folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dışına Çıkmış Yada Vize İşlemlerinden Anlayanlar..

Yurt Dışına Çıkmış Yada Vize İşlemlerinden Anlayanlar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Öncelikle Merhabalar,

Yarın 3 Firmayla Görüşmem Var..Beni Bilenler Bilir Bilmeyenler İçin Anlatayım..

Ben America da 5-6 aylık bir dil eğitimi (ingilizce öğrenimi) Görmek istiyorum.. Fakat Bazı sorunlarımım Var Ben 08.12.1992 doğumlu Açık Öğretim Lise 3 te Okuyan Öğrenciyim..Firma Danışmanları America İçin Vize Alman Çok zor (Bazıları İmkansız Dedi)..

Şimdi Vize İşlemleri İçin Benden Bankada Felan Hesap İsticeklermiş.. Çok Şükür Bana Sponsor Olacak Kişi Varlıklı (Mal,Mülk Sağlam)

İkincisi Bana Gelince Bir İşte Asgari Ücretle Çalışmakta Ve Açık Öğretimde Okuyan Hali vakti Yerinde Zibidi Serseri Olmayan,Adli Sicillerde Sabıkası Olmayan Bir Türk Evladıyım Çok Şükür..

Şimdi Sizlere Sorum Sizce Benim Vize Alma Yüzdeliğim Nedir? Yoksa Americayı Unut Malta,Canada Gibi Ülkeleremi Yönel Dersiniz?

Not: Maltayı Bilmem Ama Canada da Amerikanın Aynısı : |

Yardımlarınızı Bekliyorum..

Saygılar.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vize alman çok zor hesap senin olmadıktan sonra neye yarar hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Bana burs ver kanka. Kanada iyidir ama bence italya seç :F

!!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

eğitim alacagın kurstan orada ögrenci olacagına dair belgeleri aldıktan sonra vize vermeleri gerek

en azından avrupada boyle

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

vize alma olasılığın düşük...bi kere sana sponsor olacak adam parayı senin hesaba gecirmeli ve 3 ay geçmeli üstünden.buda yetmez üstüne arazi dükkan vs alman gerekir.vizede de çok aşırı zorlayacaklardır.bence zor alırsın ama sana şunu söleyim vizede yardımcı olur sana.sana soracaklar ne için gidiyorsun.hem ingilizce öğrenmek hemde alışveriş yapmak istiyorum.alışveriş yapacağını beyinlerine kazı.o zaman daha yüksek ihtimalle gidersin..bol şans..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Dostum en önemlisi sigortalı bir işte 6 ay kadar çalışıyor görünmen lazım 1. kural bu neden dersen sen boşta olsaydın adamlar sana kaçacak gözüyle bakacaklardı isteyen insan kaçar yeterki istesin para olayı ayrı mesele en iyisi gideceksin seyahat acentesine orda sana asıl cevabı verecekler en iyi cevabı oradan alırsın burda fazla olurmu olmazmı diye yırtınma fazla en iyi acentaya git başka bişey demiyorum.

KNOWLEDGE IS POWER!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler..

@ coder 

gidersem eğer :D sana kart postal yapıcam..

@asker

hoca öğrenciyim hesap alsam nolur almasam nolur boş olduktan sora..

@mr_dark

sen bi s.ktr git hacı ::D

@raamlis

I-20 belgesi diyorsun galiba hocam onu okudlan onay aldıktan sora göneriyorlar..

Ona da zaten ver parayı al belgeyi hesabı..

@ekerci

dediğin stratejiyi denerim hocam.. ama üzeriem bişi yok varsa ana baba akraba.. Acaba her ülke içinmi bu kadar zor olur?

@oceanus

Sigortam var hocam çalıştığım yerlerde.. Eğer Sponsor işi benim değilde başkalarını gösterirsem

emin ol kaçmıcağımı anlıcaktır ::D

Not: Acaba bu her ülke içinmi aynıdır?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

okul belgesi dediğim

mesela şimdi ben bulgaristanda okuyorum

okula basvurumu yaptım onaylandı.Bana okula kabul olduguma dair onların ogrencisi oldugumu gosteren bir belge yolladılar.

sonra orda kalıcagım yer(yurt) belgesini yolladılar bunlar ve vize için gerekli diger belgelerle basvurumu yaptım onaylandı aynı sekilde kurs icinde boyle olması lazım prosedurun ama işte amerikayı bilemicem avrupada boyle olay

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Seninki yanılmıyosam üniversite..

Benimki Sadece Dil Okulu Yani İngilizce Kursu Gibi Bişiy.. Bunun İçinde Sıkıntı oluyor Gidicek İngilizce Eğitimi Diye Kaçıcak Felan Sanıyorlar Galiba.. Senin Dediğin Gibi Olsaydı keşke (=

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

benimki üniversite ama ben hazırlıktayken bazı danısmanlar musterilerini kursiyer olarak gostermişti vize alırken

yani kurs içinde aynı prosedur uygulanıyor

ama işte amerika cok daha farklı

amerikadaki turk konsoloslugunu aramayı dene cunku arkadasın bir problemi olmustu bulgaristanda konsolosluga gitmiştik adamlar danısmana filan nie para verdiniz biz hallederdik herseyinizi filan demişlerdi.Konsolosluktan bir çözüm bulurlar bir ara şansını dene.

Toplam Hit: 1709 Toplam Mesaj: 16