok,yoksa ben bunu lab da analizmi ettireyim buna domuz bilmemnesi karışmışmı diye.Bilmeden yeriz biraz :D

560 normalmi oralar için,yani bir yurt nekadarki adam evinin odasını sana 500  e açıyo?

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

uk da dil için nereleri önerebilirsin? Ama önereceğin yerler çok ekonomik olsun?

Dile hakim olabilmek için ne kdar orda kalmak gerekiyor?

Ekonomik bir okul aile yanında kaça patlar?

Aileyi nasıl seçiyoruz?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

@erebos

Hocam Universiteyi Mezun Olan Arkadasin Diplomasina Bakip Hangi Okuldan Mezun Olduysa O Okulun Websitene Girerek Anlasmali Kolejleri Bulabilirsin. Bu Sayede Arkadasin Nereden Mezun Oldugu Ortaya Cikacaktir.

Yemek Konusuna Gelince Aile Yani Sana Sadece Sabah Kahvaltisi Ve Aksam Yemegi Verir. Kahvalti Sabittir Genelde Her Evde Misir Gevregi Ve Sut. Aksam Yemekleri Degiskenlik Gosterebilir. Oda Kalicak Aile Yanini Kendin Secebiliyorsun. Sectigin Aileye Okul Araciligi Ile Bilgilendirirsen Kesinlikle Yemeklerine Domuz Urunleri Katamazlar. Bu Bir Suc Olur Aksi Takdirde Cezai Islem Uygulanir. Bu Ceza Durumuna Kendimde Sahit Oldum.

Ingiltere Icin Konusucak Olursak Yine :) Uzun Donem Dil Okuluna da Gelsen Calisma Izni Yok. Eskiden Vardi Fakat Artik Yok. Ama Geldiginde Turk Marketlerine Yada Restorantlarina Gittin mi Onlar Sana Is Teklifi Zaten Yaparlar :) Gelirsen Umarim Kesin Sahit Olursun.

Dil Okullarinin Kac Gun Devamsizligi Var Sorusuna Gelince O Inan Ayarlayacagin Okulun Kalitesine Gore Degisir. Ben 7 Ay Egitim Almistim 1 Hafta Gitmedim Diye Okuldan Atip Home Office ( Vize Isleri ) Birimine Haber Veriyorlardi :))

@Flagellumdei

Neresindesin Hocam ? Yil Basinda Ordaydim. Eglenmeye Geldik Arkadaslara. Brighton Ufak Sehir Oldugu Icin Konaklama Pahali Biraz. Central Londra da Hafalik 60-70 Paundlara Oda Bulabilrsin. Ama Ulasim Cok Pahali.  Istedigin Zaman Istedigin Konuda Iletisime Gecebiliriz.

@Pikacu

UK da Dil Okulu Icin Brighton,Bournemouth Gibi Sehirleri Onerebilirim. Calisma Imkanin Olmaz Sehirler Ufak Vede Ogrenci Sehirleridir. Iki Sehirde de Buyuk Universite Mevcut. Bir Suru Okul Var Butcene Uygun Bir Okul Bulabilirsin. Konaklama Aile Yani Tercih Etmeni Ogrenirim Dil Acisindan Super Olacaktir. Minumum 7 Ay Oneriyorum. Sayet Duzenli Egitim Alir Ve Calisirim Diyorsan Bu Sure Zarfi Sana Yeterli Olucaktir.

Aileyi Okulu Sectigin de Okul Sana Iki Opiyonel Sunar. Yurt Yada Aile Yani.

Aile Yani Dersen Stabil Bir Kac Sorulari Var.

Evde Kedi-Kopek Olsun mu ? Sigara Icen mi Icmeyen mi ? Her Hangi Bir Hastaligin Varmi Yok mu ? Kesin Sorucaklari Soru Domuz Urunleri Kullanip Kullanmadigin.

