Yurt Dışına Silah Çıkarmak
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------
beyler benimde sorum olcak...yeniden konu açmaya gerek yok...
Benim abimin arkadaşı Kıbrıs'da okuyor Kıbrıs'da içki çok uçuzmuş ve buraya gelirken viskiler getirmeye çalıştır hava alınında her şey cihazda gözüküyormuş ... yani çakı bile geçiremiyon karşıya filan bunun bir çahresi varmı acaba ne bilim bişeye sarma gbi filan cihazda gözükmemesi için... bilen varsa yazsın
-----------------------------hoca viski gümrükte ucuz zaten oraya gectikten sonra daha kontrol yok ucaga biniyorsun direk yani rahatca istedigi
kadar alıp cıkabilir. biz arkadaşlarla 40 karton sigara getirdik o şekilde Türkieye ama şu var Türkiyeye girişte küçük
te ihtimalde olsa gümrüge yakalanabilirsin ama çok küçük bi ihtimal. biz 40 karton cıkarırken Trde polis sordu bavulde
ne var die kirli çamasır dedim :)
-
DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------
git ordan al orda yokmu sanki :S
-----------------------------e hacı burada var ama aynı şekilde onuda Türkiyeye göturmem lazım burada bırakacak değilim
ayrıca bu gerçek deil sonucta az önce bi sitede okudum kuru sıkı tabanca bile sayılmıyormus kanunen. kim ne diycek
-
Valla sana şöyle diyim beylik tabancamın her türlü ruhsatı var ne lazımsa ama kıbrıs a gitmiştim inanırmısın silahı teslim ettikten sonra glock yedek parçası var bildigin yedek parça onuda taa en alta zulalamıştım yağlı diye gazeteye falan sardım sarmaladım onun için bile kimligimii göstermeme rağmen kavga dövüş le anca yetiştim uçağa Allahtan sivil polis tanıdık çıktı yoksa nolur bilemem sana tavsiyem hiç gerek yok :)