folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Disi Ulkelerinde Oturum İzni Yollari

Yurt Disi Ulkelerinde Oturum İzni Yollari

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kentaki
    Kentaki's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

kalifiye bir nesil böyle yurtdışına umut ile gitti. / İTİLDİ.

şimdi ne dönebiliyorlar ne oraya tam adapte olabilmişler.. Bu şekilde 10-20 yılları çalındı. Bu tabi benim düşüncem. 

Ben gitmektense buradan oraya iş yapma yollarına döndüm. Ama iş yaptın para almak sıkıntı. E burada adaletsizlik görüyorsun depreşiyor "Göçeceyim" duyguları.

Bakalım ne olacak bu işin sonu. 

Ayrıca çoluk çocuk için komple göçmek mi yoksa hedef pointi tamamlayıp dönmek mi? (bunu göçenler cevaplayabilir mi?) 

Hocam çoluk çocuğu olan biri kesinlikle çoluk çocuk göçmeli. Çocuğunun geleceği için..

2.5 yaşında oğlum var rusça ve ingilizce anlayabiliyor, daha doğru düzgün konuşamamasına rağmen. 1-0 başladı hayata göç sayesinde.

Adaptasyon konusuna gelince, benim ve ailemin görüşü her yeni macerada kendimize şunu söylüyoruz "Türkiyeden daha ne kadar kötü olabilir ki?" ve gittiğimiz yere kısa sürede adapte oluyoruz çevre ediniyoruz.

Whatsapp : +15642123298 | Telegram : @unomedya | Website : https://tr.uno-medya.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kentaki
    Kentaki's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı
    Kentaki bunu yazdı

Litvanya:

Şirket kurup önce 2 yıl, sonra 5 yıl diye giden oturum kartı silsilesi var. Ortalama 20k euro ya maal oluyor. Kurulum ve kartın gelme süreci ortalama 45 gün.

Ben şuan Karadağdayım, Litvanya kartım çıktı kargoda geldiği gibi Hollandaya geçeceğim bi şirkette orada patlatacağım.

Şirkette bir ticaret yapılması gerekli mi yoksa 5 yıl açık dursun sonra ben oturum alacağım diye başvurabiliyor musun ? 

Evet hareket şart, ama açmayı düşünürsen karşılıklı faturalaşırız. Ben bu şekilde 2 yer buldum şuan aylık karşılıklı faturalaşıyoruz girdi çıktı yapacağız hesaplara.

Hoş litvanya oturumum patlasada umrumda değil, hedef ve son durağım Hollanda.

Schengen çıksaydı litvanya işine hiç yatırım yapmazdım.

Whatsapp : +15642123298 | Telegram : @unomedya | Website : https://tr.uno-medya.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek
    Kentaki bunu yazdı
    uzengil bunu yazdı
    Kentaki bunu yazdı

Litvanya:

Şirket kurup önce 2 yıl, sonra 5 yıl diye giden oturum kartı silsilesi var. Ortalama 20k euro ya maal oluyor. Kurulum ve kartın gelme süreci ortalama 45 gün.

Ben şuan Karadağdayım, Litvanya kartım çıktı kargoda geldiği gibi Hollandaya geçeceğim bi şirkette orada patlatacağım.

Şirkette bir ticaret yapılması gerekli mi yoksa 5 yıl açık dursun sonra ben oturum alacağım diye başvurabiliyor musun ? 

Evet hareket şart, ama açmayı düşünürsen karşılıklı faturalaşırız. Ben bu şekilde 2 yer buldum şuan aylık karşılıklı faturalaşıyoruz girdi çıktı yapacağız hesaplara.

Hoş litvanya oturumum patlasada umrumda değil, hedef ve son durağım Hollanda.

Schengen çıksaydı litvanya işine hiç yatırım yapmazdım.

litvanya oturumu ile shengen alanina vizesiz dolasim hakkin olmuyor mu hocam? ve daha detaylandirir misin ne yaparak ne diyerek litvanyadan oturum aldin? 

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Yurtdisina yerleşen kalifiye adamlarin yarısından fazlası çocuklarının eğitimi için yurtdisina gidiyor. 1milyon lira üzeri ilkokullar insanları çileden çıkarıyor. Çok iyi mühendis çevrem maalesef Avrupa ve amerikaya böyle böyle yayıldı. Şimdi de en iyi müdürlerimizden biri yeşil kartını bekliyor.. 

İşinde iyi adam dünyanın her yerinde parasını kazanır ama egitim konusu herseyi değiştiriyor. 

Ben de bu sebeple ingiltere'de göçebe konumdayım. Geçen yaz Türkiye 'de okullari gezdik, siktir lan dedim ve ingiltere devam dedik.

Toplam Hit: 1873 Toplam Mesaj: 35
yurt disi oturum