Bu Sorulara Verecegin Cevaplara Gore Okul Seni Bir Aile Yanina Yerlestiyor. Aile Yanina Giris Yaptigin Zaman, Farzedelim ki Aileyi Begenmedin Okula Durumu Anlatip Okul Seni Hemen Baska Uygun Bir Aile Yanina Yerlestiriyor.

Saygilar.

enes tarafından 04/Oca/14 20:04 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Cevap veren herkese çooook teşekkürler inanın çoğu soru işaretim gitti  çok teşekkürler :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Aklina Takilan Baska Birseyler Olursa Her Zaman Cevap Vermekten Memnun Olurum Hocam :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

İyi ozaman yav,herkes domuz ürünlerinden kaçınamassın felandiyoduda aklıma takılıyodu,yav gerçi hani bayağı bayağı domuz eti yedirtmeye çalışmadıkları sürece sıkıntı yok,yoksa ben bunu lab da analizmi ettireyim buna domuz bilmemnesi karışmışmı diye.Bilmeden yeriz biraz :D

560 normalmi oralar için,yani bir yurt nekadarki adam evinin odasını sana 500  e açıyo?

benim kaldıgım yere gore normal 540 hacı. yurt yok bu sehirde universiteyi bilmiyorum da bagımsız bi yurt goremedim. adamlar zaten seni musteri olarak goruyolar hepsi home office(içişleri gibi bi sikim) e hesap veriyo olumsuz bi durum oldugunda. yani mesela evde kavga cıktı haksız yere siktirettiler sikayet ediyosun adam bidaha eve kimseyi alamıyor accomodation olarak. iptal ediyorlar komple. o yuzden ben domuz yemiyorum dersen bir sikinti cıkacagını sanmıyorum. örnek : benim arkadasım bir evde kalıyor ev sahibi eleman aşçı lokantası var , domuzuda cok seviyolar sordular ilk gittigimizde domuz falan vs. dedik yok yemeyiz alkol icermisiniz dedi iceriz dedik sizin dininizde yasak degil mi madem niye alkol iciyosunuz falan filan derken you are bad muslims than dedi guldu :D velhasıl kelam bizim cocuga domuz barındırmayan ayrı yemek yapıyorlar.

normal tek oda evler 400 500'den baslıyor tek cıkcam diyosan. yalnız onda da soyle bir sıkıntı var mesela evi kiralıcaksın ingiliz vatandası kefil istiyor ha o yoksa diyor ki 6 aylık kirayı depozit peşin alırım , o da herkesi kasar.

brightonda milyon tane dil kursu var 400 500 bin civari ingiliz nufusu var ama 800 900 binlere ulasıyor. sokakta gezen 10 kisiden 5 i 6 sı ogrenci italyan ispanyol alman kuveytlisi falanı filanı. o acıdan cok sıcak cok canlı bi sehir. genc nufus kalabalık gece hayatı cok iyi.

devamsızlık durumuda %85 devamlılık istiyolar bizim burda benim %60 tı sozlu uyarı yedim %70 e cektim yazılı yedim %75 e cektim gene olmadı diye bitane daha yedim 3. de sınırdışı etme ihtimalleri var yani cok dikkat ediyolar devamlılıga. imza filan atıyosun uyarı alırken kendi gotlerinide saglama alıyolar.

başka birşey sormak isteyen varsa bir mesaj atıversin giremiyorum pek bu aralar gorunce cevaplarım unutulmasın.

Flagellumdei tarafından 05/Oca/14 00:47 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Eyvallah yav tekrar tekrar,

Bakalım şimdiden hazırlıklara başla diyolar son 1 ayda yapılıcak isdeğil dediler,şu final haftası bi geçsin hazırlıktaki hocalarlada konuşuyim,hem bilgilendirmek için hemde kalırsa aklımda soru yazarım,

Çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler :)

Toplam Hit: 3609 Toplam Mesaj: 39