Yurt Dışı Yabancı Dil Kursları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    telekom bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

Hocam kac senesinde gitmistin okul cok uygunmus :) sanirim suanin Zamanina gore bu fiyatlar yoktur ve sanirim calisma izni vermiyorlardir ?

Su gunlerde bile bu fiyatlar mevcut. Tek problem dil okullarina gelen ogrencilerin calisma izinlerini kaldirdilar.(Fakat herhangi bir turk restorantin da yada bu tip yerlerde calismak mumkun bunu yapan milyonlarca isyeri ve calisan var) Londra dil okullari icin uygun bir sehir cunku cok fazla dil okulu var ve internette cok iyi reklam yapamayan bir suru dil okulun fiyatlarida bu sebebten oturu cok uygun ama Londra da hayat pahali. Nitekim yol parasi,ulasim vs gibi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ingilterede hangi şehir sizce uygun ? 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Bana kalirsa hic bir yer. Kur olmus 3.6-3.7   5 paund luk yemek aliyorsunuz tr parasina carptiginda 1 haftalik yemek paraniz cikiyor sora ayar oluyorsunuz :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Hocam kac senesinde gitmistin okul cok uygunmus :) sanirim suanin Zamanina gore bu fiyatlar yoktur ve sanirim calisma izni vermiyorlardir ?

2009-2011. Sitelerine baktım fiyatlar aynı gibi geldi: http://www.uk-school.org.uk/index.php/admissions/fees-and-dates

Yalnız burası için dikkat etmeniz gereken şey benim orada bulunduğum zamanda bu okulun British Council onayı yoktu, yani vize başvurusunda sorun yaşabilirsiniz.

rapidhacker550 bunu yazdı

ingilterede hangi şehir sizce uygun ? 

Londra'ya git.
    Evet Londra pahalıdır ama gideceğin yerleri bileceksin.
    Evden destek almadan her b.ku kendim yaptığım için ucuza geçinmenin yolunu bulmuştum.
    1-2 örnek:
    Dikkat ettiysen genelde yemek sektöründe çalıştığım için aç kalmadım. :)
    Önce okulu buldum, ardından evi buldum. Bu sayede ulaşım için harcamam gereken zaman ve para büyük ölçüde azaldı.
    İş bulduktan sonrada işin bulunduğu bölgede ev buldum. Yine vakit ve nakit kazancım oldu.
    Farklı işler yaptığımdaysa McDonald's kuponlar dağıtıyordu; 0,99 pound'a ya da 1,99 pound'a büyük bir menü alabiliyordum.
    Hare Krishna'nın ücretsiz yemek veren restoranları vardı, on numara yemek yapıyorlar. Birde tatlı muhabbetleri yok mu...
    Shoreditch pazarında 2. el, çalıntı bisikletleri çok ucuza bulabilirsin.
    TK Maxx ismindeki mağazalardan ünlü markaları yine çok ucuza bulabilirsin.
    Yinede TK Maxx pahalı gelirse charity shoplardan daha da ucuza giyim vs. ihtiyaçlarını karşılayabilirsin.

"İngiltere'de çalışmayacağım, Türkiye'de kazandığım parayı İngiltere'de harcayacağım" dersen gitme hocam. B.k gibi paran yoksa zorluk çekersin.

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

work and travel olayı nasıl peki _

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    enes bunu yazdı

Bana kalirsa hic bir yer. Kur olmus 3.6-3.7   5 paund luk yemek aliyorsunuz tr parasina carptiginda 1 haftalik yemek paraniz cikiyor sora ayar oluyorsunuz :))

Enes ingilterede Londra da hangı bolgede turkler daha yogunlukda yanı gelen ogrencının hangı bolgeyı tercıh etmesı lazım ıs bulması ıcın ? Ornegın Amerıkada New jersey var..

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 2116 Toplam Mesaj: 27