folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dışında Dili İngilizce Olan Bir Ülkede Çalışmak

Yurt Dışında Dili İngilizce Olan Bir Ülkede Çalışmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

soru basit.ingilizcemi geliştirmek istiyorum ve aynı zamanda çalışmak istiyorum.Work and Travel i biliyorum.fakat sizin bildğiniz başka yöntemler var mı ?şu anda macaristandayım.avrupadan gitmek daha kolay olabilir diye düşündüm..sizin fikirleriniz nelerdir?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Gezi Yada Turist olarak vize al Gittiğinde de Bir İş Bul ve birde sahte evlilik yaptın mı tamamdır..

Ama dersen hemen bulamam bir acenta yada firmayla anlaş dil öğrenmek istiyorum de Malta,Canada,Abd,İngiltere vs vs onlar aracılığıyla git dilinin öğren sora süren bittiğinde kaç süren bitene kadar zaten oranın kurdu olursun yine bir sahte evlilik yaptınmı dahada bir zikim olmaz..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------

Gezi Yada Turist olarak vize al Gittiğinde de Bir İş Bul ve birde sahte evlilik yaptın mı tamamdır..

Ama dersen hemen bulamam bir acenta yada firmayla anlaş dil öğrenmek istiyorum de Malta,Canada,Abd,İngiltere vs vs onlar aracılığıyla git dilinin öğren sora süren bittiğinde kaç süren bitene kadar zaten oranın kurdu olursun yine bir sahte evlilik yaptınmı dahada bir zikim olmaz..

yok zaten orda kalmayı düşünmüyorum.geri dönecem.eğitim dilim ingilizce oldugu için ingilizce öğrenmek istiyorum...saol bilgiler için.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Hem Dil Alıp Hemde Çalışmak İstiyorsan Work and Travel Derim Ama Onu Biliyorum Bana Uymuyor Diyosan..

Bir Acentaya Git Hem Dil Öğrenip Hem Çalışmak İstiyorum Diyosun Yanlış bilmiyorsam 6 aydan fazla bir vize alman gerekiyor Vizenide Aldınmı Hem Çalış Hem Öğren..(=

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Hocam dil eğitiminden iyi sonuç almak için en az 1 sene kalmalısın ve insanlarla diyalog içinde olabileceğin meslekleri tercih etmelisin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

Hem Dil Alıp Hemde Çalışmak İstiyorsan Work and Travel Derim Ama Onu Biliyorum Bana Uymuyor Diyosan..

Bir Acentaya Git Hem Dil Öğrenip Hem Çalışmak İstiyorum Diyosun Yanlış bilmiyorsam 6 aydan fazla bir vize alman gerekiyor Vizenide Aldınmı Hem Çalış Hem Öğren..(=

peki illaki tr ye dönmem gerekir mi ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

la senin okul zaten ingilizce değil mi

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

la senin okul zaten ingilizce değil mi

sene sonunda gitmei düşünüoruz..artı bi ark düşünüorda onun için sordum :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

peki illaki tr ye dönmem gerekir mi ?

Kaçıp sahte evlilik yapana kadar yakalanmassan dönmen gerekmez ama yakalanırsan Çüke Çüke Gönderir Sora Birdaha .. Alırsın Vize (=

Yakalanmanda senin şansına kalmış acentanın ihbar ediceğinin sanmam hiçbir acenta kendi namını Kirletmez (şahsi görüşüm) anca Kişi Yakalanır Oda Senin hal ve hareketlerine kalmış artık (:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

Arkadaşın dediği gibi avrupa ülkelerinden birinde sahte evlilik yap 5 sene sonra boşarsın. ama kaçak kalmayı falan aklından geçirme çünkü ülkeye girişte her türlü bilgilerini (nerde kalacağını falan) bildireceksin şurda kalıcam deyipte başka adrese taşınsanda farketmez 3 ayın sonlarına doğru bilgisayardan bakarlar bu arkadaş çıkışını yapmış mı diye yapmamışsa seni ihbar ediyorlar ülkenin her yerinde aranırsın yakalanırsan artık avrupa sana hayal gelir vize bir dahada vermezler. sahte evlilik olayı ise parasına göre değişiyor en çok bu işinde polonyalılar var diye biliyorum en az 10.000 euro en fazla 35.000 euro arasında evleneceğin kişiye vereceksin + 5 sene sonra boşanacaksın tabiki bayan kaçmazsa :) kaçarsa muro'nun filmi gibi gerçek olur kadını aramak için yollara düşersin çok sakat :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocalar naaptınız ne evliliği:D ben şu anda zaten avrupadayım.vatandaşlığım türk vatandaşlığı...çalışmak istediğim ülkelerde çalışmak için şirkete başvurmam gerekiyor ya bunu yapmak için illa tr ye mi dönmem gerekir ben onu soruyorum.zaten ingilizce öğrenip geri dönecem macaristana.kalma derdinde değilim.konu iyice kaymış...benim merak ettiğim burdan da bu işleri halledemez miyiz ?

Toplam Hit: 1787 Toplam Mesaj: 16